ОСМИ клас 2020/2021 - Хайде, осмокласно ято - иде топло, щуро лято! :)

• 32 365
  • 769
  •   1
Отговори
# 645
и нали няма Ел.дневник, ще има елементи на изненада Simple Smile
Особено по история елементът на изненада е най-голям! Joy
Аз го очаквам с нетърпение. Най-вероятно ще е ясен на 29-ти юни. Железен е даскалът. Цял срок не пише никакви оценки на никой и накрая просто отваряш бележника и или се усмихваш, или ревеш - гледаш и ревеш... Joy

# 646
Леле, Дени, забравих те! Викам си ще я поздравя при следващото влизане и се отнесох. Здрава и щастлива бъди!

# 647
  • София
Ей, браво на Ния за прекрасните резултати.
Браво и на лайстунгчето ни Simple Smile
Дени, честит имен ден.  Не знаех, че днес имате празника.
Аз повтарям ОМ и чета Школо, повтарям ОМ и чета, чета и рИва. Те такъв резултат до момента не съм виждала. Ако върже 4.50 успех ще вдигна банкет в негова чест Rolling Eyes

# 648
  • София
Мария, какъв хубав "антидървеницин". 😆
Забравих да кажа, много се радвам за добрите изследвания на Ния.

# 649
  • у дома...
Преди години се връщаме от морето с влак (Баба Яга се строши малко преди да тръгнем). Първа класа. С нас в купето българка, живееща от 13 години в Белгия с двете си деца, едното на възрастта на нашите. И протича следния диалог:
- Това първа класа ли е?
- Първа е. (ММ)
- Има ли климатик?
- Има. (ММ работеше в БДЖ)
- Кога ще заработи?
- Ей сега като тръгне.

Тръгва влака, ММ отваря прозореца до край и обявява "Готово. Това е климатика.". Жената беше в потрес. И до днес поддържаме връзка. Тя беше първият човек извън семейството, който разбра за плановете на Ани за испанския и каза, че девойката прилича на испанка. А мъжо е бурелец ( така се нарича нашия район). С три бани по рождение.

# 650
Дени, честит имен ден! Здраве и късмет!
Лиани, браво на младежа! Биологията и химията са интересни науки.
Докато вашите момчета и момичета са вече  професионално ориентирани или поне имат мечти да упражняват определена професия, моите си играят с водни пистолети. Дребното и компанията му вече от няколко дни се занимават с това, но днес и големите проявили интерес и им отмъкнали пистолетите. Сред големите има и деца на 16-17 години. Летният сезон е открит.

# 651
  • у дома...
Аманда нека по-дълго да са си деца. Няма за къде да бързат.

# 652
  • у дома
Честита да си Дени! Heart
Поздрави за успеха на младежа на Луану!

# 653
Благодаря,  момичета,  много сте мили! На мен ми е малко странно, но вече ще си знам и се радвам, че има още един повод за празнуване. Черпя ви с днешна прохлада край Костенския водопад.
Мими75, то това с успеха при нашите е май заразно...ще се съберем за общ банкет...
Скрит текст:

# 654
  • София
Дени, честит празник!

# 655
  • София
Дайде идея за подарък за класната. Уж децата го мъдрят, но са деца и се мотаят, а остава много малко време. Трябва да е нещо яко, интересно. Аз им предложих някаква карикатура, но предишни випуски и подарявали картини. Ваучер за СПА ми звучи изтъркано и трудно осъществимо.
denyil, честит имен ден! Винаги е добре да има още един повод за празнуване. Hug

# 656
  • Между гори и планини
denil, честит празник! 💐
Вашите ще се събират ли за края на учебната година? Нашите ще ходят на кръчма, с доста добро меню за 13 лв на човек. Включва гръцка салата, свинска пържола, пилешко шишче, картофи, безалкохолно. Като големите в 8ч вечерта. С класния разбира се. Това че е мъж е голямо удобство, не купувам цветя за начало, край на годината, за 8 март 😊 За подарък може и нещо сребърно - обици, медальон...

# 657
  • София
Доня, как всичко това за 13 лв. бе? И аз идвам, може и група да доведа. 😆

# 658
  • София
Ако преместите сбирката там, ще имате пътни+кръчма, и пак ще ви останат за дъвки. 😂
Доня, как всичко това за 13 лв. бе? И аз идвам, може и група да доведа. 😆

# 659
  • София
Да се похваля с отрицателни антигенни за момчетата. Спокойно ще мога да докупя утре разни билети за Италия и в събота сутрин летим, за да отбележим края на тази безумна учебна година с надеждата другата да е по-добра.
Честито на момчето на liani.

Общи условия

Активация на акаунт