На море в България 2021 г.! - 3

• 54 536
  • 722
  •   1
Отговори
# 255
Ужас!
Може ли някой да обясни как точно са попаднали тези... неща върху леглото? Не мисля, че насекомите точно там са си свили пашкулите 😏
Няма да коментирам,  за мен Дюни са любимо място и съм пристрастна. Дано, ако наистина има неуредици,  бързо да се справят и влязат в релси.
Мен ме е яд, че пропускаме тази година. Продължавам да препоръчвам комплекса на познати.
Славейче, няма място за сравнение между Дюни и Серенити, не си и помисляй... вярно, че аз ходих по времето на предишните собственици и сега нивото вероятно е вдигнато, но въпреки това огромен комплекс с перфектен плаж и един хотел на плаж Нестинарка (и то в не най-добрата му част по мое мнение)  са несъпоставими. Което не пречи някои хора да го предпочитат - огромните територии за едни са преимущество, а за други - проблем. Различни виждания, различни приоритети.

# 256
  • София
Гущер може да влезе по всяко време. Тук говорим за  непочистена стая!

# 257
Гущер може да влезе по всяко време. Тук говорим за  непочистена стая!
Точно!

# 258
Ако на вас в Серени ви правят някаква отстъпка ,че почивате за 5 или 6 година там.Аз платих на ранни за края на юли същата цена която и на Дюни.Като се върна от двата хотела ще направя сравнение.От сега знам ,че в Серени ще получа много по-малко за парите .Защото няма аквапарк,няма анимация,кафе и други глезотийки.И трябва да си приготвя още пари за смяна на хавлиите.И това е 4* хотел.
[/quote]
Никога не съм твърдяла, че в Серенити ще намерите това, което се предлага в Дюни като аквапарк, анимация и накакви глезотийки, но пък обслужването и хигиената са на много високо ниво. Храната също. На мен това ми е достатъчно. За хавлиите не мога да коментирам, защото винаги ползвам лични и не е заради 1 лв. за смяната им. Кафе на капсули има на бара, който иска си плаща 2 лв. и си пие. Аз не пия силни кафета по здравословни причини, дори основно пия безкофеиново кафе, така че това което си взиваме прид хотела ми е повече от добро. Тези отзиви, които цитирах не са мои, а на хора посетили Дюни и очевидно има проблеми. Да, високи са цените и на двете места и точно затова не може да си позволяват да предлагат на хората стаи с хигиена като в лагерно бунгало.

# 259
Гущер може да влезе по всяко време. Тук говорим за  непочистена стая!

А точно.

А аз лично предпочитам гущер, пред гнездо на оси /стършели, хлебарки или паяци. Те и паяците влизат свободно, но предпочитам да не ги срещам. А хлебарки са недопустими в места, за които си плащаш за нощувка и се очаква някаква хигиена и качество според цената. Принципно.
Но, ей на има хора, които предпочитат хлебарки пред гущери. Всеки с вкуса си.

# 260
Аз също видя ли жилещо изпадам в истерия. Змии и гущери са ми ок Joy

Въпросът беше, че хората преживяват всякакви неразбории по различен начин. За мен едно, за майка ми второ, за трети пък хептен. Но, когато има проблем по вина на хотелския персонал, ми се ще да има някаква гъвкавост, а не просто "ми случва се".

# 261
  • Sofia
Ако искате се смейте, но тази година (живи и здрави) ще си носим кафемашината и кафето. Почитател съм на доброто кафе особено рано сутрин, не ми се пият бълвочи по 2-3,5 и повече лева. Да не споменавам, че като поискам мляко, което на повечето места присъства само на закуска, ме гледат като полезно изкопаемо. Затова кафемашинката, кафето, млекцето и медеца, чиста работа. 😊
Абе цирк голям ще сме..
Скрит текст:
Изпадам в див ужас от змии, гущери, мишки, жаби, прилепи и всякакви лазещи, хвърчащи и най-вече жилещи насекоми. И това не са превземки.

# 262
  • here and now
Аз съм си носила кафемашината преди 10-на години. На Дюни кафето беше отвратително и я замъкнах, с капсулите.
Сега вече не бих. Има прилично еспресо, почти навсякъде.

# 263
Понеже стана въпрос за кафе, някой да сподели в Wave какво е кафето и дали има разлика на различните барове.

# 264
😊
Изпадам в див ужас от змии, гущери, мишки, жаби, прилепи и всякакви лазещи, хвърчащи и най-вече жилещи насекоми. И това не са превземки.

Ааа, при теб е сложно Smile, само мяукащи и лаещи тогава в стаите да влизат.

Аз изпадам в ужас от паяци и жилещи. И гъсеници - едни черни, бързи с много крака Confounded .
Не, че другите изброени са ми приятни, но няма да изпадна в ужас от страх и погнуса.

Но, море без насекоми не може. Особено кръвопиещите. Срещу тях поне има репеленти.

# 265
  • Сф
Това в Дюни се вижда-кошери ли,що ли гнусотия , ами това което не се вижда? Бих викнала ХЕИ чрез медии ли,що ли..не е нормално, щях да си представям какво ли се случва в кухните, басейните..Още повече неадекватната реакция на мениджъра или който там вдига рамене. Щях да си искам парите и да напусна. О и всичко по време на пандемия..

# 266
Понеже стана въпрос за кафе, някой да сподели в Wave какво е кафето и дали има разлика на различните барове.
Пиша за уейв.
Почитател съм на Nespresso от много години ( докарвах си капсули отвън, защото до скоро не се внасяха в България)
Бях приятно изненадана, че имам такава кафе машина в стаята. Но капсулите , които зареждат не са оригиналните. Стават все пак.
Хубаво кафе правят на лоби бара (машина с цедка). На другите барове кафето не е особено по моя вкус.

Завиждам ви, че матраците тук ви харесват.
Ето, пиша в 6 сутринта. Ми будя се от болка в гърба. Въртя се и не става.

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 07:03 от rosss

# 267
Нашата почивка в хотел "Тюленово" в Тюленово приключи.Изключително красиво място,отлична кухня,вежлив персонал... Цените са леко завишени,но имайки се в предвид,че ресторанта е основно рибен е оправдано.Около хотела има и други места за хапване.
Плажа на Тюленово е малък и каменист,задължително трябват аква обувки.
Ние най-често ходехме на "Русалка" и къмпинг "Добруджа".Водата е топла и много чиста.И на двете места цари адско спокойствие.
На къмпинга платената зона/бар "Боси" всичко е по 2 лв /чадър, шезлонг/
На Русалка няма промени-паркинг 6 лв,плаж към френската част 6 лв.Плажния бар тепърва отваряше и нямаше храна,но пък ресторанта работи.

# 268
Здравейте, търся информация за Утопия форес. немога да намеря никаква конкретна информация и снимки за плажа. Храната толкова ли са гурме порциите като на снимките?
Миналата година почивахме там - прекрасно място! Порциите не са малки, а и като гости на хотела ползвате 10%отстъпка в ресторанта. Вкусно е и изискано Simple Smile Относно плажа - Росенец не ни допадна, затова пътувахме всеки ден до Каваци, Градина, Златна рибка. Няма собствен плаж, ако това очаквате! 10 мин е пеша до Росенец.
С удоволствие бихме посетили хотела отново!

# 269
Ружа, какво не ви допадна на плажа на Росенец? Гледам за догодина вила евентуално там и се чудех точно по отношение на плажа.

Общи условия

Активация на акаунт