Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 93)🍒

• 36 296
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Записвам се, да не ви изпусна! 💙 Благодаря за цветната тема, донесе ми много лятно настроение!

# 76
  • Плевен / София

Ако някоя ще се "припада"... правя показно...

# 77
# 78
  • Плевен / София

Успешна седмица на всички момичета в темата...Нека късметът бъде с вас... Heart

# 79
Благодаря за новата тема, прекрасна е! Heart
Момичета, за съжение не мога да сложа субтитри на новия фраг, сайтовете за сваляне нещо не работят, имам проблем и с интернета, но обещавам, че при първа възможност ще сложа субтитри. Извинявам се, че така се получи! Confused
 Едит: Успяхх: Фрагът с бг субтитри:
https://ok.ru/video/2420442663436  

Много благодаря за фрага. Явно без да подозира самата Кираз има чувства към Серкан.

Прекрасни

Секси и красиви

Щастливото семейство Болат, дори без да подозира Серкан нито Кираз

Това дали са го давали или предстои да го дават в епизодите?

# 80
  • София
Последният кадър мисля, че е от 4-ти епизод...

Гледах интервюто на Керем, страхотен е...

Може да сте коментирали, не знам, но забелязах на лявата му ръка халка...

В сериалът Серкан не е сгоден...дали не е в реала?

# 81
  • Пришълец
Това им е хубавото на новите теми - имате повод да наминете да се запишете и се събираме една по една Kissing Heart Гости идва с извинителна бележка даже. Приема се Sweat Smile

Записвам се, да не ви изпусна! 💙 Благодаря за цветната тема, донесе ми много лятно настроение!
Магия, Purple Heart виж как се усеща отсъствието ти обаче - претоплям вчерашни манджи. Шегичка. За гифчетата говоря, като си тук винаги ми носиш актуални, като ги правя аз, режа откъдето хвана Joy

И отново да не пропусна да кажа, че следващата тема може да я изготви и някой друг. Стига да разполага с време и желание. Ако ли не, пак аз. Важното да имаме пространство за писане.

# 82
  • Кърджали
Последният кадър мисля, че е от 4-ти епизод...

Гледах интервюто на Керем, страхотен е...

Може да сте коментирали, не знам, но забелязах на лявата му ръка халка...

В сериалът Серкан не е сгоден...дали не е в реала?

Интервюто е снимано на снимачната площадка на Aynen Aynen. Затова е с халка, там героят му е женен ми, сгодем ли, вече и аз не помня.

# 83
  • София
Алекс, разбира се, че си права - в сериалчето е и с халката, и с гривничката...Сега ми става ясно защо журналистът не зададе въпрос за халката...
Благодарско!

# 84
  • Кърджали
То иначе да се появи някъде с халка на луд ще го направят от въпроси

# 85
  • София
Още от интервюто на Керем Бюрсин.
Цитат
Kerem Bürsin " Galatasaray'lıyım... Amerika'dayken maçlar bazı barlarda gösteriliyordu... Hatırlıyorum bir İngiliz barıydı ve tek Türk bendim. Beşiktaş maçını aldık diye nasıl bağırdım, hatta bardan kovuldum. "
Керем Бюрсин "Аз съм от Галатасарай ... Когато бях в Америка, мачовете се показваха в някои барове ... Спомням си, че беше английски бар и бях единственият турчин. Как извиках, че спечелихме мача с Бешикташ, дори бях уволнен заради това от бара."

Мнението му за Авни Йълдъръм.
Това е турски професионален боксьор. Той спори за титлата IBO в суперсредна категория през 2017 г., титлата WBC в суперсредна категория през 2019 г. и титлите в суперсредна категория на WBA, WBC и Ring през февруари 2021 г.
Цитат
Kerem Bürsin, Avni Yıldırım için
"... Bu ülkeye gelmiş en değerli boksörlerden biri. O kadar naif bir yanı var ki bu kadar güzel ve özel bir adam o ringin içine girip de nasıl bambaşka biri oluyor? Bu tamamen disiplin ve profesyonellik." diye konuştu.

Керем Бюрсин за Авни Йълдъръм
"... Той е един от най-ценните боксьори, които някога са идвали в тази страна. Той е толкова естествен, че как може един толкова красив и специален мъж да влезе в този ринг и да стане съвсем различен човек? Всичко това е дисциплина и професионализъм."

