Лакове за нокти - 152

• 35 934
  • 760
  •   1
Отговори
# 675
Долче, Весика, много ви благодаря, момичета. Kissing Heart
Веси, страхотно ти се е получило. Ш'изям тоя пухкав и "сърдечен" котьо от декорацията ти. А втората снимка е станала като рекламна картичка. Heart Eyes

# 676
  • София
Благодаря, момичета! Kissing Heart Нали съм котелюб, ще показвам котки и занапред 🙂

# 677
  • Sofia
Сиена М.,много е готино това с точките! Кой е тъмносиният лак?

Този е, но имай предвид, че все не мога да докарам реалния цвят на снимка.
Дами, благодаря за приема, темата е чудесна!

# 678
  • София
Cuccio Be awesome today!

# 679
Момичета, страхотни сте!
Днес за първи път се лакирах, докато малкият е буден. Играеше си детето и изобщо не му беше до мен хах. Лаковете са Pierre Cardin studio nails 041, essence sweet as candy 05, GR nail art 114, китайчето Kylie 191.

Скрит текст:

# 680
  • София
Juls, този Кучо (незнам так ли се произнася) е много красив, като сатен е. Heart Eyes
Elle, браво, бонбон е маникюрът! Sparkling Heart Да е спокоен малчо и да си се забавлява, а на теб да ти остава повече време!
Сега като се вгледах в оранжевия маникюр на Преслава - ами просто е страхотен! Yellow Heart Все едно се е лакирала с някакъв дизайнерски инди лак от тези като на Королева или Color Flesks, Масура и т.н.

# 681
Всички сте супер. А аз взех идеята от нета . Това лято сигурно ще правя само такива комбинации. Нямам много време с децата.Но пък крастата не  мога да я спря.

# 682
Vesika, ако е италиански лакът, произнася се Кучо, да.

# 683

Отдавна не съм била толкова шаренка😀

# 684
  • Измир
Маме,  лятна градина пълна с ухаещи цветя 🌺.
Радвам ви се на всички 🤗. Особено на Блъдчето "трътката".
Добре дошли и на новите момичета. Показвайте по-често.
Лакът на Джулс го произнасят Кучио.
Аз съм с любим Sinful colors

# 685
Олгарита, 💙
Скрит текст:
На какъв език е това Кучио, че ми стана любопитно? 😃  
Маме, 😍

# 686
Не знам харесва ли ми 🤣 За основа е мастилено с лилав лек шимър, а отгоре е един слой от Глитер шайн, май така се казваше, серията ГР. Още не съм почистила кожите, че нещо този път се оказах доволно 🙈

# 687
  • София
Георгиева, какво му се чудиш, супер е, както и предишният зеленият! Да не би да са нетипични за теб цветовете и затова да им се чудиш? И на Олга рита много хубав този Sinful! И на lilipan също, много нежно!
Мамето, каквато и шарено да сложиш, все е с вкус и е красиво!

# 688
Благодаря, Весика, да, не са типични за мен синьото и зеленото, но напоследък все не може да ме грабне лак на ноктите. Дори любими преди месеци комбинации са ми скучни и не ме радват. В лакова дупка съм май 🤣

# 689
Станало е много интересно, на мен ми харесва макар че сините цветове не са "моите" за лак. Ако не те затруднявам, би ли снимала лака който е отгоре? Много ми харесва ефектът.

Общи условия

Активация на акаунт