ОСМИ клас 2020/2021 - Хайде, осмокласно ято - иде топло, щуро лято! :)

• 32 348
  • 769
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Ох, милият душичко! Hug
И това ще мине...

# 676
  • София
Пожелавам на Митко бързо да премине през това разочарование.

# 677
Ами пожелавам на Митко по-скоро да преглътне любовните разочарования.
Моят в момента не се вълнува от тези неща. Всички момичета, които познавал били кифли, нямало свестни. Имаше романс с някаква девойка шести за седми клас, от един лагер беше започнал. Нищо не е споменавал тогава, брат му ни уведомяваше. После обаче спряха да се виждат.
Снощи срещнах две познати момчета, които не бях виждала 3-4 месеци. Година по-големи са от нашите. Втрещена останах колко са се изменили за толкова малко време. Вече не тинейджъри, а младежи. Замислих се дали и наборът изглежда така в очите на другите. За мен си е все същият.

# 678
  • софия
Милото Мите! Девойката можеше да скъса с него след днес. Малко емпатия никога не е излишна, но още са малки и някак не могат да ги преценяват тези неща.
Иначе без любовни разочарования и драми никой не е минал. Това е животът.

Стон, и аз като теб се дивя колко големи изглеждат децата на възрастта на нашите, а моето пиле все мъничко и най-сладичко си е Simple Smile Пораснали са. В момента повечето са във възрастта на грозното патенце. Оформят стил, физионимия, походка. И са едни такива некоординирани, срамежливи Heart

еър, благородно ти завиждам. Един от най-хубавите моменти на всяка почивка е пътуването - стегнал си багаж, всичко си направил и предстои дълго чакано безвремие. А тази и миналата година почивките са още по-желани и хубави. Лек път и пускай по някоя снимка да порадваме окото Simple Smile

Последна редакция: пт, 25 юни 2021, 10:19 от zvаnchе

# 679
  • о`майна лунна нощ е
Оооо, да се стяга Митачето, че ей сега ще го налази някоя друга девойка и няма да има време да си почине.
В духа на темата - пети клас, първи ден с класната с новите съученици. Последвало представяне и дошъл ред на мамин златен. Изправил се той пред класа и казал "Здравейте, аз съм .... и съм свободен", фиксирайки 8-те момичета в класа. Сещате се, че следващите десетина минути никой не е успял да си каже репликата.
Докато си мислех, че все още има гадже, се оказа, че от март били разделени. А аз се чудя защо така рязко приключи жабешкият период в нас. Промяна в поведението - никаква. Хванах го очи в очи все пак, а той супер спокойно и лежерно обясни, че тя вече не изпитвала чувства и се разделили като приятели. Но пък хич не страдал - нали си има своите виртуални и реални другари в игрите и не им е толкова до гаджета сега.
Баща му има един култов лаф - седи един път срещу някакъв плакат на знойна красавица със страстен поглед. Гледа той плаката и в един момент въздъхна "Горката тя ... Дори не подозира, че съществувам!". Дали не съм се хилила до разхълцване, а?

# 680
Мама Мони, ще му мине на адашчето! И аз се питам - какво стана с нашето гадже /разбирай на Неда/?! Питам какво става с гаджето,а тя мълчи.Разделихте ли се...следващия ми въпрос и....ами нещо се разочаровах и вече ми мина. Гложди ме любопитството защо и от какво се е разочаровала,но....няма да разбера.Не казва!
                      По този повод се сещам как чета конско на голямата/ бяха се сдърпали нещо с гаджето/ и казвам....няма такъв идиот ,който се е омъжил за първото си гадже и изведнъж.....настъпва неловка тишина,а аз загрявам,че майка и ...май така направи! Продължавам.....освен майка ти! Бурен смях!
                      Та ще премине емоционалната буря и при Митето! ЩО е време е все пред тях!

# 681
Стискам палци на Митко бързо да превъзмогне разочарованието! И горе главата! Определено не си заслужава да се терзае за девойчето, след като не го е оценила. Хубаво лято му желая на момчето с весели приключения!

Силно се надявам при моя младеж болестта влюбване да се отложи по-нататък във времето, когато ще са една идея по-зрели, ще познават по-добре самите себе си и може би ще имат идея как да се отнасят с човека срещу себе си.

ММ имаше ранен час за зъболекар и остави сутринта компютъра си включен, та като стане дъщеря му да поиграе на някаква там готварска игра има инсталирана. Става по едно време дъщеря му, още дремеща, сгъна се на четири на дивана да се разсънва и я питам: "Няма ли да закусваш?", "Не още...", "Баща ти ти е оставил включен компютъра да играеш, докато е на зъболекар". Е, много бързо се разсъни и рече: "Еееее, колко е добър тате!" Grinning
Колко им трябва на тия деца да са щастливи - един мил жест и им грейва усмивката!

# 682
  • гр.София
Чакам само да светне и АЕ за годината и да се порадвам,че доживях да имам дете в зелено от горе до долу, че в 9 клас- надали,като дойде химията особено.
С. отвисява след часовете в училище ,играят в салона волейбол до припадък,събират се от различни випуски. И подозирам ,че въодушевлението й се дължи и на батковците там.  Щом стана и рязко приказлива ,въпреки жегата и умората...
Прегръдки за Митко.

# 683
  • софия
Хайде, и при нас приключи учебната година. Мина и последният файнъл.
Истината е, че се гордея с мрън. Въпреки мрънкането, сама постигна всичко. От моя гледна точка не ѝ беше особено трудно, не си промени подхода за учене. Надявам се тази година, колкото и да беше ненормална, да е успяла поне малко да придобие добра представа как трябва да се организира. Ще видим другата година как ще я бута с всички предмети, нов език и допълнителни дейности, в които вече ще трябва да участва.

# 684
  • sofia
Мони, кажи на Митко, че жена, която си тръгва със смс, не е за него🥰

Последна редакция: пт, 25 юни 2021, 11:47 от googlish

# 685
Звънче, тези файнали при вас в какво се изразяват? Нещо като изпит по всеки предмет върху изучаваното през годината ли?
Аз чакам само оценката по английски. По останалите предмети е наредил шестици за годината. Някъде е с 5 втори срок, но с 6 през първия и явно нашите учители поощряват като пишат по-високата оценка. Не мисля, че знае всичко за 6, ама щом успява да убеди учителите в това коя съм аз, че да се съмнявам 🤣

# 686
  • София
Момичета много сте мили! Благодаря! Ще му мине, но явно ще си го изстрада. Идва ваканция - има си своите приятели от квартала, с които си излиза. Ще ходи и на курс по френски отново с приятели. Иска и на плуване, гласим се за две морета, така че ваканцията ще е ангажиран. Сега му е много криво, но се надявам бързо да го преодолее, защото ми е мъчно да го гледам такъв. Но всеки си има своите любовни разочарования, които трябва да си изживее. И ще е зарязван, и той ще зарязва. такъв е животът. Колко по-лесно беше като бяха мънички, ама ей на растат. Но съм изключително благодарна, че имам силна връзка с него и споделя с мен, за да мога да го утеша.
Поздравления за всички отлично завършили деца и то тази шантава и необичайна година. Дано никога повече не се повтори това, през което минаха.

# 687
  • софия
Звънче, тези файнали при вас в какво се изразяват? Нещо като изпит по всеки предмет върху изучаваното през годината ли?
Аз чакам само оценката по английски. По останалите предмети е наредил шестици за годината. Някъде е с 5 втори срок, но с 6 през първия и явно нашите учители поощряват като пишат по-високата оценка. Не мисля, че знае всичко за 6, ама щом успява да убеди учителите в това коя съм аз, че да се съмнявам 🤣
По-скоро е като класно за срока. Това, което е по-различно в сравнение с нашите училища, е че след 1. срок оценките не се зануляват, а оценките от втори срок се наслагват към тези от първи и годишната оценка е средноаритметична на оценките от цялата година (не на оценката от първи и втори срок).

# 688
  • София
Милия Митко 💕 Дано бързо му мине!
Аз така плаках, когато случайно попаднах на едно писмо написано от набора за най-добрата му приятелка, той беше и влюбен в нея. Беше му казала, че ще заминава с майка си да живее и учи в Германия. Значи една голяма страница такива сърцераздирателни думи, че сълзите ми шурнаха като река! Е, не стигна до нея писмото, не заминаха и още са най-добри приятели 😁. Чувствителни са децата, колкото и да не го показват пред нас, но трябва да се научат да се справят.
При нас явно вече са го ударили изцяло на уволнение. Вчера са играли с математичката на “системи” в час, а вечерта ме попита дали може днес да не ходи на училище, че щели да бъдат само десетина деца…🙄 Казах му, че не може, ако ще сам да е, освободила съм го последните три дни само, когато няма да сме тук.

# 689
  • о`майна лунна нощ е
Мен леко почва да ме напряга мълчанието в Школо. Една оценка има нанесена.

Общи условия

Активация на акаунт