На море в България 2021 г.! - 3

• 54 535
  • 722
  •   1
Отговори
# 240
Пробвайте с жалба в КЗП, макар че им нямам доверие. Но сте длъжни да пуснете.
По-скоро сигнал до някоя медия ще свърши по-добра работа. Актуална е темата в момента, върви кампания колко е зле на Черно море, та веднага и охотно ще ви отразят.
А от „Дюни“ ако не могат да реагират адекватно... Проблемът е само техен.

# 241
  • Пловдив
+1
Мнение за сигнал в медии!
Какво значи "виличките са на най-ниска цена"?!?

# 242
  • Пловдив
На какво основание да е тази жалба?Сменили са стаята.Реагирали са от хотела.Това ,че има много хора  и се чака и не могат да смогнат от персонала не мисля ,че е причина.

Последна редакция: пн, 28 юни 2021, 20:46 от slavei4e

# 243
Как на какво основание? Ти за такива стаи ли си готова да плащаш?
Как пък никой не провери стаите дали са наред, преди да пуснат хора в тях?
Чувала съм, че евреите са най-ужасните туристи. В наш интерес е да платим на една голяма група от тях да минат по всички наши курорти и хотели. Пък а дано Ганьо се светне как се прави туризъм.

# 244
  • Sofia
Като не смогват с този персонал, назначават още! Инвестираш в обучението му, плащаш му нормални заплати. Да, трудно е, персоналът е кът и трудно се намира (особено качественият), но не е невъзможно. Ей хора, това е комплекс от 5 хотела, 4 и 5*, не е семейната къща на Бай Данчо с трите стаи! Един ТВ репортаж и дори наличният им персонал, ще им дойде множко. Ами ако имаше някой нахапан/ужилен?

# 245
  • Пловдив
Като не смогват с този персонал, назначават още! Инвестираш в обучението му, плащаш му нормални заплати. Да, трудно е, персоналът е кът и трудно се намира (особено качественият), но не е невъзможно. Ей хора, това е комплекс от 5 хотела, 4 и 5*, не е семейната къща на Бай Данчо с трите стаи! Един ТВ репортаж и дори наличният им персонал, ще им дойде множко. Ами ако имаше някой нахапан/ужилен?
На думи звучи добре.Но всички знаем колко е сезона в България и как на никой не му се работи .Работила съм на младини в хотел и знам ,че се иска яко крака и кръст и после си носиш болежките цял живот.Погледнете където и да почивате и си представете ,че това може да са вашите деца.Нека не ставаме толкова дребнави .А да търсим и хубавите неща.Радвайте се на морето и слънцето.

# 246
Ужасно!!!! Все си казвах, че някога  ще пробвам Дюни, въпреки, че последните години какво ли не прочетох като отзиви: таратор тръгнал  да прокисва, рехави чадъри, които трабва да ги повивам с чаршав или хавлия, лудница по ресторантите и непочистени маси, животни около вилите/вероатно съсели/, но тези непочистени стаи и какавиди на животни направо ме втрешиха. При тези цени на комплекса, това е абсолютно недопустимо. Няма ли места и доплащане!!! Никога!
 Бороборо, заслужават проверка от РЗИ-Бургас и да им наложат яки глоби. http://www.rzi-burgas.com/kontakti.htm

# 247
Славейче, ясно, ама можеха да компенсират някак. Дали щеше да е отстъпка от цената, безплатен уикенд след месец или нещо друго, все тая. Някак си да я накарат да се почувства желан и обгрижен гост, не "ми хайде в другата вила, пък дано дървениците поне сме ги уморили".

# 248
Морето и слънцето трябва да са безплатни. Когато плащаш за стая и легло, очакваш да получиш нормални и чисти стая и легло.
Като си платиш в магазина за луканка, очакваш да получиш луканка, а не кренвирши, нали?. И ако си платиш за кренвирши, не ти пробутват мокри, разкашкани парчета от кашони?
Ето, за това говорим...

# 249
  • Пловдив
Slavei4e
(много позитивен ник ❤️)
И аз мисля така.
Но приеми, че тук става дума за бизнес, за търговия и всяко разгласяване на случая е в услуга и на собствениците, и на туристите.
Виждам Румен Бахов и "Пълен абсурд" в Дюни.
Това не са бунгалата на Нестинарка.
Това е комплекс с претенции

# 250
Не знам какво против на бай Дачо къщата имате против, но аз почивам по хотелчета 2 и 3 звезди, които светят, светят от чистота.
Въпрос на желание. На нищо друго.

Не мога да споделя мнението на Славейката...та в тази къща дори не е погледнато преди да се пуснат гостите.??? Какъв кръст, какви крака, какви наши деца?
А кръст да вземат парите са имАли, налЕ?

# 251
  • Sofia
Славейче, не, това не е дребнавост. Не съм работила в хотел, но знам какво е да работиш по 12-14 и повече часа на ден и да бъркаш дните, защото ти се сливат. Точно затова и написах, че без нужните инвестиции в хора и база няма как да се получат нещата. То не, че и така не може, всички го виждаме по лошите отзиви, и провалените почивки, но не е за дълго. Или поне не трябва да е!
Пак ще повторя, а ако имаше някой ужилен, пак ли ще дребнавост?
Не знам, явно прагът ми на търпимост е паднал доста, но има неща, с които не бива и не трябва да се правят компромиси!

# 252
  • Пловдив
Ужасно!!!! Все си казвах, че някога  ще пробвам Дюни, въпреки, че последните години какво ли не прочетох като отзиви: таратор тръгнал  да прокисва, рехави чадъри, които трабва да ги повивам с чаршав или хавлия, лудница по ресторантите и непочистени маси, животни около вилите/вероатно съсели/, но тези непочистени стаи и какавиди на животни направо ме втрешиха. При тези цени на комплекса, това е абсолютно недопустимо. Няма ли места и доплащане!!! Никога!
 Бороборо, заслужават проверка от РЗИ-Бургас и да им наложат яки глоби. http://www.rzi-burgas.com/kontakti.htm

Ако на вас в Серени ви правят някаква отстъпка ,че почивате за 5 или 6 година там.Аз платих на ранни за края на юли същата цена която и на Дюни.Като се върна от двата хотела ще направя сравнение.От сега знам ,че в Серени ще получа много по-малко за парите .Защото няма аквапарк,няма анимация,кафе и други глезотийки.И трябва да си приготвя още пари за смяна на хавлиите.И това е 4* хотел.

Последна редакция: пн, 28 юни 2021, 22:37 от slavei4e

# 253
Еее, стига с тази антиреклама на Дюни.
Толкова хубаво е там...
В този ред на мисли, преди няколко години бяхме в Италия в един курорт на Тиренско море и в стаята ни огромен гущер. Изкарах си акъла, дойдоха от рецепция, хванаха го, но нито смениха стаята, нито нищо.
А съм с такива впечатления от почивката и местата, които видяхме...
Не позволявайте тези отрицателни емоции да ви заливат.
Наслаждавайте се.Все пак сте на почивка!

# 254
Това ми е любимо - нали сте на почивка, радвайте се и забравете всичко друго. Майка ми преди две години намери посред нощите гущерче в стаята в Гърция и до края не мигна тая жена. Не знам дали събираше и по два часа сън на ден. Пресилено? Сигурно...ама аз по никой начин не успях да я убедя да се наслаждава, щото е на почивка. Каза, че вече само в БГ ще идва с нас, поне само хлебарки и калинки имало Joy

Общи условия

Активация на акаунт