Отговори
# 90
  • Am Dorf (BB)
Бочинка, при първата ми бременност започнах да усещам бебето към 19та-20та седмица, това се счита и за нормалното при първа такава. При втората бременност се усеща по-рано. На побутвания реагират много по-късно. Не се напрягай, няма нищо притеснително 🍀

# 91
Днес сутринта моя хубавец хубаво се размърда, даже видях как корема ми се размърда Grinning после му чукнах и ми отговори. Вече като мърда със сигурност се разбира много ми е странно още Joy

# 92
Просто цял ден ме пъне кръста , малко побоцква и матката . Ама пипам и нее твърда явно не са контракции , сигурно мусколите заради разпъването и . И се напрягам че ония ден ме ринта и сега никаква я няма , тука и банята новата ни протече , и ми къртят плочките и съм се напрегнала още повече

# 93
Аз съм в 19+5 дена и аз не го усещам бебчо все още ясно... Усещам от време на време разни побутвания ама знам ли той ли е... Вчера и аз имах боцкания ама в дясно, странни бяха.. Днес вече ги няма ама мен ме наболява малко корема от време на време, не е твърд...
Хемоглобина ми за месец падна от 116 на 107, а желязото ми е към горна граница и ще ходя в петък на хематолог да видим...

# 94
Аз съм 19+2 и още не я усещам дребосъчка. Вчера питах доц. Чавеева и тя каза, че най-вероятно след две-три седмици ще я усетя. А аз съм с предна плацента и обърната назад матка, та Беба е и доста навътре. Иначе вече започна леко да ми проличава коремче.

# 95
  • Русе
Момичета,като Ви четох вчера за тези възглавници,реших вечерта да импровизирам и взех от щерката една малка декоративна възглавничка,с надеждата поне малко да поспя през нощта.
Ее,родих се направо да ви кажа....то било много хубаво да си подпреш малко търбухчето и да ти е удобно.
С предните две бременности никога не бях ползвала нищо,но сега явно ще е различно!
Та отново благодаря ☘🌷☘

# 96
аз по принцип спя с възглавница между краката . Са сега спя с една нормална и една под формата на С за бременни . И понякога слагащ още една 😂И съм като Еверест в леглото

# 97
и една, която е като подкова, доста обемна и пълна с ...като памук

Аз май от тези имам:
Скрит текст:
идваше ми твърда на главата, но сложих моята си от горе и се разбрахме

# 98
От къде я купихте?
и една, която е като подкова, доста обемна и пълна с ...като памук

Аз май от тези имам:
Скрит текст:
идваше ми твърда на главата, но сложих моята си от горе и се разбрахме

# 99

от emag я поръчах, има много видове там, само че не са по 5 лева Sad Sad

# 100
Ох, момичета, шашнахте ме с тези възглавници, досега съм ровила в нето какво е това животно и как се ползва. Joy

Аз още не съм усетила дискомфорт след сън, но и тумбака още не е голям, вероятно по-нататък ще трябва и аз да се обзаведа с възглавница. Коя форма ще препоръчате, че четох че има доста варианти?

# 101
Търся такава, голяма, дали помните колко см е?

от emag я поръчах, има много видове там, само че не са по 5 лева Sad Sad

# 102
За момичетата които тепърва ще взимат възглавници. Според мен модела, който е показала Одри е най-добрия.
Аз имам на лорели 1.90м води се за спане и кърмене. Има велкро лента, за да се захване края и и да стане възглавница за кърмене. Обаче .. няма калъф, тоест няма кое да се изпере освен цялата възглавница заедно с пълнежа. Не в удобна за сън. За дрямка и лежене на дивана или леглото е ОК. Обаче при дълъг сън когато се въртиш пречи. Трябва да я премяташ ти от ляво ту от дясно. Единствения и плюс е че е 25лв обаче не си струва и тях.
Тази двойната на Одри е доста по-скъпа обаче със сигурност ще можете да си спите на нея и ще ви е комфортно.
Ако намерите единична за 5лв си я вземете както беше писано по-горе. Обаче да давате повече пари за този модел няма смисъл.

# 103
Момичета, мисля, че открих възглавницата, а и е на промоция. Аз поръчвам Simple Smile

https://www.emag.bg/vyzglavnica-kapinkata-za-bremenni-i-kyrmene- … earch-Action=view

# 104
Момичета, мисля, че открих възглавницата, а и е на промоция. Аз поръчвам Simple Smile
Ето ти я на по-ниска цена : https://www.minimod.bg/123237/%D0%B2%D1%8A%D0%B7%D0%B3%D0%BB%D0% … D1%8F%D0%BB%D0%B0

Общи условия

Активация на акаунт