Добрич- ние го красим и често срещички гласим(15)

• 15 546
  • 291
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро!Хайде на кафето тая сутрин kaffeetrmker_2 kaffeetrmker_2  food010

# 76
  • Толбухин
Добро утро!!!
laskova свикнах,но мие мъчно.Днес следобяд сме на сладкарницата с двете деца.Вземи си и голямото дете.

# 77
ЕМ4О и ти ли  preggo
Добро утро!!!
laskova свикнах,но мие мъчно.Днес следобяд сме на сладкарницата с двете деца.Вземи си и голямото дете.

# 78
Под другото дете има предвид мъж си.

# 79
ЕМ4О днес няма да стане да излезем, че мамини искат да ходим някъде заедно.

# 80
Ок извинете!

# 81
здрвейте аз отдавна не съм писла ама надхвърлих нета много и сега не влизам добре че систър има нет че да ви пиша ,че не съм се изгубила.
незнам за какво сте си писали ама видях само че някой не се сешам кой иска набора ми аз съм 1985 а Жулиен е на 10.01.2006
за сега толкоз като дойде другия месец ше пиша повече

# 82
  • Толбухин
Добро Утро!!!
Вчера отидохме до новата сладкарница,остана и да се пушеше в нея тя е 2 на 2 .
Не съм очарована ,затова и седнахме на Лучано,там пък пълно с деца 2-3 клас,който изобщо не бяха за дет.кът.

# 83
  • Добрич
Добро утро на всички! Hug
ЕМ4о и аз като теб не съм очарована от Щоколад,е все пак новичко и наистина има две зали и т.н,ама пък и какво да се очаква чак,обикновенно заведение.За Лучано,наистина  в тоя детски кът като пуснат едни големи деца,коитоп са супер невъзпитани и просто невидими за родителските тела Shockedужас..и ние с по-малки деца абсурт да ги пуснем там да небъдат прегазени,децата само гледат и се дразнят ,затова няма да ходя там,то и обслужването е много зле.
Днес май пак ще става за разходки.До после. Peace

# 84
Хайде на циганското лято Mr. Green
абе що му викат циганско...хубаво време, пък го свързват с циганите Outta Joint
както и да е, важното е че ще се разхождаме на воля поне тази седмица...за седенето в къщи после ще обменяме инфо за игри с децата...

вие гласувахте ли вчера? аз не Blush...с всеки изминали избори ми се изпарява желанието да участвам Thinking

bouquet

абе защо толкова хора спряха да пишат тук newsm78...скучно ли им е

# 85
  • Добрич
вие гласувахте ли вчера? аз не Blush...с всеки изминали избори ми се изпарява желанието да участвам Thinking
  bouquet
абе защо толкова хора спряха да пишат тук newsm78...скучно ли им е

О, гласувах, как иначе. Wink
Продължавам да гласувам, макар че от години никога не гласувам за победителите Sad Както и да е...

Наистина, доста хора спряха да пишат. Може и да им доскучало, знам ли...

Иначе циганското лято си е супер; само дето малкият кашля яко. Ще го водя на контролен преглед тази вечер, май няма да ни се размине само със сиропчето за кашлица Cry

# 86
  • Добрич
Добро утро!
Защо не пишете, момичета? Трафика ли издухахте вече или не ви се пише тук?  Wink
Денят ще е супер.
Малкият е с трахеобронхит, давам хомеопатия, дано няма усложнения. Praynig

Днес навършваме 2 годинки и половина.

Черпя всички с кафе, безалкохолно, паста и пуканки Laughing

# 87
Добро утро!наистина много оредяхме-дано да е заради хубавото време да сте по разходки.Честито на Пепи дано бързо да оздравява и дано помогне хомеопатията.Имам 1 питане-става въпрос за рожден ден в детска градина -вие или ваши познати как го празнувате.

# 88
  • Толбухин
Добро утро!
Верно по разредяхме,къде заради хубавото време,къде им е скучно,или са се разсърдили на някой.
Среща да направим за да се запознаем,аз лично има много от новите мами които не познавам.

# 89
  • Добрич
Имам 1 питане-става въпрос за рожден ден в детска градина -вие или ваши познати как го празнувате.
Говори с учителките!
В повечето случаи те имат идеи за "тържествената програма". Попитай дали можеш да занесеш торта (нещо ми се мъдри из съзнанието, че май забраниха от ХЕИ), изобщо за почерпката.
Специално за моята дъщеря, празнувала е 3 пъти рожденния си ден в ДГ. Носех тортата със свещичките, евентуално и другите лакомства (натурални сокчета, плодове, бонбони...) в час, предварително уговорен с учителките. Останах на тържеството само първия път (празнуваше 3 годинки), след това се забавляваше без наше присъствие. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт