Лакове за нокти - 152

• 35 988
  • 760
  •   1
Отговори
# 525
От мен тази вечер един шимърокат Joy Masura Всегда на Волне - много приятен за лакиране, достатъчно покривен и на два пласта и след топ лака е гладък като огледало.

Много харесвам Ruby pumps и подобните му, но така да мразя свалянето им. Заради него и Leading Lady ( коледните ми лакове Grinning ) си бях купила Peel Off Base, но след като влязох с 10 лакирани пръста в един магазин и излязох само с два с лак се отказах да я ползвам.
На стария лак му нямаше нищо, много издържлив се оказа и направения от мен топ, но ми омръзна…
За заздравител - аз много внимавам, преди години бях прекалила със синия Микросел и оттогава избягвам такива с формалдехид. Всяка активна терапия според мен не трябва да се слага повече от две седмици.

# 526
Благодаря за отговора Арабеск .Значи искаш да кажеш че в БГ пощи няма да иска допълнително налог, а всичко се плаща при самата поръчка ?Иначе не е оправдано за лакове от два-три лв да ти искат 23 за доставка в пощите🤣🤣🤣

# 527

https://www.instagram.com/p/CRDjBxMMEvz/?utm_medium=copy_link
Нещо семпло и от мен !
Обожавам тази тема !!! Нашата си е най-весела и шарена ❤❤❤

# 528

Скрит текст:

Trend it up perfect matt 015.

# 529
Essie 32 Exotic liras

На слънце

Цветът си е чиста малина за мен, но телефона ми не може да го пресъздаде.

# 530
Джаста, 💚!
Маме, ноктите ти растат със скоростта на светлината хах 💚

# 531
# 532
Грийни,
Реален ли е цветът на снимката? Търся розово със син подтон, а този тук ми се вижда такъв.

# 533
Витаминче, няма син подтон. По-скоро е бонбонено розов.

# 534
От мен ГР Рич Колор 45😁

# 535
Обещано,показвам❤❤❤не е зле,да видим колко ще издържи.

# 536
В Елитис са пуснали кератиновата серия на ГР. Има и от серията extreme gel shine, както и глитърната.

За жалост нямаше богат избор. Wink
Пп Някой скоро търсеше лентички за френски. В Елитис отново са се наводнили с тях.

# 537
  • Варна
Честити придобивки, Джаста! В Лили също я има кератиновата серия. В момента бих си взела само някой лак в цвят лайм, но не съм намерила перфектният Grinning

# 538
От кварталното левче:

Наживо цветовете са много по-наситени.

# 539
  • Измир
Здравейте момичета! Да знаете, че съм тук, чета ви и ви лайквам ❤.
След 8 в 1 терапията почти нямам промяна в ноктите. Пускам една набързо направена снимка в колата. Знам, че не си личи много цвета на лака, но ми се искаше да се включа и аз 😊.

Общи условия

Активация на акаунт