На море в България 2021 г.! - 3

• 54 037
  • 722
  •   1
Отговори
# 105
Как са плажовете на Топола Скайс и Тюленово? Бях заглеждала и двата, но ми се стори, че са само камънаци и нищо друго.

# 106
Как са плажовете на Топола Скайс и Тюленово? Бях заглеждала и двата, но ми се стори, че са само камънаци и нищо друго.
Плажовете около Топола са прекрасни,но са малки и закътани в скалите.Може да ги  разгледате в нета- Херос,Адора и Бендида.
Тюленово няма плаж,в съседство са Болата, Русалка,Шабла,Крапец...Широки плажни ивици !!

# 107
Много благодаря. Търсим плаж директно до хотела, без обикаляне, с чадъри и удобства Blush Явно не са за нас значи.

# 108
Точно на юкранево бяхме миналата година и плажа много ми допадна, не беше пренаселено, седяхме си точно до спасителя с малката. Бяхме на бунгала, но се оглеждам за други за тази година.

I. R. Кои са къщичките?

# 109
Много благодаря. Търсим плаж директно до хотела, без обикаляне, с чадъри и удобства Blush Явно не са за нас значи.
Роял бей - Топола/ Иканталъка, първа линия.Ние сме с резервация за юли месец.Миналото лято също го посетихме и останахме много доволни ☀️

# 110
  • Сф
Гледат да избият загубите. Но така не се печелят клиенти Neutral Face
Това на северния ли плаж?
Тц. Баш на южния. На северния не сме ходили още. А днес мръднахме до Зл рибка, Царския плаж, точно зад Блу Ориндж. И там нямаше хич народ. То верно че валя, ама бързо премина.Там ми се стори по- топла водата, странно Киснах бая. Там доколкото видях комплекта е 10 лв. Ама целия ли , половината ли. .. Сега моите са пак на южния в Китен, под хотела, аз поспах.Жега е отново.
П.п. мен не ме дразни че се плаща, ама като пише навсякъде 3,50 ,значи толкова. Не съм ги карала да постилат шалтета за по 2 лв на всеки чадър до края.. Струва ми се, че още по- малка е станала свободната зона на южния в Китен,ще снимам ако не забравя.

Последна редакция: ср, 23 юни 2021, 17:14 от PureLove

# 111
Шпионирай ги на камерата Grinning

# 112
  • There I was on a July morning
deska90, в Албена е хубаво за семейства с деца. В момента имат промоции 15 % намаление + допълнително намаление за притежатели на приоритетни карти, може да разгледате хотелите.

PureLove, миналата година бяхме в началото/средата на юли на Златните, с включени чадъри и шезлонги в пакета УОИ. Когато пристигнаха повече гости в хотела, започнаха да забиват допълнителни чадъри на плажа. Дали е било за сметка на свободната зона - не знам, но е твърде вероятно.
Би било добре, компетентните органи да правят периодични проверки на концесиите на плажовете, а не само в началото на сезона. Smirk

Последна редакция: ср, 23 юни 2021, 19:23 от Скубиду

# 113
gabiplus,
Ние правихме подобна "почивка" преди 2 г. Стартирахме от Велико Търново, 2 нощи, после поехме към морето. Бяхме за 3 нощи в Несебър, ходихме на южния плаж, разходка до Сл. бряг и стария град. След това 3 нощи в Созопол. Плаж правихме и на Хармани, и на Царския... на разходка ходихме в Бургас и в стария град Созопол. Спахме в семейни хотелчета, хапвахме в различни ресторантчета... никакви предварителни планове и резервации не правихме, всичко в движение... 😊 Хубаво изживяване, но не ми беше почивка на мен лично. 😁 Явно вече оставям 🤔

# 114
Да така е ,но имайте в предвид че до преди 2г. цените бяха по 7лв.за бр. и един к-т от чадър и 2 шезлонга(не можело с един шезлонг или без нито един -поне до 4-та линия) плащахме по 21лв.,затова сега това нещо струва 10.50(според мен това е тавана като цена за това нещо)и хората глеат да избият не само сезона ми и годината Simple Smile

Ето да се допълня,мой колега е на Китен -Атлиман,цена на чадър/шезлонг е 7лв.на бр. Cry пак на дИбелото,незнам как го мислат концесионерите,но наистина при тях пак е максимата ден година храни. До 4-та линия само к-т 2+1 ако не ти изнаса накрая или на свободната зона Disappointed

# 115
  • София
Дайте някаква идея откъде да тръгнем, къде да отсядаме по пътя, на кои места да се задържим повечко....

Как ви се струва първата дестинация да е Варна и след това да тръгнем на юг? Дайте идеи.

Правили сме подобно нещо. Старт Варна, където останахме няколко дни. От там разходки до Калиакра, Балчик, Св. Константин и Елена. После потеглихме на юг и изкарахме един плаж на Иракли. После нощувки в Несебър и разглеждане на града, малко плаж и аквапарка в Равда. От Несебър аз и децата се повозихме с кометата до Созопол, шофьорът, нямаше как, се придвижи с колата. От там разходки до Равадиниво и Градина.
Не ни стигна времето за друго, но надолу може да се поспре още и на Водните лилии, а после нощувки и в Ахтопол, с разходки до Силистар и Резово.

# 116
  • Пловдив
Да така е ,но имайте в предвид че до преди 2г. цените бяха по 7лв.за бр. и един к-т от чадър и 2 шезлонга(не можело с един шезлонг или без нито един -поне до 4-та линия) плащахме по 21лв.,затова сега това нещо струва 10.50(според мен това е тавана като цена за това нещо)и хората глеат да избият не само сезона ми и годината Simple Smile

Ето да се допълня,мой колега е на Китен -Атлиман,цена на чадър/шезлонг е 7лв.на бр. Cry пак на дИбелото,незнам как го мислат концесионерите,но наистина при тях пак е максимата ден година храни. До 4-та линия само к-т 2+1 ако не ти изнаса накрая или на свободната зона Disappointed
Не мога да разбера за какво се коментират цени на чадъри?Явно някои все гледат да минат метър и ако може да ползват всичко без пари.За тази цел си има свободна зона.Слагате си чадърчето и хавлията на пясъка и готово.В Гърция за едно фрапе някои са готови да дадат доста повече.Но тук нали е България все някои трябва да плюе и все мутри да са му виновни.Никой на зорлен не ви кара да ходите на море.

Последна редакция: ср, 23 юни 2021, 21:55 от slavei4e

# 117
Аз пак да попитам. Мнения за Каскадас фемили резорт? Или Хасиенда?

# 118
Славейче, айде да не отваряме темата за Гърция, че там срещу 6-7 евра получаваш две фрапета, две минерални води, чадър, два шезлонга, паркинг, душове, съблекални и безплатна тоалетна. Тук само за чадър и шезлонги няма да ти стигнат.

# 119
Коментират се чадърите, защото са по темата !
Съгласна съм с Митко.
На госпожата ще кажа - да, ще бодна чадър на свободна зона, ако има такава. Wink

И ще я помоля да НЕ коментира и квалифицира /обижда/ другите плажуващи и пишещи, защото ...ами не е редно. Освен че е грозно.

Общи условия

Активация на акаунт