На море в България 2021 г.! - 3

• 54 525
  • 722
  •   1
Отговори
# 225
Ужас,това е повече от отвращаващо  и неприемливо.  Надявам се сте се обърнали към рецепцията на хотела  и най- малкото, което са направили е,да сменят стаята Ви. ☹

# 226
Бороборо,какво е това?

# 227
  • София
Страх ме е да попитам, но все пак, какво е това?
🤢

# 228
  • Somewhere far away
Колкото и ужасно да звучи истината понякога е гадна- на мен лично това ми прилича на акита на някакво животно и най-вероятно е точно това, за съжаление!

# 229
И аз се тресях, че са акита. Всъщност са гнезда на стършили...а ако беше станала беля да нажилят детето?
Смениха ни стаята.... тази год е много различно, неквалифициран персонал, хора, който мощно се запасяват с купища храна. Пълно не от нас. Слушам наоколо и други хора са разочаровани.

# 230
  • Пловдив
И аз се тресях, че са акита. Всъщност са гнезда на стършили...а ако беше станала беля да нажилят детето?
Смениха ни стаята.... тази год е много различно, неквалифициран персонал, хора, който мощно се запасяват с купища храна. Пълно не от нас. Слушам наоколо и други хора са разочаровани.
Жалко.Имаше едно що годе хубаво местенце на морето и ако и на него му видят сметката не знам какво да очакваме? А пика на сезона още не е започнал.Явно липсата на персонал се усеща от година на година все повече.Лошото е ,че същият проблем имат и гърците и турците.Цените все нагоре а качеството се влошава.А почиващите все по взискателни.

# 231
  • Somewhere far away
И то не само детето. Стършел може да убие и възрастен човек, особено ако има алергия към отровата им. Ужас пълен!

# 232
  • София
Аз мислех, че гнездата на стършели са по-големи.
Реших, че са някакви ларви/какавиди на някаква гадост.
Все едно де, недопустимо е. Недопустима немарливост.

# 233
  • в сърцата на децата <3
Това са гнезда на вид осици, едни такива които изглеждат почти прекъснати в средата. Ако го счупите вътре има яйце и парализирано паяче. Като се излюпи младата осица се храни с него и започва да прегризва калта. Докато пробие път е вече почти порастнала и може да се защитава от неприятели. Като цяло са опасни колкото всяко жилещо насекомо. Но тези кални пашкули се стоят със седмици, не знам колко време не е чистено там. Или пък са се отчупили от някъде, защото обикновено ги залепват за стена или таван...

# 234
Мизерия е това. Недопустимо.

# 235
  • Sofia
Бороборо, това е ужасно и абсолютно недопустимо! Нямам какво да кажа, онемях! Съчувствам Ви, какво беше обяснението, смяна на стаята, на секундата е най-малкото, което трябва да направят и крайно недостатъчно! Компенсираха Ви, нали?

# 236
Нищо не ни компенсираха, вдигаха рамене.
Исках да доплатя да сме в хотел, но нямало места.
Дори не успяхме да направим резервация за италианския ресторант. На 14-тата минута местата били свършили. А аз отидох до рецепция да звъня, защото  телефоните и в двете стаи,в които бяхме, не работеха...

# 237
  • Пловдив
Е виличките са с най-ниската цена и е нормално условията да не са като в 5* хотел.И есента когато бях аз за италианският така и не успях да запазя.Но не съжалявам храната беше повече от обилна и вкусна в ресторантите.Явно има доста желаещи а местата са малко.Ако работи и Пеликан  там има ресторант и няма да има толкова  струпване.Но заради Ковид нещата са различни.

# 238
  • Sofia
Бороборо, това сериозно ли? Разговаряхте ли с мениджъра на комплекса, миналата година беше една симпатична дама и тя ли вдигаше рамене? Те прекрасно знаят, какви неудобства и неприятности биха имали при едно официално оплакване до М-во на туризма, КЗП, РЗИ, ако щеш, и т.н. Да, гаранция, че имат гръб, но си е неудобство да ти се изтърсят проверяващи в разгара на сезона.
Тази реакция, ако е от мениджър, а не някоя рецепционистка.. Думи нямам!
Славейче, вилите са 4*, да в гора са, но е недопустимо! Един комарник не струва милиони..

# 239
  • Пловдив
Аз мисля ,че май са някой екозащитници защото си имаше доста гнезда на птици,катерички и лебеди.Добре ,че нямаше котки .

Общи условия

Активация на акаунт