Лакове за нокти - 152

• 35 929
  • 760
  •   1
Отговори
# 690
Георгиева, на мен ми харесва много. И аз щях да питам кой лак е отгоре, ако може и снимка, и номерче Grinning
Аз пък имам някои страхотни цветове, голяма част от тях са тъмни (но има и нюдове), които хем искам да пробвам, хем сега ми се носи нещо по-нежно, цветно или ярко...направо не знам кой лак да уважа по-напред 😅
Скрит текст:
Вчера бях много ядосана за нещо и се утеших с този лак 😜

На блистера (със светкавица, че иначе не ставаше добре):

Хубав цвят (но не че нямам подобни в колекцията), обаче много харесвам четките и консистенцията на марката и няма да стои забравен някъде.
Междудругото, Перфект S 115 (белият с черни точици) се почиства сравнително лесно с безацетоновия розов лакочистител от Лили. С леко задържане на памучето върху нокътя (при някои лакове е нужно по-малко време, затова действам за по-кратко и само при нужда повтарям). Помня, че преди време с някакъв друг лакочистител ми беше доста по-трудно махането...но не помня кой беше лакочистителят. Явно не е бил от марката на Лили, а някакъв купуван по спешност.

Последна редакция: сб, 17 юли 2021, 17:37 от dolce miele

# 691
  • София
Georgieva, много добре се е получило. Успешна втора крачка да избягаш от червени, цикламена и лилави нюанси.  Hearts

# 692
Благодаря ви, момичета❤ Лакът отгоре е номер 202. Ето този е. Много ми допада като ефект и ще го пробвам и на  други цветове.

# 693
Георгиева, виж ти, имам го този. 😁 Но помислих, че е друг, защото на снимката ти ми се струва, че има и жълто-зелени отблясъци, а моят го виждам само синьо-лилав в шишенцето...🤔
Този лак го гледам от сигурно 2 години и все се чудя дали ще е като Crystal Light 😄
Скрит текст:
Ами, пак бях ядосана, днес имам личен празник, а ми се случиха неприятни неща...и пак се утеших с лак. Нещо като розово злато е, има прекрасни частици в розово и златисто. Мисля, че ще е чудесен и с основа от друг цвят; изглежда добре с 2 или 3 пласта, с 1 ще е съвсем дискретен и полупрозрачен (но не колкото Crystal light):

Тази е със светкавица, не е толкова златист на живо, но тук се виждат фините златисти частички, съвсем мънички:

П. С. Кожичките ми винаги изглеждат така...побелели...на снимки след като съм пазарувала и съм използвала дезинфектанти в магазините...макар на живо да изглеждат доста прилично. 🤪 

# 694
Долче, в шишето си е розово - лилаво, но на нокти ими и други цветове. Нещо като русалка е. Доста интересен и му се точен отдавна да го пробвам. Хареса ми и ми е любопитно на други цветове как ще се държи.

# 695
Долче, честит имен ден! ❤️
А този лак за утеха си е направо като моя "любим" така като го гледам Joy

Аз първото море за сезона го изкарах така:

https://www.instagram.com/p/CRb1gkLjQls/?utm_medium=copy_link
После метнах едно жълто (Бел 65, любим):

И днес съм така (номер 26 на Twenty One) :

https://www.instagram.com/p/CRb2kAYjNkK/?utm_medium=copy_link

# 696
Арабеск, благодаря! Страхотни маникюри, всичките до един! 👌
Да ти кажа, Vetch flower не е съвсем като Crystal Light, повече цвят има в него...макар да не е от най-покривните лакове. 😄

# 697
Долче, честита да си 💕

# 698
Честита да си, Долче! Много здраве и щастие ти пожелавам от сърце 😘😘😘

# 699
Нашето медче имало имен ден?! Честита да си Шекерче, ааа, Долче. Жива, здрава и щастлива бъди и всички около теб. Kissing Heart Flowers Four Leaf Clover

# 700
Благодаря, момичета 🤗
Джаста, ха ха, със сълзи се смях 😅

# 701
  • Бургас
Честито, Долче, всичко най- хубаво ти желая от сърце.Purple Heart Аз влизам да похваля тази серия лакове на ГР-https://goldenshop.bg/gr-lak-za-nokti-keratin-nail-color Купих си пет цвята, за мен има много красиви цветове и са супер издръжливи дни наред.Two Hearts

Последна редакция: нд, 18 юли 2021, 10:14 от Bright Crystal

# 702
  • София

Отново се счупи и се чудя дали ако ти скъся до края ще може да се направи с гел лак професионално, или няма да стане?

# 703
Този въпрос е за съседната тема

# 704
  • София
Долче, честита да си!  Бъди здрава и много щастлива!

Последна редакция: нд, 18 юли 2021, 13:29 от Amiamo

Общи условия

Активация на акаунт