Лакове за нокти - 152

• 35 971
  • 760
  •   1
Отговори
# 540
  • Стара Загора
От всички пробвани неони и ярки цветове на China, само Petal to the metal бива откъм нанасяне. На два слоя не е перфектен, но аз си го оставям така.

# 541
Момичета, прекрасни сте! 🥰🥰🥰
От мен Дъглас 870 Blue mermaid и Флормар PL454 Мiss, декорация с водни ваденки и брокат:

Скрит текст:

Установих, че под ъгъл отблясъците се виждат най-добре, особено на нефокусирани снимки 😉

Олгарита, с кой лак си? Много нежно изглежда 😊
Моят френски маникюр започна да се отлепва откъм кожичките след по-малко от 24 часа, издържах го още един ден като заоблих още формата и после го махнах...

Последна редакция: сб, 10 юли 2021, 02:45 от dolce miele

# 542
Олгарита, с тази плочка какъвто и лак да сложиш, ноктите ти изглеждат страхотно 😉
Аз от кератиновата серия на ГР си купих един за проба, но още не съм стигнала до него.

# 543
Новичките 😉

Скрит текст:

На блистера (на горния ред синият брокат е на 2 пласта, отдолу е на 1 пласт върху основа от син Дъглас):

Синият брокат е много нежен, съвсем фин е. Изобщо не мога да му хвана красотата, много блещука на живо (приятелка с гел лак имаше декорация с брокат и като ефект стои съвсем същото, с основа от друг цвят стои като лаковете от Габрини Брилиант серията, има страхотна дълбочина...Харесах доста лакове в ДМ в синьо-зелената гама, но ще чакам да ги намалят...евентуално... 🙂 Розовият Флормар ми заприлича на Есенс Millennial pink, но един до друг Флормарът стои по-прасковен, а Есенсът е по-розов. Флормар Frolic е много приятен оранжево-розов лак, струва ми се, че ще стои много добре на светлата ми кожа с розов подтон. 🙂
В ХМ имаше някои страхотни лакове, но 9,99 лв за лак...не са ми достатъчно намалени 😁 Флормар бяха леко намалени в Лили, Лумс са на -50%, по 1,49 лв, ГР Гел шайн май също имаха някакво намаление (не знам дали важи за всички дрогерии, в брошурата не виждам намалени лакове). При нас в Лили няма лакове от ГР Кератин серията.
Как мога да проверя дали SOS nail repair coat съдържа формалдехид- не виждам да пише състав на шишенцето?!🤔 Мирише ми малко странно...явно е от някоя от съставките...

Последна редакция: сб, 10 юли 2021, 01:16 от dolce miele

# 544
Аз хвърлих око на едни Ривърси - Reverse solar gel, хибрид между гел лак и обикновен лак, в нета четох, че са без изпичане. Май са нещо подобно на Prodigy gel на ГР и UV топа на Пърфект.

Скрит текст:
Професионален Гел Лак за нокти SOLAR GEL, който се активира от слънчевата/дневна светлина.

Ново поколение лак за нокти, най-доброто от традиционните лакове и хибридните лакове в един продукт!
Иновативна система, която има удължена устойчивост на надраскване и невероятен блясък.
Маникюрът не изисква изпичане с UV или LED лампа, а се втвърдява под въздействието на естествена,  слънчева светлина.
С иновативна 3D четка, с която ще избегнете неприятните неравности и ивици.
Издържа до 10 дни.  
​Начин на употреба:

1.Направете подготовка на ноктите-оформете ги, отстранете кожичките и нежно матирайте нокътната плочка.

2.Нанесете избрания от Вас цвят на тънък слой.Изчакайте 2 мин. и нанесете втори слой.

3.Изчакайте да изсъхне добре и отгоре нанесете TOP SOLAR GEL лак  или  MAXI GEL EFFECT PLUMPING TOP COAT, за да удължите трайността на лака.
Ама не им запомних цената. Нещо около 7лв. ми се върти из главата. Сякаш ми се иска да ги пробвам.

