Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 93)🍒

• 36 307
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден изпълнен с много настроение и усмивки Wink

# 136
Добро утро

Озет и снимки 42еп

Последна редакция: вт, 22 юни 2021, 09:56 от sani1212

# 137
Нови от еп. 42

Ето го и озета:

# 138
# 139
# 140
На тази снимка се вижда  ръка с часовник може би Енгин

# 141
Серкан увеличава площта на физически допуск на Кираз,. Първо беше кутрето, сега показалеца. Но не е далеко времето , когато ще и принадлежи изцяло , емоционално и физически.

# 142
  • Кърджали
Серкан  запопва да се опитва отново да спечели Еда. За Еда все по-трудно да крие чувствата си. Еда започва да наблюдава отношенията между Серкан и Кираз. Решила е, че ако между тях се зароди връзка, че ще каже на Серкан, че рой е баща на Кираз. Но Айдан и Енгин научават истината преди това. От кого Серкан ще научи  тази  новина (че е татко)

# 143
Flowers Cherries Пет години по-късно Wink Flowers Cherries

Gift Heart

# 144
  • Пришълец

Принкс, няма смисъл от отделни теми, както казват момичетата тук си обсъждаме всичко. На кой каквото му душа иска и който сериал с Керем гледа в момента. Тъкмо така ще добият представа и тези като мен, които нямат наблюдения.
Докато снимат Почукай на вратата ми свободно си обсъждаме и нещата около Ханде. Така, че заглавието е просто подробност, но не се придържаме изцяло.

Искаше ми се в заглавния пост да разширим частта за Керем. В смисъл такъв да има отделни линкове за филмите и сериалите му, реклами и награди. Примерно. Но за мен това е непосилна задача и сама никога не бих могла да ги събера нещата, понеже не следя изявите му отпреди. Макар, че в Уикипедия ги има, но аз съм доста хаотична и оттук ли, оттам ли все не успявам да подхвана Hands Minus1
Ако ги включим тези неща в три-четири отделни поста и се дадат линкове към тях на първата страница ще е хем прегледно, хем полезно.

Кукличке, Smile Hands Clap

# 145
Слизам от балнона да отговоря на Prinx Blush
Ето линк за превод на първите 4 сезона на Aynen, aynen
https://serialinabg.blogspot.com/2020/12/blog-post_94.html?m=1&a … Eozphu5X0G031REN8

Това е комедиен мини сериал. Нещо като скечове. Сериите са по 6-7 мин. На мен ми е забавен, но няма какво толкова да му се коментира.

По-новите серии може да ги има някъде на руски или английски, но не съм търсила.

Ако имаш свободни 1-2 часа и обичаш комедии, изгледай го!

Последна редакция: вт, 22 юни 2021, 11:42 от paterina

# 146
Явно Серкан ще научи или от Енгин (ако това на снимката е ръката на Енгин) или от Айдан.
Може би все пак ще има ДНК тест и Серкан ще отиде при Еда, защото вече знае, той изглежда ядосан още докато тя му казва, т.е. или сам се е сетил или някой му е казал... така ми се струва, въпреки, че май по-добре да научи от Еда, а не от някой друг.

Серкан  запопва да се опитва отново да спечели Еда. За Еда все по-трудно да крие чувствата си. Еда започва да наблюдава отношенията между Серкан и Кираз. Решила е, че ако между тях се зароди връзка, че ще каже на Серкан, че рой е баща на Кираз. Но Айдан и Енгин научават истината преди това. От кого Серкан ще научи  тази  новина (че е татко)

# 147
Утре в 11:00 ч. И събота в 13:30 ч#SenÇalKapımı ще се покаже отново.

От продуцентите
Любовта превъзхожда ли разума?

Последна редакция: вт, 22 юни 2021, 13:28 от sani1212

# 148
Влюбеното Бамби Heart Eyes

Gift Heart

Последна редакция: вт, 22 юни 2021, 13:29 от mi_si

# 149
  • София
Епизодът утре се очертава да бъде чок интересанте!!! Хем нямам търпение, хем не искам да идва, защото сме -1 епизод още и все по-близо до финала…

Общи условия

Активация на акаунт