ОСМИ клас 2020/2021 - Хайде, осмокласно ято - иде топло, щуро лято! :)

• 32 309
  • 769
  •   1
Отговори
# 690
Ех това гадже, не можа да ли да изчака един ден да мине изпита?! Дано я преодолее бързо.
Доня, много сладко е пиленцето. Жалко, че е само едничко, дано следващия път да се излюпят повече.

# 691
  • у дома...
С успех за годината 5.66 приключва девойчето. При 5.25 първия срок. Удпя да се събере втория срок и да покаже какво може.

# 692
  • гр.София
Мама Мони , гледайте един хубав  английски филм- "Наистина любов" Там покрай всички влюбени възрастни има и едно хлапе,което много симпатично страда от любов.

# 693
  • Пловдив
Моят деветокласник, когато беше шести за седми клас, разкри на най-добрата си приятелка, че всъщност я харесва. Набързо се разбраха, че ще си останат само приятели, за да не развалят добрите си взаимоотношения, но по време на лятната вакация тогава, се поразделиха доста, за което спомогна една нейна приятелка, при което моето чувствително раче изпадна в депресия и много страдаше, че не се виждат. Още помня колко и как горко плака, малкият му брат чак страдаше заради него...Ние много му говорехме тогава и като започна учебната година и отново бяха по цял ден заедно, отново се възобнови приятелството. От тогава минаха три години, те са в различни, но съседни училища, тя от половин година има гадже, но всеки ден си пишат и често се виждат. А той доста се промени точно от миналото лято насам-ще видите, че наистина порастват в 9 клас, особено момчетата, не само на височина, но и на разум ...ама и мързела му нарастна, та и аз като всички вас чакама чудото в 10 клас...

# 694
  • Между гори и планини
При нас е адска жега, нетърпимо е дори под асмата. До вчера дъжд и студ, сега сякаш са летните горещници. Крием се у дома.
Днес само е оформен по информатика - 6, по физическо в последният момент му писа 4 (а можеше 5), този тъй важен предмет! В часовете по български и английски са гледали Хамлет. Толкова им е било тъпо и скучно, че учителката по английски ги е съжалила, спряла филма и ги пуснала 1 час по-рано да си ходят. Гледам - по никое време автобуса стовари моя. Сега се крием на сянка, наливаме се с леден нектар от кайсия и разпускаме. Да живее лятото и края на учебната година! Оцеляхме бе! 😂😂😂

# 695
  • софия
И тази година имам усещане, че от ботуши скочихме в сандали. Рязко се смениха температурите.
Харесвах си аз миналата седмица, когато валеше.

# 696
  • София
Не издържам на тези горещини хич аз! Мозъкът ми се разтича направо. 25-26 градуса за мен са оптимални.

# 697
Мони, и аз съм така. Нито студ, нито горещини понасям. Прочетох поста ти за Митко. Всъщност, когато човек губи нещо, не знае какво печели. В тази възраст изживяват нещата по- дълбоко, но и бързо им минава. Голямо гуш за Митко🤗
Успех и късмет на всички, които имат нужда днес!

Петък е, а в Школо са оформени само по ФВС и ИТ. Един куп домашни са дадени за понеделник и вторник...

# 698
  • Велико Търново
Нашето годишно оформяне приключи, девойката е с 5,45 успех... Ако не беше злополучната информатика, щеше да надхвърли 5,50, но... Здраве да е 🙂 В понеделник и вторник ще е на екскурзия в София, и... Ваканция, здравей 😉

# 699
Пратили са графика за учебните часове за следващата седмица. По 30 минути часове с 5 минути междучасия, започват в 12 и така като гледам около 15:30 ще са свършили. Направо се чудя защо въобще ходят на училище през тези последни дни.

# 700
  • София
Аз се моля да ги пуснат малко по-късно сутрин, че не се издържа вече. Добре че днес ММ се събуди в 7 без 15, че да събуди и девойката, която отдавна трябваше да е станала.
Чакам още 5 годишни оценки, в които не би трябвало да има изненади.

# 701
  • софия
Аз чакам само оценката от файнъла по природни науки. По АЕ се е поизложила за това, което показва през годината. Има 5. (висока) на файнъла. В понеделник ще си пита какво куца. За срока и годината ще има 6., но затвърди тенденцията да се дъни на това, в което е най-уверена Simple Smile

# 702
Само аз ли обожавам слънцето и жегите? Най- любимото ми време от годината.
Почна честичко да се мотае със съученици след училище.

# 703
  • София
И аз, Аманда! Предпочитам да се пукам от жега, отколкото да ми е студено😁 Едва изкретвам зимата…

Набора ми праща снимки със съученици от класната стая, явно за да ми покаже, че нищо не правят и купона тече 😂

# 704
И моят неоформен...то пък... за кога?

Общи условия

Активация на акаунт