На море в България 2021 г.! - 3

• 54 523
  • 722
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Пак аз Joy  В хотел "Искър" Слънчев бряг някой ходил ли е ? Как е плажа в близост до хотела? Има ли влакче Слънчев бряг - Несебър?

# 211
  • Сф
Пак аз Joy  В хотел "Искър" Слънчев бряг някой ходил ли е ? Как е плажа в близост до хотела? Има ли влакче Слънчев бряг - Несебър?
Питай тази потребителка christina1980, доколкото помня тя ходи Мин година и беше доволна. Виж и в темата за Сл бряг.

# 212
Какво бих причислила към недостатъците на wave resort - матраците и възглавниците. И двамата с мъжа ми се оплакваме. А възглавниците са като на топчета вътре. Не знам какво е, но не помня от кога не бях срещала от този тип възглавници.
Не личи да са пестили от мебели, дизайн, килими даже. Ама на кой са оставили да избира баш матраците и възглавниците , там не са случили!

# 213
Здравейте! Някой има ли впечатления от хотел Анелия, между Каварна и Балчик? Миналата година бяхме в Албена, но сега търсим нещо по- бюджетно, без изхранване. Започнахме обиколки на север и ни останаха доста места за разглеждане. Затова не държим на храната.

# 214
rosss,
Благодаря,  че споделяш. На нас ни предстои и живо се интересувам от пресни впечатления. 🌺
Та, ако си настанен в стая лагуна, настаняват по-рано, но ако си в друг тип помещение (апартамент, примерно) - не. Странна логика. Дали не настаняват според това дали помещението е свободно? 🤔
В Дюни, например, отивайки по-рано, ти слагат гривна и отиваш на обяд и след като се върнеш, те настаняват. А тук не разбрах - отпращат те да отбиеш време някъде до 14,00? Тъпо 😖

# 215
Аркадия,
Може да си права, и да е според това дали помещението е готово .
Но хората преди нас ги помолиха да изчакат. Не съм видяла да им слагат гривна, но напълно е възможно да не съм забелязала. На нас ни казаха, нещо като че настаняването е от 14 ч, но правят изключение.
Изрично си пише навсякъде, че настаняват след 14 ч. В листовката, която ми дадоха, ако не се лъжа имаше и цени за освобождаване на стаята със закъснение. Ще погледна после. Не е в мен листовката.
Позитивите им са преобладаващи . За мен тези забележки са незначителни и не бих ги съдила.
Била съм в комплекс на Дюни преди няколко години, който също се водеше 5 звезди. Нито си помислих, че бих желала пак да отида, даже не си направих труда да му запомня и името. А за тук още от сега гледам оферти 😊
Това е важно за мен. Цялостното усещане и желание да се върна. Иначе кусури винаги могат да се намерят 😊

Последна редакция: пн, 28 юни 2021, 11:57 от rosss

# 216
  • София
За Уейв имам спомен, че доплатихме за късен чек-аут, за да обядваме и да не се юркаме да си ходим от сутринта. Но ми се губи колко струваше.

# 217
  • Пловдив
В цял свят настаняването е след 14 часа.Въпроса за мен е кога слагат гривните?И тях ли след 14 когато ви настанят или когато пристигнете в хотела и видят ,че имате резервация?

# 218
Какво бих причислила към недостатъците на wave resort - матраците и възглавниците. И двамата с мъжа ми се оплакваме. А възглавниците са като на топчета вътре. Не знам какво е, но не помня от кога не бях срещала от този тип възглавници.
Не личи да са пестили от мебели, дизайн, килими даже. Ама на кой са оставили да избира баш матраците и възглавниците , там не са случили!

А аз миналата година обърнах всички матраци,защото исках да си купя точно такъв.
Също миналата година, слагаха гривната веднага на рецепцията и можеше спокойно да се пребивава в хотела докато не дойде времето за настаняване.

# 219
  • София
И аз да допълня за матраците, че нямам никакви забележки, а сме от капризните. Възглавници почти не ползваме.

То е въпрос и на навик де, на какво е свикнал да спи човек. И като му се различава от обичайното...

# 220
Здравейте , някой  посещавал ли е хотел Адмирал В Златни пясъци и какви мнения бихте ми дали?
Вчера се прибрахме от Златни пясъци, бяхме в Грифид Вистамар. Много сме доволни, от всичко! Разходихме се покрай Адмирал. Не знам какво повече би могъл да предложи Simple Smile

# 221
В голяма чуденка съм как да пътуваме София Балчик. Всеки ми препоръчва през Бургас, но крайморския път не ми се вижда добра идея. Миналото лято пътувахме през Хемус, кошмарно.

С ремонта на Тракия няма смисъл за чудене!

Странно кой ви препоръчва през Бургас, излишно си удължавате времето за пътуване??? Освен, ако не предвиждате нощувки по южното Черноморие. София - Балчик -директно Хемус. Кофти е като слезете от магистралата и докато се качите на Шумен. Ние избираме да пътуваме през седмицата, за да избегнем трафика.

# 222
  • Пловдив
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали самостоятелен апартамент в центъра на Бургас за семейство с дете?
Кой плаж в града е за предпочитане?
Благодаря предварително!

# 223
Здравейте, търся информация за Утопия форес. немога да намеря никаква конкретна информация и снимки за плажа. Храната толкова ли са гурме порциите като на снимките?

# 224
Аз да ви покажа как заварихме първата стая на измислените вили на Дюни

Общи условия

Активация на акаунт