Сушилнята - всякакви въпроси и отговори - тема 19

• 53 888
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Центрофугата ми е до 1400 оборота, полвам си ги за всичко, освен за вълнени дрехи. Програмата за вълна е на 800 оборота и реших, че щом производителят е избрал да е на по-ниски, сигурно е имал нещо предвид. Останалите програми (освен за спортните неща) са си зададени на 1400 и така си ги ползвам. В сушилнята рядко слагам по 5-6 кг пране (двама сме и не пълним уредите на макс), та като суша колкото съм изпрала, средно отнема към час. Чаршафи и хавлии се сушат повече, разбира се, но примерно час и половина - два; досега сушене от порядъка на 3 часа не е било.
Съгласна съм с Vasil - дрехите така или иначе няма да са вечни, а и не е като да няма достъпни дрехи по магазините. Разбира се, гледам излезлите от употреба да ги ползвам за парцали известно време, да замърсявам една идея по-малко.

# 361
  • гр. София
А чаршафи и хавлии на каква програма сушите?

# 362
Super dry или Duvet

# 363
А чаршафи и хавлии на каква програма сушите?
Памук екстра сухо или Памук за гардероб +

# 364
  • Deutschland/HE
Здравейте, спрели сме се на ето този Бош и сега чета, че не препоръчвате това самопочистване на кондензатора. Какъв е проблема там?
Бях гледала и АЕГ, но точно заради самопочистващия филтър се насочих към Бош-а.

Да си повтаря питането Simple Smile АЕГто или Бош-а?
Тези дни трябва да реша, а това почистване ме притеснява. Сега имам едно Горение, много базово и вече на шест години и не съм доволна от него.

# 365
АЕГ - то

От марката Горенье никога не се купува базов модел. Високият клас е чудесен.

# 366
  • Deutschland/HE
Благодаря, Петя!

Вече имам обица на ухото, скоро и перанята ще трябва да сменям по тази причина, но сушилнята върти по 3 часа половин пералня, която е била на 1200 оборота центрофугирана Sad Бюджета тогава беше ограничен, мъжа ми купи първо пералнята и за да може да се сложат едно над друго и сушилнята беше такава Sad. Сега място имам.

# 367
  • Велики Преслав
Значи АЕГ. Дано сте доволни от нея.

# 368
  • Deutschland/HE
Дано Simple Smile Вече няма да имам оправдание да мрънкам Simple Smile

# 369
Моля. От Германия ли ще се купуват уредите и там ли ще се ползват? Питам, понеже, ако става дума за България, има и други възможности.

# 370
  • Deutschland/HE
Да, от Германия ще ги купувам и ще ги ползвам.

# 371
Чудесно. Да се радвате на новите уреди и със здраве да си ги ползвате.

# 372
  • София
Сестра ми откак живее в Германия все AEG ползва и е супер доволна. Откъм функции и опции да кажем, че има различни вкусове, но поне за издръжливост - справят се.

# 373
Здравейте, спрели сме се на ето този Бош и сега чета, че не препоръчвате това самопочистване на кондензатора. Какъв е проблема там?
Бях гледала и АЕГ, но точно заради самопочистващия филтър се насочих към Бош-а.

Да си повтаря питането Simple Smile АЕГто или Бош-а?
Тези дни трябва да реша, а това почистване ме притеснява. Сега имам едно Горение, много базово и вече на шест години и не съм доволна от него.
colibri, за СМ AEG, вижте и тези модели. По-добър клас на кондензация и по-тихи, откъм децибели.

https://www.idealo.de/preisvergleich/ProductCategory/2461F233458 … 7.html?q=Trockner

# 374
  • Deutschland/HE
Благодаря на всички Simple Smile Сега ще разгледам и другите предложения.

Общи условия

Активация на акаунт