Лакове за нокти - 152

• 35 964
  • 760
  •   1
Отговори
# 570
Ехааа,уникален еее!

# 571
  • В полите на Пирин планина
Flormar Pearly PL308 & Perfect s115:

https://www.instagram.com/p/CRLlrqPLTHf/?utm_medium=copy_link

Имах друга идея за маникюр, но снощи се получи челен сблъсък на показалеца на дясната ръка с едно рафтче в шкафа за обувки и затова залагам на нещо бледо и семло. Simple Smile

# 572
Момичета, може да се каже, че имам нова любима марка лак и топ - Rеvers solar gel. Хубава заоблена четка, лака се маже като масло, с добра плътност на цвета. Топа съхне мигновено на вече изсъхнал лак. Пробвах го на лакираните ми нокти. На пресен лак съхне доволно бързо, нещо като спийд драй и куик драй, горе долу докато се лакираш изцяло и топа е изсъхнал. Има хубав блясък.
Сега остава да видим трайността. На живо ноктите изглеждат като правени в салон. Много съм доволна и мисля да си купя и други цветове, както и поне още един топ, но нека да тествам марката още малко и тогава.

Скрит текст:

Цвета е приблизително реален. Много свеж и летен.

# 573
Джаста, разкошно ти се е получило! 😍 Тези лакове са в непрозрачни шишенца, така ли? По етикета гледаш цвета? Нещо не мога да се ориентирам за номерчето...06 ли е? Можеш ли да снимаш и другите цветове които си си купила?

# 574

Maybelline 77 Nebline

# 575
Долче, благодаря. Hug
Да, лаковете и топа са в черни непрозрачни бутилчета, защото лака се активира от дневната/слънчева светлина. На етикета е показан цвета, но има и на палитра в магазина. Номерчето е 06. По някое време ще снимам и другите цветове, светлосин и един неопределен са. Grinning
Пп Няма балони въпреки горещото време и за момента няма отдръпване.

Блъдче, разкошотия. Heart Eyes
Очаквай включване за трайността на Ривърсите.

# 576
GR ice chic 85 + BEL 84

# 577
  • София
Bel 48. Има лек лилав нюанс, но не мога да го хвана на снимка Blush

# 578
Преслава, Джулс, супер сте. Heart Eyes

Долче, ето снимах и другите лакове:
Скрит текст:

Номерчетата им са горе на капачките.

# 579
Джаста, страхотен! Аз ги гледам отдавна в едно магазинче за козметика, но все не им идва редът.
Аз със Силвия на СНБ и конфети

# 580
  • Варна
We got the beat и pool party.

# 581
Момичета, да предупредя да  не се лакирате с тези лакове (в непрозрачни шишета) на директна слънчева светлина, например тераса и далеч от прозорец през деня. Има опасност лаковете да се сгъстят от слънцето и четките им да се повредят.

# 582
Амини, благодаря за препоръката. Hug
И аз така гледах, да не излагам лака и топа на директна светлина.

Фифи, Тина, толкова летни, толкова цветни. Heart Eyes
Пп Фифи, много ми харесва ефекта с конфетите. Heart Eyes

# 583
  • София

OPI Bubble bath

# 584

Едно бяло avon от мен Simple Smile
Момичета,искам да ви се похваля !!! Една моя мечта ,вече е реалност !!! Тъй като се омъжих на 18 години и изоставих ученето ... След 13 години прекъсване ... официално съм студентка Simple Smile)
Специалност "Медицинска сестра"!
Та,за пореден път се убеждавам,че съм много шарена личност,защото от Мода и дизайн.....отскачам в медицината 😀😀😀

Общи условия

Активация на акаунт