На море в България 2021 г.! - 3

• 54 466
  • 722
  •   1
Отговори
# 120
Славейче, айде да не отваряме темата за Гърция, че там срещу 6-7 евра получаваш две фрапета, две минерални води, чадър, два шезлонга, паркинг, душове, съблекални и безплатна тоалетна. Тук само за чадър и шезлонги няма да ти стигнат.
Ние все не уцелваме фрапета за по 3 евро. На плажове каквито ни харесват имам предвид. А като си подберем хубаво място за настаняване и почивката отива в друг спрямо България ценови клас.

# 121
Славейче, айде да не отваряме темата за Гърция, че там срещу 6-7 евра получаваш две фрапета, две минерални води, чадър, два шезлонга, паркинг, душове, съблекални и безплатна тоалетна. Тук само за чадър и шезлонги няма да ти стигнат.
Ние все не уцелваме фрапета за по 3 евро. На плажове каквито ни харесват имам предвид. А като си подберем хубаво място за настаняване и почивката отива в друг спрямо България ценови клас.
Е, на вас може и на Миконос да ви харесва, но аз коментирам плажовете за простосмъртните в северната част, където хората ходят заради самото море, а не за начесване на снобарията. Ще ви помоля със Скавейче да начесвате своята другаде!

Последна редакция: ср, 23 юни 2021, 21:31 от +-123

# 122
И аз говоря за близката част. P.S. Поздрави от красивото българско черноморие.

Последна редакция: ср, 23 юни 2021, 22:05 от Анонимен

# 123
Препоръчайте ми място за настаняване, най-добре апартамент с кухненски бокс в Лозенец, Китен или Приморско.
С дете сме, ако има басейн, ще е бонус, но и без става.

# 124
  • Пловдив
Някой има ли информация за Сол Несебър Бей? Храна, плаж, анимация, забавления за малки деца е главното, което ме интересуват. Питах и в предната тема, но понеже не получих отговор, ще се повторя.

# 125
  • Русе
Хотел Несебър сол е хубав като цяло, видя ми се поостарял за 4 звезди,храната е хубава,обаче плаж никакъв.Първо че се слиза по доста стъпала и е много трудно с малко дете,второ сигурно бяха 20 чадъра за този огромен хотел, те май и другите два ползваха това плажче,абсолютно никаква свободна зона за чадъри,остава само басеина.

# 126
Здравейте, моля за някакви идеи и препоръки за почивка по нашето южно по възможност Черноморие. От поне 8 г нямам наблюдения за нашите курорти и ми е много трудно да се справя с резервация за двама родители и едно дете на 12 г, всеки със своите си изисквания Simple Smile при това в последния момент.
Търся нещо в района на Приморско, Царево, Китен или евентуално Обзор.
За мен е важно да е спокойно и да не е много народ, да не е дълбоко морето и естествено плажът да е по възможност пред хотела. Или да не се ходи много, заради родителите ми. 
За съжаление за датите за които искам след 26 юли изискването ми за спокойствие са нереалистични. Но ако е някакъв тип  комплекс със плаж само за гости, веротно е възможно.

Ще съм благодарна за всяка идея, чета ровя и се хванах за главата Dizzy Face

# 127
Изглежда ми невъзможна мисия да се намери спокойно място в края на юли и то на място с плаж, където морето е плитко. Единственото сравнително спокойно място, на което съм била по това време е Камчия от страната на къмпинг Романтика.

# 128
Пътуваме към морето.Ще сме в апартамент в Ахелой.Кажете къде ще е най удобно за плажуване.Тази година почивката се налага да е с много компромиси.

