Пазаруване от НМ, тема 52

• 43 706
  • 755
  •   1
Отговори
# 570
Мен ме устройва това с торбите, ама ме мързи да мъкна много, имам доста за изхвърляне и все ми жал или надежда да отслабна щото ми харесват. Но честна , ако съм не ми харесва да купувам такава дреха. Не, че нещо, ама то все едно втора употреба някак, че и ако се заровя с разни излъчвания и зареждания предишни ...ми някак не ми е по вкуса. Добре, че не гледам етикети много, само на вълнените за процента вълна в тях се зачитам. Хубаво ги преработват, похвално е да се грижат за околната среда и т.н., ама да има начин да не ги правят пак на дрехи щеше да е добре.

# 571
Нищо им няма на дрехите от рециклирани материали.
Предпочитам такива пред ВУ.
Със сигурност енергиите са премахнати.

# 572
Ми то в природата всичко е втора употреба:)). Нищо не се губи, само сменя формата си:))))

Още едта шега, този път от ХМ за моя сметка. Къс спортен панталон...., от спортно трико пише. Ама... бая ватиран.... Явно са взели от дългите зимни и са ги подкъсили. Егати.

# 573
Коментираха момичетата, че основно тези къси гащи (мъжки) са ватирани и дебели. Единични цветове са тънки. Видях ги в магазина, за мен е абсурдно толкова дебел текстил да е направен на къси гащи.

# 574
Моите са детски.  Simple Smile Да напишат поне "Ватирани гащи", човек да знае. С код за дефект ще им ги върна тези

# 575
  • София
Явно не са само HM, на детето му подариха комплект блуза и панталон от NEXT и там къс панталон, а дебел, та дебел. Предполагам, че изобщо няма да му го обличам.

# 576
  • Варна
Какви енергии след рециклирането, те не режат дрехите на парчета и после от тях да кроят нови Laughing Направо приемете, че чисто нов плат правят, грам енергия не е останала от предишни собственици.

# 577
🇮🇹🇮🇹🇮🇹 Дева, Бобчи…

НМ преди време имаха хубави детски национални тениски, тематично все пак да вметна…

# 578
💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙
Да пуснат за ШЛ сега

# 579
Честито, момичета! Blue Heart Blue Heart Blue Heart
Снощи се редуваха сълзи от радост и тъга! Сърцето ми се преобръщаше, но в крайна сметка нашата Скуадра победи! Heart Браво! Брависимо! Sparkling Heart

И за да не е спам, да кажа, че тениската AC/DC е супер! Девойката вчера беше с нея
За бански някой питаше, дали прозират.
Аз имам 2, и двата са изцяло подплатени
Нищо не прозира.

# 580
😀 ММ си взе такива къси панталони ватирани , но летни и то за около 50 лв. Аз съм безмълвна 😒
Тези кодове от дрехите, само за един артикул ли са, т.е. Един код-една дреха намаля?

# 581
😀 ММ си взе такива къси панталони ватирани , но летни и то за около 50 лв. Аз съм безмълвна 😒
Тези кодове от дрехите, само за един артикул ли са, т.е. Един код-една дреха намаля?

Да, един код - една дреха.

# 582
Някой, който е купувал от тия модели горнище на бански, дали може да каже как са? В смисъл уголемени, умалени? В руския сайт са на мнение, че си отговаря на размера, при нас няма почти коментари..

https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0968307003.html

# 583
Отговарят си, любимият ми бански за малки гърди.

# 584
Отговарят си, любимият ми бански за малки гърди.
Точно щях да кажа че не е за голям бюст, гърдите стоят като изсипани вътре.

Общи условия

Активация на акаунт