Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 93)🍒

• 36 303
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Стори на Ханде

От списанието

Братството остава ...

Брат ти е човекът, с когото се чувстваш най-близък, въпреки че между вас има големи разстояния, който те е държал за ръка като дете и никога не го е пускал. Вашият първи приятел в живота, вашият доверен човек, вашият най-доверен приятел в живота ... Братята Doğulu и Erçel напълно отговарят на тези описания. Известната актриса Ханде Ерсел, която вярва, че тези, които имат сестри, винаги са по-късметлийки, казва, че уникалната връзка между нея и сестра й Гамзе Ерчел е станала още по-тясна, когато племенницата й Мави влезе в живота им. Кенан, Озан и Канан Догулу, които са родени в музикално и артистично семейство и никога не са се отказвали да напредват по този път, описват семействата си като „гърнета и капаци“.

Ергин Турунч снима Кенан, Озан, Канан, Ханде, Гамзе и Мави, наслаждавайки се на морето и слънцето в Voyage Torba, със стайлинга на Pınar Aytaç.

Последна редакция: пн, 21 юни 2021, 12:42 от sani1212

# 106
  • София
Аз пък се чудя защо Ханде изтри сторито с Керем от вчера в колата... Не са минали 24 часа, откакто го качи, така че не се е изтрило автоматично. Wink

# 107
Керем и той го е изтрил

Гамзе

Последна редакция: пн, 21 юни 2021, 12:55 от sani1212

# 108
  • София
Не, Керем не го е изтрил реално - той беше ришернал сторито на Ханде, защото беше отбелязан в него. Следователно, когато Ханде го изтрие, то се изтрива автоматично от Инстаграм и от профилите на хората, които са го споделили. Wink

П. П. Надявам се, че го обясних добре. Grinning

# 109
Дааа вярно сега като каза така е
ако може превод

Стори на Мая  на снимачна площадка с кучето на Башак

Ефе на снимки

# 110
  • Кърджали
Сани, това е преразказ на интервюто на Керем. Че родителите първоначално са били против той да се занимава с актьорската професия, че първоначално с Ханде били само приятели, оказвали са си подкрепа в трудни моменти, после  "Боже боже дали пък да не би", че се чувства късметлия, че са се срещнали, че преди се е случвало да се бърка в това какво обличат приятелките му, но вече не.

# 111
Минавам да кажа, че има нов фраг. Heart Eyes

# 112
Здравейте момичета,
Може би това е фрага,
https://www.instagram.com/p/CQYTjA8KY2M/?utm_medium=copy_link

# 113
  • Кърджали
Ако не се бъркам, това е сцена от миналия епизод. Прекалено ми е познато.
Да, проверих, това е от началото на миналият епизод
В ютуб няма няма качен нов фраг

# 114
Алекс благодаря за превода Purple Heart
Пина е на снимачната площадка
Снимат във Watergarden Istanbul! където Еда подари Робо на Серкан
https://twitter.com/negin_ranjbar/status/1406941315468775425?s=20

Преди два часа в мола е снимката но снимали от сутринта там

Последна редакция: пн, 21 юни 2021, 14:47 от sani1212

# 115
Ако не се бъркам, това е сцена от миналия епизод. Прекалено ми е познато.
Да, проверих, това е от началото на миналият епизод
В ютуб няма няма качен нов фраг
Момичета, извинявам се...
Нали все още съм на 27 еп, в инста полудяха на това видео.... Извинявам се....

# 116
# 117
Ханде не стига ,че е най -висока , са я сложили на токчета , стърчи над всички Grinning Stuck Out Tongue Winking Eye
Ама много хубави снимки Heart

# 118
  • София
Алекс е превела интервюто с Керем. Аз само да допълня, какво точно е казал Керем относно отношението му към жените. Той казва, че се е бъркал в начина на обличане на бившите си приятелки, но е разбрал, че това е грешно, защото е чел книги по този въпрос. Каза, че това не отговаря на неговата феминистка политика. Допълни още, че той не се определя като "мачо".
Браво на Керем, учи се от грешките си. Образова се и иска да бъде един съвсем модерен мъж с правилно отношение и уважение към жените.

# 119
Част от интервюто
„Между нас тримата има голяма любов, неописуема връзка, която не мога да сдържа. Когато Гамзе стана майка и аз станах леля, връзката ни в сестринството се премести в друго измерение. Ние растем заедно с Mavi и откриваме аспекти един на друг, които никога преди не сме знаели ”.

Елчин и тя на сета а Алиджан и Еврим са в Алачати

Нилайко на сета

Керем

Липтон промо видео
Готови сме за най-дългия ден!Кубче ледСлънце с лъчи
@KeremBursin
#AşşşırıFerah#Iceee#KeremxLiptonIceTea

Керем и Елчин
https://instagram.com/stories/thebursin/2600999923247831227?utm_ … edium=share_sheet

https://twitter.com/gecemavisiiy/status/1406978910064160770?s=20

Последна редакция: пн, 21 юни 2021, 17:18 от sani1212

Общи условия

Активация на акаунт