ОСМИ клас 2020/2021 - Хайде, осмокласно ято - иде топло, щуро лято! :)

• 32 353
  • 769
  •   1
Отговори
# 660
  • у дома
При нас празнуват в сряда-20лв и изобщо не знам какво вкл.,но знам че моето няма да го яде.Лошото е,че заведението е отдалечено и даже и да реши да си тръгне по-рано ще трябва да го прибираме.Ще бъдат и трите класа-нашите са поканили класната и госпожата по ае и те ще бъдат.

# 661
ММ чете вицове, децата се забавляват и по едно време възкликва: "Я! тоя виц го е писала майка ви!":
Търся си нови познати, с които да се заяждам в свободното си време, че старите вече не ми говорят!

denyil, честит имен ден! Flowers Bouquet

# 662
  • Между гори и планини
Тук цените са такива, народни. Всички кръчми и ресторанти имат много вкусно обедно меню, аз, мъжът ми и Стивън обядваме за около 20-30лв, което включва супа, основно, пърленки, нещо за пиене и крем карамел за мен и детето. Всичко прясно сготвено за деня.
Има и по-скъпи места, но като цяло, не можех да повярвам в началото като дойдохме, че агнешка, или супа от манатарки струват 2-3лв .

# 663
  • Някъде в Европа...
Добро утро и от мен!
Грийн, супер...и аз вчера така треперех за антигенните - знам ли какво ще покажат, не, че сме болни, ама като оттчете положителен - върви, доказвай..

Преспахме в Пловдив 😀..Еми тук и въздуха е друг, обичам го този град...Ей, сега кафенце, дооправяме се и в 11.30 потегляме. Дано на КА няма много автобуси. Въпреки че е дълго, нямаме пб с пътуването и го чакаме с нетърпение, познаваме го пътя. Сигурно пак ще сме изненадани колко много са направили турците за 2 г. (Последно почивахме там 2019 г, миналата "суха" година). Утре, живот и здраве, по това време трябва да сме пристигнали.

# 664
Ние сме семейство отнесени. Обади се преди малко да ми каже, че нещо се е объркал и е сам в стаята. А учителката предупреди родителите за разместването на програмата, като каза, че и децата знаят. Забравил е и една декларация. Безнадежден случай сме и двамата.

# 665
  • Между гори и планини
Air, вие с автобус ли отивате, много път... Аз мислех, че сте литнали и се чудех какво правите в Пловдив.
Прекрасен летен ден ще бъде!

# 666
  • Някъде в Европа...
Air, вие с автобус ли отивате, много път... Аз мислех, че сте литнали и се чудех какво правите в Пловдив.
Прекрасен летен ден ще бъде!
Да, с автобус..не ни бърка, винаги така сме пътували. Предпочитам 2 нощувки повече, отколкото самолетни билети (горе долу такова съотношение се пада в пакетната цена на ТА). Пътят е хубав, реално трудността е само границата. Вече и в Истанбул не се влиза, а доста преди него се качваме на магистрала и чак на третия мост. После е само магистрали, през нощта - през планината ( Афионкарахисар, Кютахя и на разсъмване към 4-5 ч сме в Анталия); спира се на около 3 ч на големи комплекси с магазини и заведения за около 30-40 мин.; минаваме цяла Турция от север на юг. 😀 Пътят наистина не се усеща, а синковецът спи почти през цялото време...

# 667
Аз тези дни почти не виждам Ния. Прибира се малко след 9, каталясала, стигат й силите само за баня и след това заспива Simple Smile. Толкова е щастлива, че ми пълни душата.
Сутринта вметна, че в понеделник ще са с намалени часове. Не разбрах защо, не че има значение. Удостоверенията от 7ми клас нямало да ги връщат сега. Отново не задълбах защо, само да не го забравя тоз документ. Още нямат отговор дали ще могат да си запазят класната. Събираха пари за подарък, но не разбрах какъв. В сряда май ще излизат всички с класната, но пак не зная подробности. Изобщо дойде си най-хубавата част от учебната година Heart.

# 668
  • Между гори и планини
Нали? Не мога да повярвам, че ще са 9 клас! Още си спомням емоцията в началото на първи клас, как отлетя времето?
И температурите са летни, и ми е едно ваканционно... Моя не е оформен само по математика и английски и физическо. По математика ще го мъчи до последно в понеделник. По физическо предполагам 5, по английски 7 , пардон 6 🤣 Ще има две четворки за годината, по български и философия. Като цяло съм доволна.

# 669
  • у дома...
За учителката по испански ще вземат ключодържател с йорки с кристали Сваровски и шал - госпожата има куче и е фен на бохо стила. За Мария Тереса (нейтива) - висулка за гривна Пандора - книга с надпис Teach И обща снимка на класа с пожелание от всяко дете. За класната - комплект луксозни моливи за рисуване (преподава ИИ).

# 670
  • sofia
Доня,  с такова дете, не като цяло, а по принцип трябва да си много доволна. Мани ги оценките😉

# 671
  • София
Лиани, браво на момчето ти! Не че имах съмнения след прекрасния резултат на олимпиадата, но друго си е като го прочетеш. Много успехи му пожелавам.
 Вчера беше тежка вечер. Големи драми и рев вкъщи – гаджето зарязало Митко (сйс СМС), че вече не било същото и нямала лично пространство и той страда ли страда. Аз успокоявам и говоря, ли говоря. Не знаех, че е толкова влюбен. Дано не се сдобрят (имам си моите съображения), защото е малък за тези неща и има време за всичко. Сутринта очите му бяха цепки от снощния рев. Мъчно ми е за него, но такъв е животът и ще трябва да го разбере и дано да е по-бързо. Не днешния Делф не съм сигурна, че ще успее да се концентрира достатъчно, но здраве да е. За нищо не му трябва. Иначе успехът му ще е по всяка вероятност 5,00. По всички важни предмети 4, по маловажните 6 и вероятно 5ца за разкош по ИТ. Такъв нисък успех досега не е имал, но това е положението. Важното е да сме живи и здрави! Събират пари за класната, но не знам какво ще купуват.

Аманда, аз съм на режима на Ипократис. През деня нямам проблем, но вечер ми е тегаво, защото бях свикнала след вечеря я шоколадче да хапна, я ядки ..., а сега нямаааа. За 10 дни съм -3 кг., но ми трябват поне -10.

Последна редакция: пт, 25 юни 2021, 09:31 от мама МОНИ

# 672
  • Между гори и планини
Миличкият! Първата любов и първото разбито сърце не се забравя. Добре, че е лято и ще може да излиза, да не се затвори и страда. Моя още н го вълнуват такива неща, но съм в очакване да видя какво момиче ще го впечатли. Тук, от училище нито една. Има и добри момчета от класа му, но те излизат с батковци .

# 673
Мони, кои са маловажните предмет:joy:? Това не го казвай на някой учител по физическо, музика, рисуване и философия, че жестоко ще се обиди.
Прегръдки за теб и за Митко. Всички ще минат през любовни разочарования някой ден. Това е част от израстването. Но сякаш наистина много тежко го усещат на тази възраст. И си мислиш, че най- ужасното нещо ти се е случило, а минава. Сетих се за "Без сълзи" на Стефан Данаилов.

# 674
  • София
Мони, кои са маловажните предмет:joy:? Това не го казвай на някой учител по физическо, музика, рисуване и философия, че жестоко ще се обиди.

Обещавам да не казвам. Аз само тук при вас Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт