Добрич- ние го красим и често срещички гласим(15)

• 15 549
  • 291
  •   1
Отговори
# 60
  • Добрич
Набор 1981г. съм. Wink

# 61
  • Толбухин
anuschka за НелиСа и аз така мислех,щях да питам.
di an чакам инфо за теб.

# 62
  • Добрич
Защо не пишете? Къд се загубихте всички!

Днес времето е суперско! Хайде на разходките...

# 63
emev как се справяш?Кой гледа малката?И на мен ми се почва работа ама не виждам къде ще си намеря с нормално работно време и събота и неделя да са почивни-няма кой да ми води и прибира детето от градина.Ако някой чуе нещо да свирка.

# 64
Набор 75 съм. Омъжена съм в Добрич. Нямам деца (засега). Приятно ми е да ви чета. Чувствам ви близки, т.к. все още не познавам много хора в града.

# 65
  • Толбухин
Снощи бяхме в Планетата на Вероника (заради сестра ми).Сега ми е толкова заспало. smile3507

# 66
Здравейте. Влизам за малко, че ще тръгвам за работа. Gabriel2, леля гледа Габриела. За сега всичко е наред. Малката е с леля от бебе. Свикнала е с нея. Ако ти се идва на работа хайде.Ела днес в Лебеда. За смените ти няма проблем. После ще те вземем като отидем в другото заведение.А не ти ли се работи като ОТЗ? Ако искаш ела там. Аз ще говоря да те вземат. За сега караме само втора смяна. ще ходиш спокойно да водиш мъничето на детска.

# 67
Понеже скоро говорихме за това, в новата сладкарница "Шоколад" има детска зала, в която не се пуши. На мен лично ми хареса- няма много неща в детския кът, но понеже бяхме само ние,падна голяма игра, едва си тръгнахме Simple Smile

# 68
  • Добрич
Понеже скоро говорихме за това, в новата сладкарница "Шоколад" има детска зала, в която не се пуши. На мен лично ми хареса- няма много неща в детския кът, но понеже бяхме само ние,падна голяма игра, едва си тръгнахме Simple Smile

Преди малко минах покрай театъра, за да прибера каката от балет, и ми направи впечатление, че има ново заведение. Тъкмо щях да питам дали някой знае каква е тази нова сладкарница и дфали става за деца. Благодаря ти за информацията!

# 69
Къде е точно тая сладкарница?И наистина ли не се пуши там?

# 70
  • Добрич
Къде е точно тая сладкарница?И наистина ли не се пуши там?
В театъра е, точно до входа за Огледалната зала. Щом dorela казва, занчи в детския салон не се пуши. Ще трябва да проверим скоро. Sad

# 71
Здравейте!
Аз радко пиша тук ,но редовно ви чета като се върна от работя всички сте ...офлайн.
За списъка-1979 г. ИТ- Добрич,ВИНС-Варна ,СА-Свищов,Ивет -2005 г

# 72
  • Толбухин
Днес времето е супер за разходки.
Мами а на мен ми се плаче сестра ми заминава довечера,много малко ни беше даже не можахме да се скараме нито веднъж. smile3518

# 73
  • Добрич
Мда, готино време днес.
Имаме доста задачки. Разходка, консултация за 2 годинки и половина (пораснахме  Wink) + преглед, че ми накашля от два дена Sad;
И рожден ден на прабаба им.  Grinning Изобщо хубав ден...

# 74
EM4O не плачи, тя пак ще си дойде, пък и трябва да си свикнала вече.  Айде обади се да ходим на кафе с дечурлигата в някоя от сладкарниците с детски кътове.  Голям пердах ще падне, като знам Емчо колко е кротък, горката ми дама.  box  love001

Общи условия

Активация на акаунт