Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 93)🍒

• 36 332
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
825K

Gift Heart

P.S. И аз съм като Налбантова на 3 лаптопа да не изтърва нещо Wink, че моя е окупирал плазмите за да гледа Евро 2020
След малко Stuck Out Tongue Winking Eye

# 256
Папараците хванаха Гамзе и Джанер. Личи им,че не са свикнали да ги интервюират. Джанер притеснен ми изглежда.

Слагам пак линка.

И аз станах разногледа. А тази вечер играят Португалия и Германия. Не знам как ще смогна. Satisfied

# 257
# 258
Отворила съм три ютуба, рускините за онлайн серията,  дебна инстаграм и отвреме на време туитвам. Хубаво е че имам няколко очи и уши и достатъчно на брой ръце...

# 259
Водещият май е Ибрахим Селим, в неговото шоу гостува Ханде преди време

# 260
# 261
От Ханде Simple Smile

871К
Нищо не разбирам, но с такъв интерес гледам, че да ми се чуди човек .... Stuck Out Tongue Winking Eye
Повечето фенове тази вечер са на 2 фронта  Wink

П.С. Според арабите Ханде и Керем вече са там Wink
Ето ги :

Последна редакция: ср, 23 юни 2021, 20:27 от mi_si

# 262
Дойдоха... Взимат им интервю сега Simple Smile

Бро, операторът е виновен тук, сори 😆

# 263
# 264
Дойдоха... Взимат им интервю сега Simple Smile

Миличките и под ръка не смеят да се хванат. Пу, пу, да не ми ги урочасат.

# 265
  • София
Великолепни са! Ханде какъв бедър вади… Жена и половина! Страхотна е. Heart Eyes Много са стилни, много ми харесват и двамата. Керем както винаги е модерен, авангарден и мъжествен. Много готин, много. Sunglasses Страхотни аутфити по мое мнение. Браво на стилистите! Heart

Малко съм разочарована, че не се държаха за ръце като истинска двойка, но, честно казано, очаквах точно такова поведение, каквото показаха. И двамата вече са по-улегнали, това не им е първа връзка и се пазят. Когато и ако го почувстват, ще покажат истинска близост пред света. Wink Обаче са много красиви, очите ми останаха!!! Heart Eyes

# 266
# 267
Прекрасни. Тук съм. Усмихнаха натоварения ми ден.

# 268
След Ханде и Керем е № 1 според Адба Wink

Revolving Hearts

# 269

Общи условия

Активация на акаунт