Мнението му за Нилпери Шахинкая.
Цитат
Hikayede Kalmasın'ın konuğu olan Kerem Bürsin yakın arkadaşı ve partneri olan Nilperi Şahinkaya hakkında da konuştu. "Özel bir arkadaşlığımız var olağanüstü bir ruh. Çok eğleniyoruz birlikte... Oyuncu olarak da hayran olduğum biri..." diye konuştu.
Цитат
"Имаме специално приятелство, необикновен дух. Много се забавляваме заедно ... Тя е човек, на когото се възхищавам като актьор"

Ето какво казва за неговия дядо.
Цитат
"Dedem benim için çok özel bir insandı, insanlık namına da özel bir insandı... Benim için büyük katkıydı hayatımda, kişiliğimde..." şeklinde konuştu.
Дядо ми беше много специален човек за мен, специален човек за човечеството ... Той имаше голям принос за живота ми, за моята личност ...“

# 86
Слагам линкове от Туитър към части от интервюто с английски букви, които БлагаВест е споделила преди мен. Мисля, че трябва да ги отваря на всеки.
Част 1
https://twitter.com/SenCalKapimiOFC/status/1406572077939822592?s=19
Част 2
https://twitter.com/SenCalKapimiOFC/status/1406572715205611521?s=19
Част 3
https://twitter.com/SenCalKapimiOFC/status/1406576442574618625?s=19
Част 4
https://twitter.com/SenCalKapimiOFC/status/1406605354063040514?s=19
Част 5
https://twitter.com/SenCalKapimiOFC/status/1406605878971748359?s=19
Част 6
https://twitter.com/SenCalKapimiOFC/status/1406625205787762693?s=19

# 87
Все се каня да пиша за Нилпери , която всъщност е истинска Дъщеря на посланика Grinning
Гледах ги с Керем в онзи сериал , в който той беше чудесен , но партньорката му - никак . НИКАКВА химия , което съм убедена допринесе за спирането на сериала . Героинята на Нилпери беше 3-тата в триъгълника и много ми харесваха с героя на Керем . Но явно СЦ не пожелаха да го съберат с нея , все си мисля ,че може би щеше да изкара сериалът по-дълго време . Радвам се ,че все пак ги събраха в това комедийно сериалче , много са готини заедно Grinning
Гледах интервюто на английски , Ханде добре се справя с журналистите .Ние ги наричаме нахалници , но все пак това им е работата . Аз си признавам ,че бих искала да науча кога и как точно е започнала връзката и кой е направил първата стъпка , вие също , нали ? Stuck Out Tongue Winking Eye  Joy
Е, не беше лошо да насъска кучето Satisfied , което ги гледаше уплашено . А може и да е гледало уплашено ,защото ще го водят при калпазанката Мави Yum

# 88
  • София
Серкан,майка на това сладко дете съм аз.--- Не ви ли се струва ,че Серкан застина от това признание.Само си помислете колко въпроси един през друг минават в съзнанието му.
        1.От кой е детето.?
         2.Защо Еда каза ,че е сама,а този на когото Кираз вика татко какъв им е?
         3.Но тя ме целуна,иска мен?
         4.Кираз е страхотно дете ,а майка и е сама?
         5.Аз винаги съм казвал ,че не искам деца,но ако Кираз беше моя,на колко неща бих я научил.
         6.Ах Еда   ЕДА ,какви си ги свършила и с кой?
          7.А възможно ли е това да е крила,аз мислех че крие нещо ,но Еда е куражлийка,защо би крила за Кираз?
          8.Дали е това ......Кираз моя дъщеря ли е?
           9.Еда,как посмя?
     И  след вика как посмя се усеща,че дотук бе загубил само Еда,но сега би загубил и двете.А след това работата
     вече не би могла да го погълне,чака го до края самота и съжаление,Ще укроти страстите,добре че Кираз  е насре
    ща,ще ги сближава,щот те се дърпат и не щат.

Последна редакция: нд, 20 юни 2021, 23:39 от Leddel

# 89
  • София
Все се каня да пиша за Нилпери , която всъщност е истинска Дъщеря на посланика Grinning
Гледах ги с Керем в онзи сериал , в който той беше чудесен , но партньорката му - никак . НИКАКВА химия , което съм убедена допринесе за спирането на сериала . Героинята на Нилпери беше 3-тата в триъгълника и много ми харесваха с героя на Керем . Но явно СЦ не пожелаха да го съберат с нея , все си мисля ,че може би щеше да изкара сериалът по-дълго време . Радвам се ,че все пак ги събраха в това комедийно сериалче , много са готини заедно Grinning
Гледах интервюто на английски , Ханде добре се справя с журналистите .Ние ги наричаме нахалници , но все пак това им е работата . Аз си признавам ,че бих искала да науча кога и как точно е започнала връзката и кой е направил първата стъпка , вие също , нали ? Stuck Out Tongue Winking Eye  Joy
Е, не беше лошо да насъска кучето Satisfied , което ги гледаше уплашено . А може и да е гледало уплашено ,защото ще го водят при калпазанката Мави Yum
Фили,  разсмя ме сериозно...  
Това малкото е голям терминатор. Тероризира животинките, а те милите стоят и търпят.

На мен също ми е интересно, кога точно са станали официално севгилета. Да сравним с нашите предположения. Но те нещо не искат да си признаят. И те не знаели, айде де...  
Ако искат можем ние да ги подсетим приблизително, кога точно е станала стиковката...  

Последна редакция: нд, 20 юни 2021, 23:37 от БлагаВест

Общи условия

Активация на акаунт