Сушилнята - всякакви въпроси и отговори - тема 19

• 54 020
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Здравейте!
Благодарение на темата се образовах, относно сушилните. До дни предстои да купя сушилня. Моля, посочете ми конкретна сушилня - цена 1000 -1200, максимум 1300 лв.!
За този бюджет бих взела АЕГ или Самсунг. Посочените от теб - електролукс е по-ниския клас на Аег, иначе става. Беко - не бих дала пари за такова нещо, а боша от този клас е горе-голу като бекото, ама по орязан от към функции.

# 211
  • Велики Преслав
Този път ще подкрепя за Самсунг. Пуснаха една нова серия, която ви се вижда доста добра.

# 212
Към Васил Василев: за този модел на Самсунг ли става въпрос?
https://www.technopolis.bg/bg/Sushilni/Sushilnya-SAMSUNG-DV80T5220AW/p/681658
Моля за мнение и за тази две сушилни:
https://www.technopolis.bg/bg/Sushilni/Sushilnya-AEG-T8DBE48S/p/687471
https://www.technopolis.bg/bg/Sushilni/Sushilnya-AEG-T8DEG48S/p/687524

Последна редакция: нд, 15 авг 2021, 17:13 от vani_vv

# 213
  • Велики Преслав
Да, точто за нея. Даже аз бих предпочел  нея отколкото другиге отдолу. По-тиха е на живо. Дават и по-ниска консумация.
 Друго което ми хареса на мен, са филтрите и. Добре са направени. Компресора и е тих.
Сега вече, не е много хубаво от "чул-предал" но ми казаха, че суши бързо и не мачка.
  Екстри много, те Самсунг и с това се славят.

# 214
  • Варна
Някой дали може да изнамери от някъде информация колко литра е барабана на gorenje DA83iL/i ? Навсякъде пише само капацитета на сушене (8 кг.),а ми е интересно да сравня обема на барабана с този на пералнята им WS168LNST ,който е  69 литра.

# 215
Някой дали може да изнамери от някъде информация колко литра е барабана на gorenje DA83iL/i ? Навсякъде пише само капацитета на сушене (8 кг.),а ми е интересно да сравня обема на барабана с този на пералнята им WS168LNST ,който е  69 литра.
Обем-120 литра
Виж тук:
https://at.gorenje.com/produkte/waschen-und-trocknen/trockner/DR … 00000000000730869

# 216
На друго мястото го дават 117 литра.

# 217

Сигурно едното е при отворен , а другото при затворен люк Grinning Все пак люкът влиза малко в барабана и това е баш към 3 литра някъде.

# 218

Сигурно едното е при отворен , а другото при затворен люк Grinning Все пак люкът влиза малко в барабана и това е баш към 3 литра някъде.
Няма такова нещо. Люккът ви затваря до ергономичен диаметър на барабан и отвор.

# 219
Може, не споря. Беше весело предположение, а и все пак сложих емотиконка, нали?

Идеята ми дойде от моето комби, на което люкът навлиза малко навътре от ръба на барабана. Но не държа да съм права, просто предположих.

# 220
Няма значение колко е точното число. Достататъчно голям е в сравнение с този на пералнята.

# 221
Може, не споря. Беше весело предположение, а и все пак сложих емотиконка, нали?

Идеята ми дойде от моето комби, на което люкът навлиза малко навътре от ръба на барабана. Но не държа да съм права, просто предположих.
Приех емотикона. Сега за обема. Можете да си го изчислите с формулата за обем на цилиндър+ допустима грешка. Отстоянието от отвора на вратата до ергономичния отвор на барабана, включва филтриращото устройство /sieb/, филтър за власинки или както го наричате, без значение от разположението, на вратата или долу при отвора на същата.

# 222
  • Варна
Много благодаря. Въпроса ми беше породен от притеснението обема на барабана на пералнята(който е 69 л.)да не е толкова колкото на сушилнята,че не знам с какво ще я пълним 😁

# 223
Много благодаря. Въпроса ми беше породен от притеснението обема на барабана на пералнята(който е 69 л.)да не е толкова колкото на сушилнята,че не знам с какво ще я пълним 😁

Мъж с пушка,моля да споделиш в темата с пералните или на лични на коя горенье пералня се спря Simple Smile

# 224
  • Велики Преслав
Голдева, всички уреди на Горение от високия клас са много качествени.

Общи условия

Активация на акаунт