Сушилнята - всякакви въпроси и отговори - тема 19

• 53 812
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
# 481
Първият е със самопочистване-8кг а вторият-9кг не е.
Аз винаги бих избрала втория (без самопочистване), защото предполага по-малко бъдещи ядове, а и 5-годишната гаранция не е за подценяване.

# 482
Сега, вече съвсем се обърках, това самопочистване не е ли полезна екстра?

# 483
Сега, вече съвсем се обърках, това самопочистване не е ли полезна екстра?
За момента - не.
Може би, след време, когато функцията се усъвършенства, ще е за предпочитане.

# 484
  • Велики Преслав
Аз пък си промених мнението. Не е толкова лоша функция.

# 485
Какво мислите за тази: https://zora.bg/product/wth85203by

Пише easy clean,  но като прочетох упътването не ми се видя много изи , да се почиства.
до сега съм нямала сучилня, та се чудя дали това се води лесно.
Ако може да предложите нещо по-добро около 1000 лв

Сега разгледах и тази: https://zora.bg/product/t8dbg48s
Според вас коя е по-добра БОша или АЕГ?

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 11:55 от elitsa_b

# 486
  • Sofia
Аз пък си промених мнението. Не е толкова лоша функция.
T.e. може своевременно да се профилактира, за да не стане проблем или имате нещо друго впредвид?

# 487
  • Велики Преслав
Ами след разговор с няколко потребителя на такива машини, отговора беше, че с препарата против налепи работят дълго. На 3ма от тях вече 7 години.

# 488
  • Пловдив
julian,аз съм потребител на 2 самопочистващи се сушилни Бош,едната вече 11-та година,а другата - 9-та год.,също аз споделих тук(във форума),че има препарат за профилактика на самопочистващите се сушилни(Бош,Сименс).За мен е "полезна екстра",че мога да си направя профилактика в къщи с този препарат,а не в сервиз.Когато се наложи да сменям настоящите сушилни пак ще купя Бош или Сименс самопочистващи,а толкова "препоръчваното" Горение  и без пари да ми го дават няма да го взема(пиша от личен опит с уреди на тази марка,за разлика от някои потребители,които не са ползвали самопочистваща се сушилня Бош или просто не харесват уредите им!).

# 489
Мисля, че се спрях на тази. Колкото повече чета, повече се обърквам. Ако някой я има, моля да сподели мнение.
https://www.texnomax.com/sushilnia-bosch-wtw875w0-a-8-kg-1.html

# 490
  • на Мелмак
Тъй като темата е за взаимопомощ и лично споделяне/препоръки, моля, някой със самопочистваща се сушилня да се оплаче, моля!
Артемида не се оплаква, аз не се оплаквам, моля някой да се оплаче от самопочистването Simple Smile

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 20:09 от etty775

# 491
  • Велики Преслав
Да, аз се бях заблудил от няколко други мнения но грешката се оказа в потребителя. Страхотни са си.

# 492
Здравейте, пиша тук с молба за помощ. Скоро си купихме тази сушилня на Сименс втора употреба и не съм наясно за какво са отделните програми.
 Казаха ми да ползвам само първатва програма горе вдясно, но пък от нея дрехите излизат доста измачкани, иначе са си супер сухи.
Опитах с преводача и с моите познания по немски от училище, ама пак ми е трудно да определя коя програма да ползвам, искам дрехите да излизат неизмачкани, т.е. да нямат  нужда от допълнително гладене и най-вече да стават за бебешки дрехи. Ако някой има опит с подобна сушилня, ще съм благодарна да помогне.  

# 493
Имам подобен Сименс. Горе в дясно суша само спално бельо и хавлии на първа или втора позиция. Горе в ляво суша по-чувствителни материи.
Bugeltrocken означава толкова сухи, че да са за гладене. Т. е. да са леко влажни.

# 494
Здравейте, пиша тук с молба за помощ. Скоро си купихме тази сушилня на Сименс втора употреба и не съм наясно за какво са отделните програми.
 Казаха ми да ползвам само първатва програма горе вдясно, но пък от нея дрехите излизат доста измачкани, иначе са си супер сухи.
Опитах с преводача и с моите познания по немски от училище, ама пак ми е трудно да определя коя програма да ползвам, искам дрехите да излизат неизмачкани, т.е. да нямат  нужда от допълнително гладене и най-вече да стават за бебешки дрехи. Ако някой има опит с подобна сушилня, ще съм благодарна да помогне.  
Тази, която използвате е направо за опечени дрехи-много, много сухи.
Използвайте "за гардероб" - schranktrochen - това е за памучни/устойчиви материи
Ще ви напиша програмите на лични.

Общи условия

Активация на акаунт