Лакове за нокти - 152

• 35 925
  • 760
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Този въпрос е за съседната тема
Може ли линк към нея?
Благодаря

# 706
Темата за гел лак, на първа страница се подвизава обикновено

# 707
  • В полите на Пирин планина
Честит празник, Долче! 🌹
Много здраве, щастие и любов!!!

# 708
# 709
Честита да си, Долче❤ Пожелавам ти много здраве и лакови вдъхновения❤
Напоследък нещо се замислям дали да не взема този активатор. От време на време пак имам разслояване и не ви се иска да ползвам нещо с формалалдехид. Дали сте чували отзиви за него

# 710
Момичета, давам знак, че в смотания софийски Елитис има една кошница с пясъците на Пърфект, между стените на Катрис и Импала. Помня, че някой ги търсеше, вчера ги видях.

# 711
  • София
Изкушават ме тези пясъци.... но откакто обещах да не купувам лакове, стоически уддържам на обещанието си.

# 712
Аз така и не можах да се превърна във фен на пясъците, имах 2, точно то тези на Пърфект, много за кратко се превъзнасях по тях, накрая ги подарих, тъкмо когато в темата се разшумя за тях Simple Smile Ако знаех, щях да ги подаря на някоя от вас Simple Smile
Слагам все пак снимки на моите, видях ги вчера във въпросния кош:

Не съм сигурна дали нямаше и от онези Perfect-и, които са копия на сладоледените КИКО-та, с частичките, стори ми се, че мернах зеления, но в този Елитис е тъмно като в пещера, може ли човек да знае какво вижда Grinning
P.S. Излъгах, имам още 2 пясъка на OPI и 2 на Габрини, които си пазя Simple Smile Не са моето нещо тези пясъци, хваща ме скомен от тях, най-много за акцент на някой нокът да ги сложа, но пък брокатените са красиви.

# 713
O.P.I Tempura-ture is Rising
Без топ лак е супер лъскав

С топ лак

Може да се каже, че ето това е реалния цвят

Аз много ги издирвах тези пясъци. Миналата година попаднах на тях в Елитис и си взех от всички цветове. Естествено като ги купих мерака да ги сложа ми мина Grinning Сега ги ползвам като ходя на море, защото издържат дълго.

Последна редакция: нд, 18 юли 2021, 18:43 от bl00dflowerz

# 714
  • В полите на Пирин планина
Аз имам много пясъци - и на Опи, на Зоя, Перфект, Голдън роуз...
Дълго време ползвах предимно пясъци. Simple Smile
Сега понякога също слагам с удоволствие.
Иначе OPI Jynx е един от малкото ми изхарчени до дъно лакове. Two Hearts

# 715
Червения пясък(тъмно червен е) на Пърфект е страхотен, а с лъскав топ отгоре придобива такава дълбочина, просто разкош, пък на слънце каква красота разкрива, направо чудееен.
Пп Но и аз нещо се отказах от пясъците, а ги имам почти всичките. До дъно съм изхабила някои от тях и подновила. Трябва обаче червения да си го подновя обезателно, че и той ми е на дъното.

# 716
Още един от лаковете от MeeBox. Много ми харесва. Нанася се като масло, четката е много удобна и съхне бързо. Има фин шимър, който се вижда на слънце. 

# 717
Обожавам пясъци и основно тази пролет и лято нося такива. Най-много харесвам на Зоя и Кико.

# 718
Съвсем ви изпуснах, но тази пролет и лято беше напрегнато и забързано, не че съм спряла да се лакирам Simple Smile

Пясъци имам една шепа, но много любими - OPI + Zoya.

За ваканцията сложих 2 пъти гел, по-веднъж от двете страни на океана. И на двете маникюристки вързах кусури, не ме докараха баш както исках, но все пак българката ме направи по-добре!

Лакове почти съм спряла да купувам, макар, че си взех един от пролетната Холивудска колекция на OPI - I'm Really An Actress, както и една от техните абсолютни класики - Coca Cоla Red.

Снимките не са мои:

PS Понеже отворих темата реших да погледна какво са извадили за лято и готвят за есента моите любимци... лъжа ли сe или 3 колекции една след друга са все Калифорнийски!?!? Колко странно!

Последна редакция: нд, 18 юли 2021, 19:17 от Agent Provocateur

# 719
Агент, търсихме те тук 😜 Първият от двата ти нови лака много ми допада!
Аз явно ще съм модерна през есенно-зимния сезон 😅 Май почти не ми липсва цвят от показаните 😃

Последна редакция: нд, 18 юли 2021, 19:12 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт