На море в България 2021 г.! - 3

• 54 504
  • 722
  •   1
Отговори
# 165
  • Русе
Къде мога да следя как е температурата на водата? Мисля да отидем на море от 4- ти, но дали няма да е още студена? Толкова рано никога не съм ходила.

https://www.stringmeteo.com/synop/sea_water.php#06
http://www.weather.bg/0index.php?koiFail=RM5sea1&lng=0

# 166
Моите родители искат Китен, аз никога не съм била там и идея нямам за нищо - да ми дадете предложения за там Flowers Hibiscus

На Приморско гледах два хотела на Южния, които се водят 1 линия - Апартхотел Престиж 2 и Allure Beach resort , някой с отзиви за тези хотели? Цените им не са от най-ниските, но какво е качеството, което предлагат.

За Магнолиите много лоши отзиви прочетох, някой ги беше препоръчал по-напред.

# 167
Здравейте! В момента сме на плажа в Златни пясъци и ме побъркват калинки и малки пчелички, които слава богу не хапят! Нашествие някакво! Така ли е и на други места? На какво се дължи това, някой знае ли?

# 168
На Шабла сме в момента...беше страхотно време, но в момента има буря с градушка.Водата е топла, 22 градуса.
Някой се чудеше м/у Гранда и Роял бей в Каварна.Изберете Рояла, защото е първа линия и хубав плаж !!
На Гранда плажа е много каменист !!

# 169
  • Русе
Моите родители искат Китен, аз никога не съм била там и идея нямам за нищо - да ми дадете предложения за там Flowers Hibiscus

На Приморско гледах два хотела на Южния, които се водят 1 линия - Апартхотел Престиж 2 и Allure Beach resort , някой с отзиви за тези хотели? Цените им не са от най-ниските, но какво е качеството, което предлагат.

За Магнолиите много лоши отзиви прочетох, някой ги беше препоръчал по-напред.
Ние бяхме в магнолиите миналата седмица. Стаите са хубави, но доста миришеше на мухъл/предполагам, че ние бяхме първите гости за този сезон в стаята, защото последните дни вече доса се беше проветрило и почти не се усещаше миризма/. Храната е супер/все пак е френски хотел/, соквете са си хубавите Албенски/ ябълка,череша/. На плажа чадър/шезлонг са по 2,50 лева.

# 170
За да се избегне задръстването по магистрала Тракия, може да се мине през Димитровград, пътя е приличен.

# 171
Здравейте!
Някой да е посетил Ахтопол вече?
Интересува ме цената на чадър и шезлонг каква е.

# 172
Здравейте! В момента сме на плажа в Златни пясъци и ме побъркват калинки и малки пчелички, които слава богу не хапят! Нашествие някакво! Така ли е и на други места? На какво се дължи това, някой знае ли?

Мой приятел е на Шкорпиловци и е нещо страшно,пълно е с калинки навсякъде,в косите на децата-момиченца е пълно,по тях самите на хавлий на пясъка чудо е, аз такова нещо за пръв път виждам,незнам на какво се дължи това!

# 173
Цялото северно черноморие е пълно с калинки и всякакви други насекоми.Страшна напаст.На места утре ще ръсят....

# 174
За да се избегне задръстването по магистрала Тракия, може да се мине през Димитровград, пътя е приличен.
Някъде има отклонение или как?Ще пътуваме от София.Много ли е зле по магистрала Тракия?Нека някой с лични впечатления сподели.Би било много полезно.

# 175
https://www.tvevropa.com/2021/06/nevizhdano-nashestvie-ot-kalink … kva-e-prichinata/

# 176
Е, колко да е зле? Пътуваш си по магистралата, след Чирпан се отбиваш и минаваш по стария път до околовръстното на Стара Загора, където пак се качваш на магистралата и си продължаваш до морето. А може да минеш и през Димитровград, но не мога да коментирам, защото не съм минавала по този маршрут.
През Казанлък не се препоръчва да се пътува с лични автомобили в петък, събота и неделя, защото отбиват камионите по този път.
Добра идея е да разделят камионите от леките автомобили, дано да има ефект.

Последна редакция: пт, 25 юни 2021, 20:22 от Как' Сийка

# 177
Ами все се говорят страхотии,катастрофи и пр.През някакви села се минавало,много бавно било.....Аз не си спомням едно време да сме минавали през много села,но може и да нямам обективни спомени.Как' Сийка благодаря,поуспокоих се.

# 178
От отбивката на магистралата край Чирпан до Стара Загора минаваш точно през 1 село – Ракитница.
Да, по-бавно е и се удължава пътят, но това е положението. Нали затова я направиха преди години магистралата? Да спестят път и време... Сетиха се най-накрая да я ремонтират, нека стиснем зъби и да изтраем – за наше добро е.
Проблем са джигитите, които се изнервят от колоните, изпреварват рисковано и предизвикват катастрофи. Това е причината да се образуват тапи и да се чака с часове, докато се освободи пътят.
Ама то това и на магистралите става...

# 179
А другия път как е-през Търново до Северното Черноморие? Извинявам се за спама, че не е много по темата, но
юли ни предстои Албена.

Вчера пристигнахме от София в Албена и беше сравнително спокойно. Имаше участъци от пътя в ремонт в областите Търговище и Варна и се налагаше да се изчакват колите от двете платна, но горе-долу бързо ставаше.
Да потвърдя за нашествието от калинки и сирфидни мухи. Ужасно е, на плажа направо не се стои. Спасението е да си постоянно във водата или да си на басейна на хотела.
Иначе водата вчера беше по-топла от днес, но децата не се оплакват и си влизат. Морето е много спокойно.

Общи условия

Активация на акаунт