Пп Честити придобивки, Долче. Много ми харесваш с последно показания маникюр. Heart Eyes
Пп Тина, благодаря. Hug
Пп Момичета, всички сте прекрасни. Heart

# 545
Dolce, честити нови придобивки! Ето състава  на SOS ( тук между другото е спрян)
Скрит текст:
ETHYL ACETATE | BUTYL ACETATE | NITROCELLULOSE | ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER | ACETYL TRIBUTYL CITRATE | ISOPROPYL ALCOHOL | N-BUTYL ALCOHOL | SUCROSE ACETATE ISOBUTYRATE | AQUA | ETOCRYLENE | GLYCOLIC ACID | HEXANAL | MALIC ACID | HEA/IPDI ISOCYANURATE TRIMER/POLYCAPROLACTONE DIOL COPOLYMER | LACTIC ACID | MAGNESIUM ASCORBYL PHOSPHATE | PANTHENOL | POLYVINYL BUTYRAL | TRIMETHYLPENTANEDIYL DIBENZOATE | TOCOPHEROL | TRIS-HEA IPDI ISOCYANURATE TRIMER | CI 60725
Джаста, а как се свалят тези хибриди? Аз имам подобна база, така и не съм я отворила да я пробвам.
Ивче, Олгарита, прекрасни сте отново!

# 546
Марголота, свалят се както обикновен лак с обикновен лакочистител. Поне другите от вида им така се свалят.

# 547
Олгарита, много ми харесваш с тази форма и този лак. За мен този форма е най-практична, не са ми удобни дългите нокти. Постоянно драскам децата 😏

# 548
От мен една ръчно забъркана смес от flormar bluish green + China glaze  highlight of my summer.

Идеята е да отива на това, но реално платът е мнооого по-блед.

# 549
Всички сте прекрасни Heart Eyes
Имате ли мнение за този акрилен гел
Скрит текст:
ето описанието към гела

# 550
Нещо опитах да заобля леко като на живо е доста по - добре. Сложих и любимото китайче, което е неуязвим сигнална фуксия❤

# 551
Джаста, и на мен ми харесва как се получи, отдавна не бях слагала ваденки (а е толкова лесно). ☺ Тези лакове Ривърс изглеждат интересно. Не съм ги виждала. Само обикновените им 🙂
Марголота, мерси за състава. Значи е без формалдехид. А защо е спрян при вас, да не би да има някоя лоша съставка? Много е неприятно, че не слагат състава на опаковките си, а човек трябва да го издирва...
Витаминче, повод ли имаш? 😃
Георгиева, чудесно е.
Джиджи, не съм използвала този заздравител. Но май има формалдехид (не става много ясно). Ако е така, няма да е добре за дълготрайна употреба, а по-скоро като терапия за две-три седмици.

# 552
Витаминче, страхотен цвят. Heart Eyes

Ами аз срам не срам, купих един топ и три цвята от солар гела на Ривърс.
Днес бяхме на седмичен пазар, мъжа ми имаше нужда от някои неща от пазара и аз само това чаках. Joy Първо Елитис, после мъжкия магазин. Joy Пред Ривърсите днес имаше стълпотворение, чак не очаквах, предния път нямаше никой около тях, а днес майка с тийнка, една друга дама и направо шок. Питат се пече ли се, не се ли пече. Та грабнах три цвята, даже не знам какво точно уцелих и на касата една мадама с гел лак ме пита такъв ли е цвета на единия лак, та се юрна да го търси. Joy Абе, емоционално беше. Grinning
Едит: Забравих да кажа, че са по 4.15лв.
Онлайн са по 8лв. Ай сиктир.

Последна редакция: сб, 10 юли 2021, 17:49 от Джаста Праста

# 553
Джаста, а ще покажеш ли? 😄

# 554
Е, чи къ?! Joy
Ти съмняваш ли се?! Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт