Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 93)🍒

• 36 327
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
Цитат
Награждаване ще имаме, епизод нов. Програмата е пълна.
Hands Plus1
Записвам се в новата тема (условно казано Joy , щото с бързи крачки сте навъртели 16 страници). Hug

# 241
Забавляват се... Smiley

https://www.instagram.com/p/CQd44RilRC6/

От 42 епизод

# 242
Видео от Алиджан в инстаграм. Снимали са в болница, а накрая на клипчето се вижда и човек, облечен като съдия. Интересно дали ще е нещо свързано с Кираз.🤔
https://www.instagram.com/reel/CQd44RilRC6/?utm_medium=copy_link

Днес от целия екип са доста активни в социалните мрежи. Нямам търпение за награждаването. Това ще бъде първото им официално появяване като двойка!💖

# 243
648К

Според Сомера - нашите са на 2-ро място за изминалата седмица Wink

# 244
# 245
mi_si, не е започнало, нали? До мен има някакви песнички от отвъдното и едни кръгчета се въртят..
Аз май се вълнувам повече за появята им на тези награди, отколкото за серията.
Едва ли ще видим много от тях, но...
Сега в коментарите най-често се вижда "HanKer, Hande, Kerem..."
16хил. са го включили, като съм сигурна, че поне половината са наши "войни" 🥴

O.A, това в началото да не е морга?
Дали Серкан не е поискал Днк, не... Дали някой не е решил да прави тайно ДНК тест на Кираз и Серкан.. Ще го видим.

# 246
718К

Gift Heart

Нова снимка от еп.42

П.С. Налбантова, арабите пишат, че има технически проблем и малко ще се забави. Ще слушаме музика ... Wink

# 247
Налбантова и аз съм строена да гледам наградите, ама не са почнали още. Днес епизода в 8 ли почва или като миналия път в 9?

# 248
Май в 19:30 почват наградите и аз съм си ги пуснала.
Налбантова и аз съм строена да гледам наградите, ама не са почнали още. Днес епизода в 8 ли почва или като миналия път в 9?
Мисля, че ще има озет, значи в 21

# 249
# 250

Представям си как Ханде и Керем гледат серията на някой телефон, докато са на тези награди.
Ще е хубаво да има озет, че нашите едва ли ще са сред първите, които ще покажат.

В един коментар имаше една задача с решение.
Представляваше това: 🤖 + 🍓 = 🍒

Последна редакция: ср, 23 юни 2021, 19:39 от Nalbantova

# 251
# 252
И тук от папараците има лайф и ги чакат.

Всяка втора дума им е Ханде и Керем. Satisfied

# 253
  • София
Обявеното за 19.00 часа връчване на наградите все още не е започнало или аз не гледам на правилното място?

Приятно гледане на сериала, аз се надявам да успея по някое време да се включа! Flowers Hibiscus

P.S. Оказа се, че гледам на правилното място, вече показаха залата с хора, разхождащи в нея! Явно имат сериозно забавяне!

Последна редакция: ср, 23 юни 2021, 20:06 от nrgmama

# 254
nrgmama, започна токущо. Ама все още пеят при мен "халон-шелон..." едни такива мантри 😆
Лошото е, че и серията започна 😔

Аз съм така.

Дано Ханде е къдрава и с някаква рокля по нея... Хайде, розова да е, но да е къдрава... 🥴

Общи условия

Активация на акаунт