Лакове за нокти - 152

• 35 943
  • 760
  •   1
Отговори
# 630
Аз ще пусна моите нокти след МаманаМиро, но в скрит текст, че ме досрамя след толкова перфектни маникюри. Въпреки, че скъсих почти до дъно, ме гризеше отвътре да си пробвам единия термо лак , и благодарение на “летните” 18 градуса при нас мога да му се радвам и на студени пръсти Blush
Скрит текст:

# 631
Термо лак а е уникален Откъде го купи и много добре ти стои

# 632
Поръчах го от Лакодом, имаше го и в nailland.hu и Hypnotic polish, но на доста по-солени цени, а на мен отдавна ми беше любопитна марката.

# 633
Мама на Миро,
не съм срещала досега мед.лице с такъв маникюр, но ако срещна някога с най-голямо удоволствие ще го поздравя!
Желая успешна реализация и още повече комплименти за маникюра!

# 634
  • София
Номера е 08

# 635
Juls, този тъмен цвят що за неон е на живо и на светло? Гледах в Елитис, че има голямо разнообразие включително и един тъмно лилав, но не мога да си представя как изглежда на нокти. Някак свързвам неоните само с ярки цветове.

# 636
Резултат от теста на Revers solar gel:
Лакиране в неделя, днес е четвъртък, топ лака е напукан брутално:

Скрит текст:
Пфууу, язък. На втория ден се напука на декорацията, а на третия се напука изцяло. На четвъртия ден е това, което е на снимката.

# 637
Джасте, благодаря за отзива! Не помня така да ми се е напуквал обикновен топ. Явно този прекалено бързо изсъхва и става по-твърд от необходимото и затова така става. Щеше да е супер ако беше изкарала 10дни Confused

# 638
  • Варна
Включвам се да дам отзив за ел. пилата на батерии, която показах миналата седмица. За моите нокти не става, ако натисна твърде много направо спира, освен това загря супер много за 1-2 минути работа. Може би за тънки и меки нокти ще е ок, но не и за твърди. Ще търся варианти да преправя металния щифт на някои от приставките, за да мога да ги ползвам с лидълската пила, ако изобщо стане.
А, и си взех wibo think pink 4, уж влязох в Лили само да го погледна Grinning имаха и много други цветове, но засега ще се въздържа.

# 639
Момичета, много хубави и свежи неща показвате.
Маме, честито. Много хубаво решение си взела, само гледай да не ни забравиш, че голямо четене ще падне 🙈
Аз освен с надути крака и ръце с друго не мога да се похваля.. ни лак, ни бебе 🤷‍♀️

# 640
В кои Лили-та в София има Вибо? Няколко обиколих и не намерих.
Бенчи, пий протеин, млечен.

# 641
Джаста, май беше споменала, че си сложила топа на вече засъхнал лак?
Блъд, то е по-важно в какъв вид ще изкара лакът, а не да е чак 10 дни... 😳
Аз съм с един от новичките- Флормар 473 Pink sarafan и Перфект S 115 и пак с нова форма:

Скрит текст:

Може би на последната снимка цветът е най-реален, но не съвсем...Малко по-розов е на живо. Нещо като прасковено-розов неон смесен с бяло. Много хубав цвят 😍, обаче лакирането в тези жеги ми беше кошмарно...твърде бързо засъхваше лакът. Топът е Перфект УВ, този път го изпекох да видим как ще е. Като дълготрайност на блясъка най-вече, че предишният ми маникюр изкара 6 дни без почти никакви забележки, дори връхчетата бяха едва изтъркани, а вчера следобед даже пилих на лакирани нокти и пак изглеждаше добре след това (а де факто с пиленето се оголват връхчетата) :

Преди да изпиля, с другата форма (много странно се чувствах с нея няколко дни след лакирането, може и от ваденките поставени под ъгъл да е, но ми се струваха криви ноктите оптически):

Това изтъненото на кутрето е още от лакирането, притиснала съм го някъде преди да изсъхне добре и ме мързеше да го оправям- на живо само аз си го знаех и затова 😅

Амини, с какво помага млечен протеин? 🙂

Последна редакция: чт, 15 юли 2021, 12:29 от dolce miele

# 642
Долче, това е формата!!! Много, много ти отива, както и лака. С една дума страхотен маникюр. Heart

Пп Аз пробвах топа на предходния си маникюр на един нокът, но този показания е изцяло прясно лакиран и като лак и като топ. И се напука жестоко още на третия ден. Бррр.

# 643
Джаста, 🤗 До определена дължина като че ли се чувствам добре с по-квадратни и обли форми, но като пораснат малко и все намирам някакви кусури и започвам да заоблям и заострям още 😁
Скрит текст:
Междудругото, има си блясък лакът ми, нищо, че на снимките не личи, но пък със светкавица излизаше като бял 😆 И да спомена, че печенето на УВ топа не спасява от  набръчквания (които се получават при съхненето)- на мен на дясната ръка винаги ми е по-трудно с дозирането на точното количество лак и топ и понякога слагам по-дебел пласт. Затова днес слагах по още един слой топ лак на някои нокти (снощи след като изпекох топ лака усещах, че на няколко връхчета под него лакът е мек). По принцип УВ топът си съхне доста мигновено и без да се пече, но нещо моето ми направи впечатление е, че без печене понякога съм се събуждала без топ на връхчетата (все едно се е отдръпнал от тях), може и да не е било отдръпване, а да са били изтъркани, че аз прясно лакирана и чинии мия често. Но сега след печене няма такова отдръпване.

# 644
Момичета, да не остана и аз по-назад си поръчах основа, топ и неона #5 на Wibo от Додис. Но не обърнах внимание с кой куриер ги изпращат. Запомних само, че доставката е 3,99 и дотам. Та подскажете...

Общи условия

Активация на акаунт