На море в България 2021 г.! - 3

• 54 486
  • 722
  •   1
Отговори
# 150
А другия път как е-през Търново до Северното Черноморие? Извинявам се за спама, че не е много по темата, но
юли ни предстои Албена.

# 151
  • България
Моля, ако някой ще почива в Блу Ориндж, да пише след това. Още се чудя къде да резервирам.
Хубаво лято на всички!

# 152
А другия път как е-през Търново до Северното Черноморие? Извинявам се за спама, че не е много по темата, но
юли ни предстои Албена.
Преди три години го ползвахме за първи път и не мислим да повторим повече. Между Велико Търново и Шумен ни се стори много зле - двупосочен път, шантави шофьори.

# 153
В чуденка съм кой от двата хотела да избера за септември. Роял Гранд и СПА Каварна или Роял Бей Резорт. Една верига са но кой е по добре. Без деца.
Роял Гранд е на плажната ивица. Далеч от града. Плаж има силно казано, защото не се влиза в морето. За да влезеш, има на две места железни стълби, дълбоко е и има хлъзгави камъни. Никой не влиза. Има външен басейн, но е малък за капацитета на хотела. Основно деца седят в него. На 100 м е градския плаж. И той не е голям. В хотела, поне миналото лято, нямаше комарници, а имаше много комари и мухи. Всичко друго беше перфектно - паркинг, СПА, храна, обслужване, хигиена... Ние използвах е хотела за закуска, вечеря и нощувка. През останалото време обикаляме от Балчик до Дуранкулак.

# 154
  • В.Търново
Една корекция за плажовете в Приморско. Този с по-честите вълни не е южния, а северния. Ако на северния има червен флаг, на южния ще е жълт или зелен. Южния плаж е малко по-плитичък и по-широк.

# 155
  • Точно където трябва
Къде мога да следя как е температурата на водата? Мисля да отидем на море от 4- ти, но дали няма да е още студена? Толкова рано никога не съм ходила.

# 156
Къде мога да следя как е температурата на водата? Мисля да отидем на море от 4- ти, но дали няма да е още студена? Толкова рано никога не съм ходила.

https://www.stringmeteo.com/synop/sea_water.php#06

# 157
Вчера пристигнахме. Според мен водата е над 24 градуса, направо си е чай. Бяхме на северния плаж, морето не помръдва, никаква вълничка и много чисто.

# 158
  • в сърцата на децата <3
Привет! Някой дали може да даде отзиви за непретенциозен ресторант (или просто място за хапване) с прясна и добре приготвена храна в Ахелой/Равда/Несебър? Ще отседнем в Ахелой, но ходим на Южния плаж на Несебър, така или иначе сме нон-стоп с колата и трите дестинации са удачни. Реално за нещо много добро и до Влас можем да идем, но по-скоро търся максимално близко за ежедневна вечеря. Преди няколко години бяхме в Дуранкулак и най-доброто заведение в района беше в Шабла - бистро Герана - супер непретенциозно и ако го види човек само отвън не би спрял. Е, заслужаваше си пътя и всеки ден бяхме там. По-прясна и добре приготвена храна на заведение не съм получавала. Сега си търся ресторантчето-близнак на това място, само че на южното черноморие Grinning

# 159
  • There I was on a July morning
В Несебър най-вървежното заведение е “Бяла роза“, но обикновено има опашка за места.

# 160
Здравейте, никъде в интернет не намирам цени на чадър и шезлонг в Кранево . Някой с информация от тази година ?

# 161
Здравейте, никъде в интернет не намирам цени на чадър и шезлонг в Кранево . Някой с информация от тази година ?

https://dariknews.bg/regioni/dobrich/opredelen-e-koncesioner-na- … evo-sever-2264801

Ето и за плаж юг Приморско- Боби Манекена е концесионер там. Ми мутра си е..назад се пишеше, че си измисляме. Ами май не си..такива са фактите.
https://www.mediapool.bg/bivsh-borets-vze-treti-plazh-na-kontses … s-news304440.html

# 162
https://www.tourism.government.bg/bg/beaches

# 163
В чуденка съм кой от двата хотела да избера за септември. Роял Гранд и СПА Каварна или Роял Бей Резорт. Една верига са но кой е по добре. Без деца.
Роял Гранд е на плажната ивица. Далеч от града. Плаж има силно казано, защото не се влиза в морето. За да влезеш, има на две места железни стълби, дълбоко е и има хлъзгави камъни. Никой не влиза. Има външен басейн, но е малък за капацитета на хотела. Основно деца седят в него. На 100 м е градския плаж. И той не е голям. В хотела, поне миналото лято, нямаше комарници, а имаше много комари и мухи. Всичко друго беше перфектно - паркинг, СПА, храна, обслужване, хигиена... Ние използвах е хотела за закуска, вечеря и нощувка. През останалото време обикаляме от Балчик до Дуранкулак.
Много благодаря, използвахте ли спато. Паркинга май се заплаща. Като ценово и двата са ми еднакви и затова не мога да реша.

# 164
  • София
Къде бихте ми препоръчали да отседнем във Варна?

Да има включена закуска на блок маса и да е близо до плажа.

Общи условия

Активация на акаунт