Лакове за нокти - 152

• 35 926
  • 760
  •   1
Отговори
# 720
  • София
S-he 03 и 04 от лятната серия:

Последна редакция: нд, 18 юли 2021, 22:19 от Amiamo

# 721
Нещо шаренко от мен

Този път се матирах с Перфект, да видим дали ще се държи по-добре от ГР

# 722
Много труден за улавяне цвят се оказа този ГР Екстрем гел шайн. Това е приблизителни му цвят, на живо е по ярък, по малинов и много красив, изключително летен и свеж:

Скрит текст:

Пп И.. ще режа до дъно, единия ми нокът се е "зачекнал" от основата, лепих го да го закрепя, но няма да мога да спася дължината, жалко.

# 723
  • София
Нещо шаренко от мен

Уау!
Откъде е синия лак?

# 724
  • В полите на Пирин планина

И аз си забърках един точков лак. Обаче мамата яко изяжда цветовете...

# 725
Тия дни се чудех какво ще стане ако метна сух брокат в някой лак. Имам 2-3 цвята брокат който някога съм си купила и така и не съм го и пробвала... Като видя някой пост като горния и почвам да се оглеждам кой лак да прежаля Joy

# 726
  • Варна
natal, зависи много от броката. На мен ми се е случвало да пада цвета на броката, разтваря се от лака и остава сребрист. Пробвала съм да слагам червен брокат от Джъмбо в прозрачен лак, той още си е ок, не се е обезцветил. От ибей също съм поръчвала брокат, който става за лак, в описанието го пишеше, и наистина не се промени.

# 727
# 728
natal, зависи много от броката. На мен ми се е случвало да пада цвета на броката, разтваря се от лака и остава сребрист. Пробвала съм да слагам червен брокат от Джъмбо в прозрачен лак, той още си е ок, не се е обезцветил. От ибей също съм поръчвала брокат, който става за лак, в описанието го пишеше, и наистина не се промени.
Хич не ги знам какви са, сигурно някакви подобни на това от Джъмбо че имам спомен че от някакво левче ги взех. Стояха в частта където са нещата за маникюр, та не съм се и замисляла че може и да се поврежда брокатът от лак евентуално. Хубаво че го спомена, ще пробвам първо само малко да смеся и да видя какво ще стане.
Някой ден и това ще пробвам, за сега си начесах крастата за такова... миналия ден както нямаше да купувам никакъв лак повече, отнесох някакъв с не брокат ами конфети ли как му се вика, по-едри частички лъскави.

Нещо на тая светлина хич не ми се получава снимка, а и току-що бях свършила да мажа и едвам държах телефона, ама се виждат какви са странни, не бях имала такива до сега.
Лакът не мога и да кажа каква марка е, то върху нея е лепнат етикетът на български като гледам.

# 729
Не можах да се харесам със синьо и така започвам седмицата 😁 На живо е по - тъмно малиново, но телефона едно си знае🤷‍♀️

# 730
  • София
Ето малко снимчици и от моя вчерашен маникюр.  Показалецът на дясната ръка пострада преди да започна и го залепих с пакетче чай. Засега се държи добре и не личи.

Скрит текст:

1. Essence Gel Nail, цвят 52, много стар лак, разреждала съм няколко пъти, но продължава да се нанася като масло, не прави никакви проблеми, няма балони, съхне бързо, не оставя черти. 
2. Bel, на Golden Rоse,  брокатен лак, цвят 82.

# 731
georgieva88 - много нежна ти се е получила декорацията!

С две ръце гласувам за смесване на съществуващите наличности - насъбрали сме толкова много "мат'рял" че е грехота да се инвестират още пари в нови, да не говорим, че много често новото се оказва силно подобно на "старото"!

Аз загледах вчета тези два от летните Опита, но си казах, че първо ще преровя наличностите, за капак си знам, че оранжев лак на моите ръце изтрайвам няколко часа в най-добрия случай!

# 732
  • София
Кучио-то на пет пълни морски дни. Знаете - пясък, вода и пак вода еми не е мръднал Sunglasses

# 733
Нещо шаренко от мен

Уау!
Откъде е синия лак?

Не е син, лилав е. Просто така изглежда на снимката. На 21 е, номер 05, отгоре има Перфект S115, като добавиш матовият топ и изглежда много различно 🙂

# 734

Общи условия

Активация на акаунт