Лакове за нокти - 152

• 35 960
  • 760
  •   1
Отговори
# 585
Професията - медицинска сестра е призвание! Пожелавам ти да си удовлетворена от нея!

# 586
  • София
Маме, честито. Много да ти върви ученето и да си така старателна както в лакирането. Дано да ти донесе много успехи и удоволствие.

# 587
  • В полите на Пирин планина
Мамче, много успехи желая и успешно завършване, а след това и реализация!

# 588
Професията - медицинска сестра е призвание! Пожелавам ти да си удовлетворена от нея!
Реа това е абсолютно призвание Simple Smile .Винаги съм искала да уча медицина ,матури,изпити ,всичко при мен беше с биология и химия ! Но по това време ,не само заради семейното ми положение нямах възможност да уча,но и по други причини , бях принудена да се откажа за момент ! Изключително се радвам ,че този момент дойде ...на стари години 😀😀😀😀
Много благодаря момичета ❤❤❤

# 589
Маме, браво за смелостта и желанието да изпълниш това признание и много успехи ти желая!И моля, моля, на никакви “стари години” не си Joy
Скрит текст:
Аз преди две години, на 40 Stuck Out Tongue Winking Eye , проверявах дали мога да запиша още едно висшe, по детската ми мечта, Археология, но нямаше тук как да го съчетая редовно обучение с работа и се отказах. Личната ми лекарка се пенсионира и на 65 ходи да слуша лекции в университета, може би и аз така ще направя някога. 

# 590
Честито, Маме! Успех желая! Flowers Four Leaf Clover

Пампита, много нежно.
Олга, чудесен маникюр. Много ми харесваш и с къси ноктенца, а тоя лак много ти отива.

# 591
Ехаа, колко много сте писали и показвали, аз все по диагонала профучавам и чак сега разглеждам и новата темичка. Много хубави неща сте натворили всички. Аз пак както обикновено точа лиги по шарените и цветни неща и накрая пак слагам убити цветове че да не ги мисля.
Снощи по нощите нацвъках печати обаче, голям мерак ми беше.

То им и личи че са правени късно нощес, де Grinning Карай да върви, ще си ги разхождам и така няколко дни, хареса ми резултатът. Аз и пак се увлякох и съм ги отрязала прекалено къси, едвам ги изпилих после и сега са като копчета.
Сивото е номер 31 на Twenty One, цветът е страхотен, обаче тая четка... имах чувството че и по ушите се омазах, ужасна е. На снимката изглежда по-тъмно сиво, реално не е чак така. Напечатаните нокти са с лакове дето са толкова архивни че не си струва да ги споменавам, те сигурно не се и продават вече.

# 592
На моите къси ноктенца сътворих това много ми харесва този цвят мисля, че беше GR Rich Color 120.

# 593
  • БГ
Ех, на нашия Елитис даже не са чували за тези revers лакове.. Явно ще почакаме, пък онлайн абсурд да им дам толкова пари, след като Джаста колко по колко са 😃

# 594
Маме, браво! Никога не е късно човек да следва мечтите си!

От мен жълтичко днес, на скъсени нокти, поради брутално счупване Tired Face

# 595
Маме, честито! Flowers Hibiscus
Момичета, прекрасни сте!

# 596
  • София
Браво, Маме, браво, браво и пак браво! Човек наистина не трябва да се отказва! Сигурно няма да ти е лесно, но ако семейството те подкрепи подобаващо, всички ще имате повод за голяма гордост! Желая ти много успехи!

# 597
Маме, нито си престаряла, нито нищо! Да не съм чула повече. Винаги трябва да следваме сърцето и мечтите си Heart Eyes Успех!

# 598
Маме ,Успех и от мен само напред и нагоре ,следвай мечтите си!

# 599
  • София
Браво, браво, Маме! Много успехи ти желая, и никакво "на стари години". И аз след n-брой години реших да уча, та опуках и бакалавър, и магистратура Grinning

Общи условия

Активация на акаунт