Отговори
# 120
  • Варна
Муки,аз съм с 50% скъсена шийка от 35та седмица,обаче в сантиметри,никой нищо не ми е казвал

# 121
Честито на всички мами !!! Да са ви живи и здрави дечицата, а вие бързо са се възстановите !! Вие сте герои.
Моя термин е на 08.07, а датата за секциото е 01.07. Още малко остана… вече нямам търпение, и в същото време ме е страх да мърдам, за да не тръгне по-рано.. 😁 а и в тези жеги не е много за мърдане..

Към вече родилите мами.. как обличате бебетата ? Май вече е задаван този въпрос, но така и не разбрах. За изписване съм взела комплектче с дълъг ръкав. Четох, че не е хубаво да се включват климатици, вентилатори и др. в стаята с бебето. Първо дете ще ми е и нямам представа как ще преценя топло ли му е, студено ли му е, добре ли му е… 🤯

# 122
Ох, това обличане и чудене как му е на бебо ще ми е проблем и на мен 😁 За изписването сме взели комплект от HM с дълго панталонче и боди с дълъг ръкав. Даже съм приготвила пеленка.
Днес сутринта слушах уебинар с Ася Демирева и тя каза, че няма нищо лошо в това да пускаш климатик в стаята на бебето, за да се поддържа нормална температура. Достатъчно е да не духа директно в бебето. Като цяло й вярвам на тази жена. Много неща изслушах от нея и смятам, че е добре подготвена на всяка тема.

Честито на всички мами !!! Да са ви живи и здрави дечицата, а вие бързо са се възстановите !! Вие сте герои.
Моя термин е на 08.07, а датата за секциото е 01.07. Още малко остана… вече нямам търпение, и в същото време ме е страх да мърдам, за да не тръгне по-рано.. 😁 а и в тези жеги не е много за мърдане..

Към вече родилите мами.. как обличате бебетата ? Май вече е задаван този въпрос, но така и не разбрах. За изписване съм взела комплектче с дълъг ръкав. Четох, че не е хубаво да се включват климатици, вентилатори и др. в стаята с бебето. Първо дете ще ми е и нямам представа как ще преценя топло ли му е, студено ли му е, добре ли му е… 🤯

# 123
И аз купих с дълго ръкавче обачее с тия жеги днес поръчах рокля-боди и едни сладки чорапки с къдрички 🤣🤣🤣 Относно климатика,мисля да се включва и да оставям отворено за да става хладно защото в тия жеги ще ме е страх да не я претопля Sad Взела съм няколко броя ромпъри и бодита с дълго ръкавче и 2-3 броя ританки.Всичко друго е късичко.В болнницата мисля да питам как са обличам бебче,надявям се да кажат защото днес четох,че бебчетата качвали телесната температура от 3до 5 пъти по-бързо от възрастните…

# 124
Много съм притеснена по ред причини..
Муки,аз съм с 50% скъсена шийка от 35та седмица,обаче в сантиметри,никой нищо не ми е казвал

# 125
Днес гледах Ася Демирева, имаше лекция..относно жегите, каза категорично, вентилатор или климатик, разбира се не директно в бебето да духа..също каза, по памперс и пелена, лятно чувалче или най-много боди с къс ръкав. Много по опасно е да прегреем бебетата, отколкото простудим. Вече е въпрос на избор. Само споделям 😊
Лило...желязна си! Вече съм толкова чувствителна, че след всяка подобна история следва рев.. 😀💐

# 126
  • Варна
Баткото пропътува на климатик 400км в деня на изписването си. От тогава сме все на климатик в къщи,а на вън съм го изкарвала само по боди къса ръкав (без долниц,без чорапи и такива) Само с една пелена в количката,като не съм слагала отдолу някакви комплекти (максимално да няма нищо,което да запарва). За изписването ще е с къси дрехи и пелена (вече в колата без пелената 😁)
Дори и сега да се роди,дрехите с които ще го обличам ще са къси(с изключение на дъждовните дни),вече е прекалено топло за дълги,то въздух няма... 😊

Момичета,как ги усещате бебчета? Почнах по веднъж,два пъти да го усещам и то съвсем за кратко и съвсем леко...вече го няма това разтягане,дупене и т.н...Личи,че е мега тясно,😁

# 127
Честити рожбички Лило и Усмивке. Да са ви бъдат живи и здрави, а на вас бързо възстановяване.
Относно климатика вкъщи вече го ползвам, че не се издържа.С каката също го ползвах като включвах в другата стая или охлаждах в хола докато сме в спалнята и после се местехме.
И моя комплект за изписване е с блузка с дълъг ръкав, панталонче и боди с къс ръкав отдолу, та и аз ще ходя през седмицата да взема някое боди с къс ръкав.

# 128
Баткото пропътува на климатик 400км в деня на изписването си. От тогава сме все на климатик в къщи,а на вън съм го изкарвала само по боди къса ръкав (без долниц,без чорапи и такива) Само с една пелена в количката,като не съм слагала отдолу някакви комплекти (максимално да няма нищо,което да запарва). За изписването ще е с къси дрехи и пелена (вече в колата без пелената 😁)
Дори и сега да се роди,дрехите с които ще го обличам ще са къси(с изключение на дъждовните дни),вече е прекалено топло за дълги,то въздух няма... 😊

Момичета,как ги усещате бебчета? Почнах по веднъж,два пъти да го усещам и то съвсем за кратко и съвсем леко...вече го няма това разтягане,дупене и т.н...Личи,че е мега тясно,😁

От вчера супер вяло,протеснявам се и се чдя дали да не отида на лекар да видя всичко наред ли е Sad

# 129
Аз сутринта прокървих 😑 имам 2 см разкритие.. започва се шоуто 😀

# 130
Аз сутринта прокървих 😑 имам 2 см разкритие.. започва се шоуто 😀

Успех 🍀🍀🍀 Ще чакаме добрите новини 🌷

# 131
  • Варна
Успех 🍀 Чакаме само хубави новини 🍀❤️
Искам и аз 😁

# 132
Успех, Бенчита! Дръж ни в течение 😇😘

# 133
Бенчита и аз бях така сутринта прокървих и бях с 2см разкритие, купона от там нататък е ясен 😃 хайде да минават болките и щастливият финал да настъпи бързо🤗

Лилло истински герой! Аз си мислех, че моето раждане е отвратително, но къде къде по тежки има. Възхищавам се на всички, които преминават през това (включително секцио - не виждам нищо лесно в него).

# 134
Успех мила Бенчита, стискаме палци за лекота и много усмивки ❤
Ех, че хубав период започва 😍

Общи условия

Активация на акаунт