Пазаруване от НМ, тема 52

• 44 061
  • 755
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Как имат контакт с половите органи, вие гащи не носите ли или нахлузвате дънките на голо? И никой не е казал, че не си пере дрехите, а само ги проветрява. Всички перем, просто честотата на пране си е до лично усещане и възприемане, няма нужда да се убеждаваме взаимно колко сме прави, а другите грешат. Всеки си решава за собствените си дрехи, докато не застрашава околните Laughing

# 511
Ще помоля, когато някой ви отстъпи код за онлайн поръчка, играе си да сменя данни на получател в профила си, за да ви поръча желания продукт с отстъпка, пишете две думи, че сте си получили пратката поне.
На три потребителки услужих. Интересно предложение даваш. Мисля си, ако се наложи  връщане , трябва ли да дам и имейла си с паролата....

# 512
Как имат контакт с половите органи, вие гащи не носите ли или нахлузвате дънките на голо? И никой не е казал, че не си пере дрехите, а само ги проветрява. Всички перем, просто честотата на пране си е до лично усещане и възприемане, няма нужда да се убеждаваме взаимно колко сме прави, а другите грешат. Всеки си решава за собствените си дрехи, докато не застрашава околните Laughing

Носим, но все пак, ако дрехата е впита, със сигурност има контакт. Всеки решава, така е.

Преди месец ~Carolina~ ми направи поръчка и после се наложи да върна част от нея. Тя смени в профила банковата сметка и когато получих сумата й писах. Благодаря й отново Flowers Hibiscus

# 513
  • София
Здравейте дами, благодаря за информацията, че вече в магазините няма големи номера, а аз се чудя защо не откривам Blush, много тъпо.
Искам да ви попитам има ли някакъв чалъм да се ориентирам кои дънки са от по-тънък плат, ще ми се да си купя някакви по-летни и не толкова тесни като клин, номер 50, може и препоръки ако сте доволни от някой модел.

# 514
  • Русе
Аз пък си помислих, че има нов код, а то за пране ставало въпрос 🤣
Да похваля тази шапка, в коментарите пише, че изглежда евтино, но рискувах, харесва ми, а и ще я нося на морето предимно, не нося шапки в ежедневието си.

# 515
Ще помоля, когато някой ви отстъпи код за онлайн поръчка, играе си да сменя данни на получател в профила си, за да ви поръча желания продукт с отстъпка, пишете две думи, че сте си получили пратката поне.
На три потребителки услужих. Интересно предложение даваш. Мисля си, ако се наложи  връщане , трябва ли да дам и имейла си с паролата....
Тъй като аз съм едната от трите ,за което много благодаря,ще връщам две неща,но си давам моя iban,моите данни и бележките от куриера и мисля че това е достстъчно.В крайна сметка винаги са ми връщали парите и даже и в собствените си мейли не съм проверявала ,а като вляза по друг повод и виждам.То остава и човек да си даде паролата на мейла,не стига целият жест .
Така че,отговорността си е изцяло моя ,така ми се струва че е редно .

# 516
И аз винаги съм си получавала парите, въпреки, че имам само 2-3 реални имейла. Изобщо не разбирам за какво са ви тези мейли, дали са получили пратката. Връщат парите хората.
Момичета на които съм пускала поръчки, не с последните кодове, бяха много мили и ми благодариха за жеста.
Това е труд и време все пак.

# 517
Влизам да похваля тази мъжка пижама, отговаря на размера си:
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0683124041.html
От дамската с бананите съм малко разочарована- не очаквах рипс. Ама който не чете/ ако пише, де/. И изобщо не е уголемена, както пише в коментарите.

# 518
Понякога на някой може да се случи и уголемен размер на нещо идентично като артикул, размер, цвят- сбъркан етикет, кройка или кой знае какво в единична бройка, примерно. Гледам да са масово коментарите за уголемено/умалено, че имам опит с еднакви артикули с разлики в тях (несъществени, ама имаше). Сега последно гледах коментари за една рокля и там беше най- фрапиращо разминаването - в руския НМ  коментарите бяха за умален размер, но имаше само 3 мнения изобщо, все такива, а като разгледах в други сайтове на НМ- там пък все уголемени за същото нещо 🧐

# 519
Матеа, рипс е, четох аз. На мен ми харесва такава материя. Даже мислех една тениска да си поръчам, но имам много и се отказах.
Не съм я мерила.

# 520
Здравейте, момичета, някой има ли от този тип бански, дали прозира? https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0948467001.html
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0559630029.html
А как си определяте размера на баснкия?

# 521
Рипсените им тениски са много хубави,но има разлика в материята на различните цветове.Поне според мен.Имам бяла,но се води светло бежова,имам и бяло черно райе и втората ми се струва по-плътна и стегната.

# 522
Здравейте дами, благодаря за информацията, че вече в магазините няма големи номера, а аз се чудя защо не откривам Blush, много тъпо.
Искам да ви попитам има ли някакъв чалъм да се ориентирам кои дънки са от по-тънък плат, ще ми се да си купя някакви по-летни и не толкова тесни като клин, номер 50, може и препоръки ако сте доволни от някой модел.
Общо взето са тото, защото съм поръчвала 3 цвята от еден модел и трите бяха с различна дебелина, като най-светлите бяха най-дебели, а черните най-тънки.
По-скъпите модели са по-приятни материи, естествено. Няма правило...

# 523
Бански си определям като другите ми дрехи.
Дънки нося 34-36 (s), взимам такова долнище. Горно нося 38-40, съответно такова горнище.
Ако са с връзки, взимам по-малкия от двата номера.

# 524
  • Варна
В профила нали се вижда дали е получена поръчката?

Общи условия

Активация на акаунт