Лакове за нокти - 152

• 35 946
  • 760
  •   1
Отговори
# 615
Долче, на Ейвън е от бързосъхнещата серия - twinkle in time се казва. Дистрибуторката ми е позната и го поръчали по погрешка и ме пита дали го искам 😁 Така дойде при мен.

# 616
Грешката е хубава 😃

# 617
Георгиева, изненадай ни следващия път с един френски на всичките Heart Eyes Страхотно ти стои на дължината и формата на ноктите Heart

# 618
Момичета ,много ви благодаря за подкрепата ! Наистина я почувствах!!! Просто ,не знаете как ми въздействат !!!
Георгиева тъкмо да ти кажа сменяй лака,чакам с нетърпение и 2 поста по- надолу....нов лак!!! Страхотна мента!!!
Прекрасни сте ... обичам си ви много всички ❤❤❤

# 619
Маме, сега прочетох. Много успех ти желая в начинанието и да ти носи много удовлетворение! Heart Eyes Hug

# 620
Георгиева, може да е нетипичен за теб, но пък страшно ти отива 😉

# 621
  • София
Аз пак с матовата серия на S.he. Сигурно ще ида да избера и други цветове, съхне ужасно бързо, а лакът е устойчив. За 4 дни само връхчетата.

А това е бел мини 208. Страхотен цвят, така нежен, лакът се маже като масло. Декорацията е префект 125.
Едни ваденки ми пристигнаха началото на месеца в пощата, а лакове за печати в спиди няколко дни по-късно. Нищо не съм доплащала. Grinning първият ми опит с печати с тези лакове е плачевен и няма да го показвам, но се надявам скоро да му хвана цаката Joy

# 622
  • Измир
Страхотни маникюри показвате момичета! 
Маме, браво! Пожелавам ти успех в учението.

# 623
С прозрачните печати ми е много трудно на мен, още трябва да им хвана цаката. С най-прост китайски гумен ми стават, ама пък не е прозрачен и не виждам къде точно печатам...Но ще се опознаваме 😃

# 624
С прозрачните печати ми е много трудно на мен, още трябва да им хвана цаката. С най-прост китайски гумен ми стават, ама пък не е прозрачен и не виждам къде точно печатам...Но ще се опознаваме 😃
За печатите просто трябваше да видя за кой лак и шаблон кой тампон ми прави по-хубав отпечатък. Имам стар дето си е точно гума и е по-плътна, поръчах си и такъв прозрачен дето е като желе. Ами някои стават по-хубави с единия, а други с другия. Та може и да не е от теб проблемът де. Аз понеже с обикновени лакове действам а не специални за печати, си поиграх да изпробвам след като купих и прозрачния, абе направо детска радост беше Grinning Край мен картинки по всякакви хартийки и каквото докопам, във всякакви цветове, аз омазана до ушите и щастлива като малко дете Joy

# 625
То си зависи от печата, не всички са с еднакво качество.

# 626
О, това със сигурност, а и моите плочки с картинки са повечето от най-евтините дето преди години ги имаше по левчетата. Обаче една и съща картинка, с един и същ лак става различно с гумения и с прозрачния тампон. А с някои не толкова гъсти лакове прозрачният изобщо не взема картинката. А с по-твърдия стават. Имах и обратния случай, абе голям експеримент беше, много се забавлявах което си ми беше и целта де.

# 627
Поръчала съм си на Борн Прити прозрачен печат, ще видя с него как ще е...Другите са от магазини тип левче/китайски...най-обикновени. От една и съща пластинка някои картинки стават по-хубави с един печат, други- с другия. Трети се получават добре и с двата вида печати (или не се получават и с двата вида). На произволен принцип...
Мисля си, че може би и стъргалката ми не е от най-хубавите и може и оттам да идва част от проблемът (то се вижда как на някои картинки гуменият печат е "хванал" и около картинката- даже и недобре изстърганото, а изстъргано по подобен начин изобщо не се е хванало с прозрачния печат, дори и само картинката)...
Скрит текст:
Лакът с който пробвах не беше най-удачният (Перфект 525- лилаво със златисти шимърчета, не от най-гъстите), но той ми беше под ръка тогава:

Снимките не са идеално фокусирани, но детайлите на картинките са много фини и си мисля, че щом са такива, значи проблемът не е в качеството на шаблоните...Само маршмелоу печат нямам, гледам, че някои казват как с тях всичко се отпечатва...

Последна редакция: ср, 14 юли 2021, 00:54 от dolce miele

# 628
Аз с обикновените лакове като печатах претърпях пълно фиаско, с изключение на черното на Бруклин. С боички става доста по-сполучливо. И печати съм си накупила доста и няма да ви лъжа, с "марковите" е по-добре.

# 629

https://www.instagram.com/p/CRS8lLMMUYB/?utm_medium=copy_link   
Едно червено омбре от мен Simple Smile Пеперудата е печат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт