Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 93)🍒

• 36 354
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
  • Кърджали
На Санем било писмото ....
Хмммм, много хубаво писмо .... Много емоционално

# 391
Ама нейните май не бяха в такава бутилка 🤨
Какво беше написано?

# 392
  • Кърджали
Налбантова после ще го преведа...
Еда го пита какво и направил ако се съберат отново и тя поиска дете.
Серкан отново казва че не иска дете.

тия се напиха май...

Ах, Серкан как хубаво говори с Кираз... Пък нека мрънка че не иска че не иска деца...

Последна редакция: ср, 23 юни 2021, 23:16 от Aлекcандрa

# 393
-,,Дълго време съм далеч от теб... Колкото и да се боря, нито успях да те забравя, нито да те оставя. Но как да изтрия такава любов? Годините ме научиха, че любовта не е като тази от приказките. Любовта боли, любовта наранява, любовта подлудява... Но се връща при теб. Ще се върнеш отново, ще опиташ пак и пак ще чакаш. Любовта не е приказка, но е надежда. Моля те, не ме забравяй. Ако е грешка, нека грешим заедно. Ако е огън, нека горим заедно... Моля те не ме оставяй. Бъди с мен, бъди с мен...Санем". Де да бях и аз толкова добър писател като Санем. Може би щях да напиша това писмо за теб...

# 394
  • Кърджали
Ама , не бива така да прегръщаш непознати
Ти непознат ли си, Серкан Болат

Сег аще взимат ДНК проба и на Серкан...
Сега ще объркат чашите...Те ги объркаха ...и днк теста ще излезе отрицателен....
А, взеха и трите сламки.Все някоя била на Серкан.

# 395
Ердемова работа .... Stuck Out Tongue Winking Eye
Като нищо Кираз ще излезе негова дъщеря ....
П.С.
Налбантова е права за бутилките ...

Последна редакция: ср, 23 юни 2021, 23:25 от mi_si

# 396
  • Кърджали
Еда май ще иска да напуска работа за да не е близо до Серкан

# 397
Толкова мило Revolving Hearts

# 398
Много емоционално писмо, наистина! Точно за Еда и Серкан се отнася и тяхната любов и история.
Аз си останах в онзи момент с "Ти си моят герой". Те се държат като баща-дъщеря без да осъзнават. Grinning

# 399
Как да му кажеш на този човек, че е баща, след като отново проблемът е един и същ.
Той дори не се замисля, че Еда може да не иска да е с него, защото той не иска деца. Кой нормален човек, освен ако няма проблем, не би искал деца? Серкан Болат, кой може.
Защо Еда да бъде с него тогава?

За бутилката на Санем, може и аз да съм в грешка. Помня, че си изхвърляше шишенцата, но не помня кога е хвърлила такава бутилка. Проведох един преговор с жената, която го е изгледала 19746 пъти и ми казва, че е хвърлила такова нещо... 🙄

# 400
  • Кърджали
Довела други кандидати за работатат и но не иска Серкан да разбира.Дениз пък веднага каза на Серкан.

Дениз отхвърля всички кандидати за работа, по молба на Серкан.Дениз си каза че изпълнява заръката на Серкан

тия пак се намразиха
Мразя те Серкан Болат
И аз те мразя Еда Болат
Йълдъз
Болат...Ще видиш

# 401
Аз си мислех, че ще излезе Ердем, а то Енгин ... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 402
Как се объркаха така пък сега та Енгин излезе бащата. Не мога. Joy

# 403
-Мразя те, Серкан Болат!
- И аз те мразя, Еда Болат!
- Йълдъз!
- Болат!
- Еда Йълдъз!
- Ще видиш!

# 404
  • София
E-e-e-e, не! Ще падна от стола! Как го измисли Айше Кутлу това, Енгин да е бащата на Кираз! Майтап! Най-вроятно обяснението ще е с четката за зъби, която е на сина на Енгин и Пъръл, а не на Кираз! Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт