Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 93)🍒

• 36 349
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
Поне във филмите кризите, които хората имат в работата си, са хубави. Криза - Еда и Серкан изпратени някъде, незнайно влюбени един в друг... Нова криза - Еда и Серкан трябва да работят заедно, скарани, но съзнателно влюбени един в друг. Следваща криза - Еда и Серкан работят заедно и резултатът от това знайно и незнайно влюбване тича около тях и скача по врата на баща си.
Май Кираз не е плод на любовта, а на Кризите в тази любов 😆🙄

Бро е припаднала след английския на Серкан! Залагам си ушите! Всичките!

# 361
  • Кърджали
Еда продължава да се ядосва че Серкан не припада по Кираз, която пък пречи на Серкан да работи

# 362
  • Пришълец
То и без това като поразместим буквите от Криза се получава Кираз Joy

# 363
# 364
То и без това като поразместим буквите от Криза се получава Кираз Joy

Пък те ще ни мятат по тъча с тази Черешка 😆 Всичко е било ясно от самото начало. То не беше "Криз вар... Кризис вар..." или както е там.
Серкан дори не видя картинката, робот, какво да го правиш.

# 365
  • Кърджали
А, Серкан не може да иска от кираз да се дръпне когато говори по работа, ама Еда когато говори, Серкан трябва да я гледа за да я държи далеч от Еда да не и пречи...

Серкан ще чете менюто та да мож е принцесата да реши какво ще яде...
А иначе и Кираз не понасяла неподредени столове. На тати щерката

# 366
  • Плевен / София
А, Серкан не може да иска от кираз да се дръпне когато говори по работа, ама Еда когато говори, Серкан трябва да я гледа за да я държи далеч от Еда да не и пречи...
Това е тест за Серкан дали ще се справи с гледането на Кераз Kissing Heart

# 367
  • Кърджали
Баш си беше дръпни я трябва да говоря спешно с италианците
Даже накрая очакваше Серкан да я оставил някъде  и да я забравил
И двете искат от Серкан да им изброи какво има в менюто и накрая искат просто кюфтета...
Еда пак разочарована че Серкан не може да убеди Кираз да се ваксинира.

# 368
Серкан предложи на Кираз кюфтета, тя отказа, той ѝ изброи цялото меню, накрая малката каза, че ѝ се ядяли кюфтета.
Еда дойде, Серкан я пита какво ще яде, първо и тя помоли Серкан да ѝ прочете какво има, обаче и на нея ѝ се ядяли кюфтета.

Айдан казва на Серкан колко било хубаво да имаш деца, това бил смисълът на живота и колко хубаво би било и той да си има дъщеря един ден
- Аз вече съм открил смисъла на живота ми
- Какво?
- Работата ми Rolling Eyes 🤦🏻‍♀️

# 369
В youtube
FOX Canlı Yayın - 79,747 watching now

# 370
# 371
  • Кърджали
Еда припадна като видя толкова много "Серкановци"

Ох, малко реклами...Трябва да наближава края на серията. Интересно какво ще накара Еда да каже " аз съм майка на това сладко дете"...

# 372
Мда, Серкан ще си гледа рисунката после, когато Еда му каже истината за Кираз а той реши уравненеието

# 373
  • Плевен / София
На рекламите с Керем и студеният чай....

40 Потребители и 84 Гости преглежда(т) тази тема.

ani_zh
Cucu C
Elinor0680
FBID1119177734809501
gostenka68
Gugutka52
hrisikoteto
karamel_mu
kris229
Leddel
lisanka77
Martss
MinaBm
munka14
mury9
needle
neorum
Nikoleta.Kirilova
Radostina Stamatova
ReginaPhalange
Sezariya
siika_pz
Simona Atanasova 627101
stephie_16
super_katia
The Aries
Tolli
Антония Симеонова 675288
Елена Тодорова
+ 11 скрити потребители

# 374
  • София
Серкан предложи на Кираз кюфтета, тя отказа, той ѝ изброи цялото меню, накрая малката каза, че ѝ се ядяли кюфтета.
Еда дойде, Серкан я пита какво ще яде, първо и тя помоли Серкан да ѝ прочете какво има, обаче и на нея ѝ се ядяли кюфтета.

Айдан казва на Серкан колко било хубаво да имаш деца, това бил смисълът на живота и колко хубаво би било и той да си има дъщеря един ден
- Аз вече съм открил смисъла на живота ми
- Какво?
- Работата ми
Rolling Eyes 🤦🏻‍♀️

Колкото и да пишем, анализираме, коментираме и т.н. образа на Серан, има нещо което аз поне никога няма да разбера! Нали Еда е по дефолт виновна, защото не му е казала, че очаква дете от него; нали той след като я видя си спомни колко много я обича и иска отново да е с нея; нали щеше да доказва по собствените му думи, че вече не е работохолик? И изведнъж прави изявления от сорта на "Аз вече съм открил смисъла на живота ми - работата!" Как наистина една жена, особено пък жена като Еда може да се довери напълно и да остави живота си и бъдещето си (своя и на детето си) в ръцете на мъж като Серкан Болат? Голямата любов отново няма да е достатъчна! Broken Heart

Общи условия

Активация на акаунт