Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 93)🍒

• 36 319
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Алекс, много благодаря за превода на описанията. Значи, както и предполагахме, Бурак няма да е някой пислик и накрая ще го съберат с Мело. Simple Smile Дениз е безопасна игра, ще се напъва да спечели Серкан, но безуспешно. Както съм казвала, не очаквам интриги и драма, по-скоро комични ситуации с нея. Най-забавно ще е, ако накрая я съберат с Ердем, например. Grinning Пина и Керем ми допадат като двойка. Историята на Керем е тъжна, но ми напомня на Серкан донякъде. С разликата, че Серкан е роден в богато семейство и е имал такова, докато брат му е бил жив. След това е изпратен надалеч, в интернат, сближил се е с Айдан в последствие, а с Алптекин така и не успяха да изградят връзка баща / син. Така че Еда и Серкан може да са тези, които да помогнат на Керем в живота. Ще видим. Дано историята им с Пина има щастлив край. Simple Smile Дечицата са чудесни, внасят много цвят в новите епизоди.

Миси, какъв щур халат е навлякъл Керем?! Grinning Grinning Няма да му се разсърдя, ако го разгърне малко, нале... Испанките питат къде е баклавата, била изчезнала. Керем е много фит, но наистина е по-малко забележима в сравнение с миналата година. Според испанките Ханде му изпива силите и той няма време за други тренировки... Grinning

# 196
Здравейте Момичета, HeartJoy

Отново ви изпуснах, пак имам много за наваксване, но ще го направя както всеки път.
                            Намирам ви пак в нова тема, довечера преди серията ще отделя малко време, за да
                            ви прочета постовете и за да се насладя на новата къщичка.

Благодаря ви за новото местенце за споделяне, то пак е уникално, много цветно и прекрасно.
                            На Марги и компания искам да кажа следното, че къщичката е такава най-вече заради вас,
                            тъй като я списвате с много ЛЮБОВ и то си личи, когато нещо се прави с много любов другите
                            го усещат.
                            Въпреки, че не съм изчела, прехвърляйки страниците попаднах на поста на Аквамарин, както
                            винаги тя е описала от психологична гледна точка Серкан, аз нямам какво повече да добавя.
                            Исках и аз да коментирам, но Аквамарин ме изпревари, благодаря ти за поста мило момиче.

Благодаря на работливите пчелички от Askim, както винаги не ни изоставиха.Sparkling Heart

Желая ви успешен слънчев ден , денят ще бъде прекрасен, защото довечера сме на кино.Smile

# 197
Нови снимки на Мая, Керем и Ханде на снимачната площадка от 42 епизода!Силно плачещо лице

от залата където ще е награждаването

# 198
  • София
Колко от вас искат да са на мястото на Мая?? Бързо си признавайте! Grinning

П. П. Пу за мен! Първа. Joy

# 199
Алекс ❤ , много благодаря за превода !Информацията е интересна и полезна !

Leddel  ❤, много благодаря за коментара и оценката ти  !  Серкан е сложен и интересен герой, костелив орех !

Танита ❤ ,много благодаря за коментара ти !

Flowers Hibiscus  Допълвам информацията за Бурак. Ролята се изпълнява от Sinan Helvaci. Той е актьор и композитор. Роден е на 08.10.1990г. в Истанбул. През 2011г. започва да учи театрално майсторство в Университета за изящни изкуства " Мимар Синан" , Истанбул, Турция.. Има интерес към театъра , но не е удовлетворен от обучението и заминава за Франция. Там завършва Theatre Cours Florent  към Сорбоната, Париж. След дипломирането му през 2016 г.  участва в различни проекти. Участва в телевизионния сериал" Kadin"/ " Жена "/ - 2017г, после в "Alef" - 2020 г.  и сега в сериала" Почукай на вратата ми"- втори сезон.

Flowers Hibiscus" Целувката е начин двама души да станат толкова близки , че да не могат да видят недостатъците си ".

# 200
  • Пришълец
И аз не бих отказала да съм на мястото на Мая, да си играят с мен Ханде и Керем и да ме обгрижват. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Танита, темата не просто съществува, в нея има живот и затова е интересна, т.е. преди всичко заради вас Sunglasses

# 201
  • София
Керем е качил стори с Мая - учи я на неговите маймунджалъци. Grinning Да казва “what’s up” и някакъв техен си поздрав. Набързо го спретнах на гифче, за да го видите. Много са сладки обаче! Heart Eyes

# 202
Анъл
https://twitter.com/inlvwtlf/status/1407631761606074368?s=20

Керем
https://twitter.com/zaynsbursin/status/1407633268053250054?s=20

В момента се излива при тях

Последна редакция: ср, 23 юни 2021, 13:00 от sani1212

# 203
Да, всичко е чудесно. Ханде и Керем ще се появят за първи път заедно като двойка. Еда и Серкан ще разнищват историята за Кираз, а ние ще сме ей така, защото не знаем кое по-напред да гледаме.

Е, ясно е кое ще е, но поне аз няма да мога да отделя цялото си сиво вещество за епизода. Особено като знам, че някъде там са Ханде и Керем като двойка и... Ще трябва два прозореца с ютуб да имам и да си сложа още по един чифт очи и уши.

# 204
Гамзе се приготвя за довечера

Мая
https://twitter.com/SenCalKapimiOFC/status/1407635012040679426?s=20

# 205
Мая в началото я беше повече срам от Керем и предпочиташе Ханде , но Керем стопи ледовете с игривия си нрав . Като се замисля , още нещо в допълнение на перфектната двойка ХанКер - допълват се не само като възпитание и манталитет , а и като характери . Ханде ще се отпусне с Керем повече . Що се отнася до довечера , мисля ,че ще се държат скромно и нормално , без всякакви демонстрации . Поне аз така ги възприемам , като едни нормални , възпитани млади хора . Не вярвам да се изживяват като Брад и Анджелина на червения килим . Впрочем в защита на Брад и Анджелина ще кажа ,че извън задължителните пози за снимки , те също бяха много приятна двойка , и най вече шапка им свалям за благотворителните каузи .
Радвам се ,че Ханде и Керем също са ангажирани с обществени каузи .

# 206
Sparkling Heart

Wink

Wink

Последна редакция: ср, 23 юни 2021, 14:25 от mi_si

# 207
@mfyapimtv
 в instagram история.

# 208
  • Плевен / София
Колко от вас искат да са на мястото на Мая?? Бързо си признавайте! Grinning

П. П. Пу за мен! Първа. Joy