Лакове за нокти - 152

• 35 935
  • 760
  •   1
Отговори
# 660
Ауу Тина, много ми харесва, супер свежо се е получило.

# 661
Сиена, Добре дошла сред нас.
Чудесно включване. Първия маникюр ми стана любим, обичам точки. Heart

Тина, Heart Eyes, Лейди Heart Eyes.

Блъдче, голяма сладост е мъничката спяща "трътчица" Heart и отново прекрасен маникюр. Heart Eyes

Пп Още ме е яд за глупавия напукващ се топ на Ривърс солар гела. Трайността наистина е добра, няма оголени връхчета, изтрито, захабено, отдръпнато или олющено. Блясъка на слънце е страхотен. Днес го изтрих, но не беше мръднал, само това отвратително напукване, което разказа играта на всички други преимущества на лака. Пфууу.

Редактирам, че пропуснах:
Пп Долче, да е Честит мъжа ти. Жив и здрав да е. Flowers Four Leaf Clover
Пп Пампита Heart Eyes, Атама Heart Eyes.
И за всички останали. Heart

Последна редакция: пт, 16 юли 2021, 12:45 от Джаста Праста

# 662
Джаста, 🤗
Пак се нагледах на красотички 😍

# 663
Пп Още ме е яд за глупавия напукващ се топ на Ривърс солар гела. Трайността наистина е добра, няма оголени връхчета, изтрито, захабено, отдръпнато или олющено. Блясъка на слънце е страхотен. Днес го изтрих, но не беше мръднал, само това отвратително напукване, което разказа играта на всички други преимущества на лака. Пфууу.
Дайте му още един шанс. При мен с лак на СНБ няма напукване.

# 664
  • Стара Загора
Да не би напукването да идва от самия лак, а не от топ лака? Преди малко бях в Елитис и така им се чудех на тези лакове, харесах един ментов цвят от палитрата, но го нямаше, бях грабнала един телесен, но реших да изчакам още някой от форума да ги пробва тези лакове и да изкаже мнение.

# 665
BEL 107 + Catrice 62 🍊

# 666
Преслава, винаги съм казвала, че много те харесвам с оранжево 🧡 А как изглежда този Катрис...че Бел 107 го имам? 😄 Сигурно е много нежен цвят.
Джаста, пробвай топа с друг лак, може пък да се държи добре, нищо не губиш 🙂

# 667
Сиена М.,много е готино това с точките! Кой е тъмносиният лак?

# 668
Маме, успех с науките! Hug

Скрит текст:
и на слънце

Номер 170

# 669
Долче 🤗
Ето го

# 670
Така и ще направя, момичета, ще пробвам върху друг лак. Ще го изтествам максимално.

Днес не ми беше ден за лакиране.
Два пъти правих декорации и топа ги размаза, много рядко ми се случва това, ама ей на, днес цели два пъти, а третия път уби лъскавината на лентите и розите. Пф. И ден за снимки не ми е. Абе, изобщо не ми е ден, май.

# 671
Преслава, мерси 🙂
Джаста, като за "не ми е ден за лакиране и снимки" е много, ама много добре! 😃 И ноктите ти са пораснали доста, пу пу 👌

# 672
  • София
Джасти, може да си видяла зор, но резултатът е разкош, влюбих се Heart Eyes И в принцеския Перфект на Грийни Heart Eyes , ще го търся този лак.
Сиена, добре дошла. Маникюрът с точките е супер!
Недолюбвам оранжево, на на Преслава много й ходи.
Тина, много красив маникюр! Purple Heart
Lady Brinne, страхотно розово!
Благодаря за положителните отзиви за Monroe.  Свалих го много лесно с масления зелен лакочистител от Лили. Днес съм с розово-коралов Римел, маже се като масло и е покривен. В жегата не ми се разминаха балончетата.

# 673
Vesika, страхотен е 🙂
Този Перфект и аз го искам, но не знам дали ще го намеря 😍

# 674
Весика Уникално е

Общи условия

Активация на акаунт