Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 93)🍒

• 36 323
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Неслихан пусна лайв.
Този, който е до дървото, е Керем. Говореше по телефона през цялото време. Бяха Сейфи, Айдан, Айфер, Мая, Мело и туй то 😆

# 226
# 227
Неслихан беше пуснала лайф където се мерна Керем

Последна редакция: ср, 23 юни 2021, 17:13 от sani1212

# 228
  • София
Пожелавам на Айфер да прегърне така Серкан, както Еврим прегръща Керем. Heart

# 229
# 230
Запис и от мен в очакване на епизода Gift Heart

# 231
Минавам и заминавам...
Днес много активни от сета, да не повярваш, довечера епизод се задава. Rolling Eyes
Керем с Мая си прави фитнеса на открито, приятно за детето, полезно за възтрастния.
Видях подаръка на мистър Бурсин, но не разбрах има ли мераклийки за Керем по кимоно, че сега е доста горещо, не заради друго, нямам задни мисли Smiling Imp Innocent

Благодаря за всичко споделено!
Ще следя темата, но не знам дали ще успея да гледам.

# 232
Здравейте, момичета! Relaxed Flowers Hibiscus

Днес ни заляха със снимки и сторита. Награждаване ще имаме, епизод нов. Програмата е пълна. Smile

#aşktankaçma
334 хил. туита

# 233
  • София
Славена, беше ме срам да го напиша, признавам си, благодаря, че се намеси, та да си споделя мислите. Grinning

Няма да откажа една фотосесия на Керем само по кимоно. Ако пък ни покани за очевидци на такова дефиле, равен няма да има! Ние дали ще оживеем е друг въпрос. Grinning

# 234
# 235
Казала ли съм, че много обичам такива дни, когато ни заливат с контент. Направо съм си ненаситна. Smiley

Ако има още един-два сезона, баклавата ще има да я търсите... Trollface

Последна редакция: ср, 23 юни 2021, 18:09 от midnight__sun

# 236
А каква е картината на кимоното, видях тукан и още някакъв пернат добитък... всъщност " дивото зове" . Мх, Керем и някой/я сред дивото. Птици, зелени дървета, орхидеи, прокрадващи се слънчеви лъчи, комари, паяци... и едно кимоно със широк гръб... Що не взема да пиша на Ханде за природата и мераците на бг мама дамите Stuck Out Tongue Winking Eye

Бърборанке, Hug

# 237
# 238
  • София
Не остана много до 20:00 часа момичета. Слагам на домочадието да вечеря по-рано и се инсталирам пред компа. Тази вечер ще е доста натоварена и емоционална.
Аз утре потеглям на път. Отивам на заслужено море. Ще се опитвам от там ако мога да се включвам, но не съм много сигурна как ще е с интернета. Ще ми липсвате, но се надявам да имам възможност за включване.

# 239
Според арабите:
"Снимат 45 епизод. Остават само няколко сцени за завършване на снимките за 44 епизода."
507К - малко забавихме темпото

П.С. Линде, приятна почивка Wink

Общи условия

Активация на акаунт