Лакове за нокти - 152

• 35 939
  • 760
  •   1
Отговори
# 645
Куриер е Лео експрес.

# 646
Оо, Долче, отивам да го търся този Флормар. Много ми хареса. Аз съм с нещо невзрачно набързо докато трътката спи.

Скрит текст:

# 647
Аз на моето като много реве му викам тролчето или типишондер. ММ се възмущава от първото, а майка ми от второто. 😁
Отивам на планина за седмица и ще съм така:

Сега си давам сметка, че нещо от странен ъгъл съм се снимала. 🤣

# 648
  • София

Perfect 06

# 649
Долче, протеина помага за подуванията, може би за изхвърляне на излишната вода. Изписва се на бременните. Аз нали бях с близнаци и се бях надула страшно, след раждането свалих рязко кг.

# 650
Блъд, страхотен е цветът, наистина. На теб много ти отиват нюдове и изобщо такива нежни светли цветове като този с който си се лакирала "набързо" ❤ А малкият е чудесен (особено докато спят са много сладички 😃- а като знам моята девойка как "спеше", направо бях забравила за лаковете и много ти се радвам на поддържаните ръце).👌
Пампита, страхотно ти стои този Перфект!
Атама, май е огледална снимката...ако съдя по надписите 🙂
Амини, не знаех, че го изписват на бременните.

# 651
  • София
Juls, този тъмен цвят що за неон е на живо и на светло? Гледах в Елитис, че има голямо разнообразие включително и един тъмно лилав, но не мога да си представя как изглежда на нокти. Някак свързвам неоните само с ярки цветове.
Права си. И аз свързвам неоните с ярки цветове. Този на светло има лек малинов подтон и толкоз. Защо се води неон, не знам Grinning
Оо, Долче, отивам да го търся този Флормар. Много ми хареса. Аз съм с нещо невзрачно набързо докато трътката спи.

Скрит текст:
Ох, че сладка тази трътка Heart Eyes

# 652
Дааа, да, трътките и аз ги харесвам най-вече като спят Sweat Smile

Сега да споделя нещо. Не знам дали някой ще се сети, но се оплаквах от белене на ноктите и мислех, че е заради формалдехида в Евелин 8 в 1. Спрях го преди няколко месеца, може би 2-3 и в момента мога да кажа, че ноктите ми са почти възстановени. Още два имат нужда да изсрастнат, но другите са добре. Та, да си знаете, потвърждавам, че от него бяха проблемите.

# 653
Аз се чувствам добре засега с Перфект Double up като база. Ноктите имат приятен вид, скоро не са се оцветявали. Продукти с формалдехид не бях ползвала от месеци, вероятно минимум от 3-4 месеца (а преди това не злоупотребявах с "формалдехидните" и ги ползвах за кратко), обаче имах цепене и разслояване на ноктите. Междувременно обаче изхабих и една опаковка от безацетоновия (розов) лакочистител от Лили- Велнеа е марката. Даже бях забравила, че е безацетонов...докато вчера не се загледах случайно какво пише на опаковката 😅 Отначало бях със смесени чувства към него, оставя нещо като мазен филм по ноктите (не точно, но не мога да го опиша по-подходящо). После обаче свикнах с това усещане. Вероятно пак бих купила розов лакочистител по-нататък, но си имам и от златистия в запас. Накратко, ноктите ми се повлияха добре от тази комбинация на лакочистител и база. По-рядко използвам олиото от ДМ и гелчето на Импала за бърз растеж- но това е, защото рядко оставам без лак. Заздравителите с формалдехид ги харесвам при временно омекване на ноктите, наистина тогава ми действат доста добре, а и лаковете издържат по-дълго. Но напоследък започва да ми омръзва да съм с един лак по седмица, иска ми се разнообразие.
Скрит текст:

Днес ММ е рожденик...По този повод 😅 минахме с малката през Лили и тя ми избра мастиления лак 😜 А аз отдавна поглеждам към другия. Синият е желе, точно като мастило е цветът, почти като черен изглежда...но не съвсем, по-загадъчен някак 😃

Последна редакция: чт, 15 юли 2021, 23:39 от dolce miele

# 654
Бенчи потрай още малко.... скоро за лак не знам ,ама бебче ще има!
Мисля да съм мед.сестра с всички екстри,така че...😀😀😀
Блъдче не знам дали има по- сладка трътка ❤❤❤

# 655
Ооо, Блъд, тооолкова сладка снимка.... Много целувки онася, сигурна съм ❤️❤️❤️Поздравления за маникюрът ти, много нежен и красив, на фона на това, че имаш бебче 🙂
Пампита, твоят също е много нежен 🙂
Долче, аз най-много те харесвам с тази форма. А маникюрът ти е убиец, много хубав.
Общо взето всички сте прекрасни ❤️❤️❤️

# 656
Катерина, по принцип и аз най-много се харесвам с тази форма. Но понякога ми се иска промяна...получава ми се добре обаче само на по-къси нокти, после все нещо започва да ми "боде очите" и пак заострям връхчетата 🙂 Лекичко завиждам на дамите които могат да си позволят всякаква форма 😊
Маме, убедена съм, че ще бъдеш една по-различна и цветна медицинска сестра! 👌😉

# 657
  • В полите на Пирин планина
Да не остана по-назад - Wibo think pink 04:

https://www.instagram.com/p/CRYKLVhLufR/?utm_medium=copy_link

Обрабитих снимката, за да бъде по-близо до реалността, като цвят.

# 658
  • Варна
Флормар Прити 07 marshmallow, розово-златист брокатен лак на ciate и микс от сухи брокати.

# 659
  • Sofia
Любимите ми тези дни Blush

Общи условия

Активация на акаунт