# 129
  • Русе
Да така е ,но имайте в предвид че до преди 2г. цените бяха по 7лв.за бр. и един к-т от чадър и 2 шезлонга(не можело с един шезлонг или без нито един -поне до 4-та линия) плащахме по 21лв.,затова сега това нещо струва 10.50(според мен това е тавана като цена за това нещо)и хората глеат да избият не само сезона ми и годината Simple Smile

Ето да се допълня,мой колега е на Китен -Атлиман,цена на чадър/шезлонг е 7лв.на бр. Cry пак на дИбелото,незнам как го мислат концесионерите,но наистина при тях пак е максимата ден година храни. До 4-та линия само к-т 2+1 ако не ти изнаса накрая или на свободната зона Disappointed

Кофти. Ние както сме четирима, съвсем не ни изнася. А свободната зона много ли е малка? Като гледам на камерата се вижда съвсем малко в далечния край.

# 130
На Атлиман свободната е чаааак на м...та си, да, в другия край е чак, смушена.
А и плажът назад е тесен.

Южния е друга бира - широк и назад. Всичко назад зад скарите е свободна, а отпред се редуват платена =свободна/платена/свободна, като и свободната е с първа линия !!!
Може на камерите да видите подредбата.
Поне миналата и 2019 беше такава подредбата в китен, южен плаж.

# 131
Здравейте, моля за някакви идеи и препоръки за почивка по нашето южно по възможност Черноморие. От поне 8 г нямам наблюдения за нашите курорти и ми е много трудно да се справя с резервация за двама родители и едно дете на 12 г, всеки със своите си изисквания Simple Smile при това в последния момент.
За мен е важно да е спокойно и да не е много народ, да не е дълбоко морето и естествено плажът да е по възможност пред хотела. Или да не се ходи много, заради родителите ми. 
За съжаление за датите за които искам след 26 юли изискването ми за спокойствие са нереалистични. Но ако е някакъв тип  комплекс със плаж само за гости, веротно е възможно.

Царево,пл.Нестинарка,х.Серенети Бей Суено Wink

# 132
  • Русе
На Атлиман свободната е чаааак на м...та си, да, в другия край е чак, смушена.
А и плажът назад е тесен.

Южния е друга бира - широк и назад. Всичко назад зад скарите е свободна, а отпред се редуват платена =свободна/платена/свободна, като и свободната е с първа линия !!!
Може на камерите да видите подредбата.
Поне миналата и 2019 беше такава подредбата в китен, южен плаж.

Да, и на камерата се вижда, че Южният е по-добър. Но хотелът ни е до северния. Ще преценим на място, но 4 шезлонга с 2 чадъра идва по 42лв. на ден, които няма как да плащаме. В крайна сметка може и до южния да ходим.

# 133
  • Сф
За съжаление за датите за които искам след 26 юли изискването ми за спокойствие са нереалистични. Но ако е някакъв тип  комплекс със плаж само за гости, веротно е възможно.

виж Блу Ориндж, Созопол.Ще им е удобно,плажа е плитък,деца до 13 безплатно.Само че е на 3 км от града, тоест освен градината и плажа, няма къде да се разхождат без кола( такси) , но е спокойно и безопасно и удобно много.
И по темата, бяхме на МмЦ сутринта, там са по 3 лв ,в частта по към Китен.Нямаше хич хора, но имаше огромни щипалки и си тръгнахме.Върнахме се на южния.Докрая са чадърите, Тета..трябва да седнеш на шосето:). Снимах назад зад мен, платената.

аз си топнах краката сал до морето съм, на свободната.Това в началото до склона за коли.По натам посока къмпинга може и да има малко по- рехаво, ама като цяло набили да ги навсякъде платените.
Минах и през Атлиман , но нито имаше къде да спрем с колата,нито видях празно от чадъри ,това към Теос.Не помня как беше Мин година на северния, тогава плащах един път чадър там, но бяха по 4 лв Тая година , няма да им спасявам сезона.То хората нямат пари,те тройни цени сложили Simple Smile не давам моите .
Времето и водата са супер!

Последна редакция: чт, 24 юни 2021, 13:04 от PureLove

# 134
На северния плаж в Приморско чадърите и шезлонгите са по 5 лв.

Общи условия

Активация на акаунт