На море в България 2021 г.! - 3

• 54 512
  • 722
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Супер. Мерси за инфото. Тъкмо се разминахме явно. Grinning Влизаме сега в отбивката от магистралата. Движим се, 55км в час, но стабилно. Да няма катастрофи и така да върви ще е добре. Blush  Опс, редакция. Навигацията сега пък ми дава 1 час да се забавим през Ракитница, леко се задръстихме вече... Grinning   ......  Нова редакция : Общо 40 минути взехме отбивката при СтЗагора. И то на обяд в събота, добре е..

Последна редакция: сб, 26 юни 2021, 14:15 от Cabo San Lucas 40

# 196
В голяма чуденка съм как да пътуваме София Балчик. Всеки ми препоръчва през Бургас, но крайморския път не ми се вижда добра идея. Миналото лято пътувахме през Хемус, кошмарно.

С ремонта на Тракия няма смисъл за чудене!

# 197
  • София
Привет от Дюни!
Страхотно, топло, вода 23-24 градуса.
Настаниха ни в 11.30 и отидохме направо на бара.
В по-далечна къщичка сме, но е на супер място, чиста, мирише на хубаво. Зелено, цветя, красота.
Няма сапунчета обаче, което ме учудва, добре, че нося в несесера от други хотели.
Храната ни беше много вкусна, обядвахме в Марина та, с гледка към морето.
Радостта от бързото минаване на Ракитница(за половин час, ние тръгнахме в 5 ч) бързо се смени с ужаса след Ст. Загора.
Такава буря на път не бях преживявала.
Колата се лашкаше от вятъра на дясно, на ляво, нищо не се вижда през стъклата, светкавици и гръмотевици през секунди.
Едвам се докопахме до бензиностанция при Ямбол.
Но вече забравих, на плажа сме, чудесно е, надявам се това да е било кофтито преживяване, сега здраве и хубаво време.
Питайте нещо, ако искате😀❤️

# 198
И аз съм в Приморско, и съм готова да отговарям на въпроси, ако ви вълнува нещо.
В Приморско е пълено с туристи. Цените са, както миналата година.

# 199
Ами вълнува ме..мен всичко Grinning
Ако може и с фото..идеалка ще е.
Например южния плаж, мостчето по което се минава...

Поща има ли, къде се пада?

Времето как е?

Приятна почивка!

# 200
Пътуваме скоро за Несебър, хотел Парадизо. Ще споделя впечатления.

# 201
Здравейте. Тази година ще водим 3.5 г ни син за пръв път на море. Все още не сме решили твърдо къде ще сме. Досега ходехме в Приморско по квартири, но сега не знам къде ще е подходящо с толкова малко дете.
Имате ли предложения за не много отдалечени бунгала, семейни хотелчета, стаи за гости, до около 40-50 лв макс за стая, без храна, по Южното Черноморие. Ако има двор или парк, детска площадка в близост, ще е супер.
Благодаря!

# 202
Ами вълнува ме..мен всичко Grinning
Ако може и с фото..идеалка ще е.
Например южния плаж, мостчето по което се минава...

Поща има ли, къде се пада?

Времето как е?

Приятна почивка!

Плажът вчера между Китен и Приморско. Вчера до към 15 часа времето беше мрачно, но идеално за плаж без да изгориш като въглен. Grinning След 15:30 часа не се живееше от жега. Като напече онова ти му слънце и изгоряхме за норматив.
Днес времето е прекрасно. Още не сме на плаж, но усещам, че ще е краткотрайно нашето пребиваване там. Много е топло. Ето и снимки от днес.

Тета, има пощав Приморско.
Хора има. Всичко има, само пари да имаш. Joy

# 203
Здравейте, някой в Несебър? Ако може да сподели впечатления.

# 204
  • Сф
Здравейте. Тази година ще водим 3.5 г ни син за пръв път на море. Все още не сме решили твърдо къде ще сме. Досега ходехме в Приморско по квартири, но сега не знам къде ще е подходящо с толкова малко дете.
Имате ли предложения за не много отдалечени бунгала, семейни хотелчета, стаи за гости, до около 40-50 лв макс за стая, без храна, по Южното Черноморие. Ако има двор или парк, детска площадка в близост, ще е супер.
Благодаря!
Сега като бях в Китен, навсякъде виси свободни стаи Около южния плаж, защото е с повече свободна зона.Много подходящ за деца. До южния също може с кола, до МмЦ,Перла.Номера е да имаш читаво паркоместа в Китен да може да излизаш свободно.Града е евтин, малък, ( село направо) , има всичко. Приморско на мен ми е по- разхвърляно, не го харесвам толкова.
Чувала съм също, че на Поморие ходят с деца, по-евтино е и Черноморец. Според мен, набележете няколко места за настаняване, които на вас ви харесват и на място избирайте.Не е пълно сега, не вярвам и юли да се напълни.Чужденците ги няма, българите и те не са се засилили мавово по морето . Дано някой се включи и с конкретни квартири, но пак казвам, пълно е със свободни и на место е по-: добре да си харесаш.

# 205
Бихте ли ми препоръчали къде да отседнем,да е чисто и близо до плажа.С бебе на 11 месеца сме.Предпочитам южното черноморие.

# 206

- Уейв  и тесния плаж - резервират ли се шезлонги на плажа рано-рано, или гостите предпочитат басейните? Изобщо, има ли недостиг на шезлонги и на места за хранене в ресторанта?
Ако отидем преди 14 ч можем ли да обядваме, докато чакаме настаняването?
  Вече така ми се ходи на морска почивка... 😊
Здравейте в момента сме в Wave resort.
Не настаняват преди 14 ч, освен ако не сте в стая Лагуна. Не знам дали без гривна ( ненабстанен) пускат в ресторанта.
До петък беше доста спокойно и приятно. В момента е пълно вече.
Единствената ми забележка към момента е, че затвориха вътрешния басейн. А между 12-16 ч е предпочитан за мен. Не, че е голяма драма, защото мога да се гмурна и скрия след това на сянка, но бих го ползвала вместо фитнес .
Поажът има достатъчно шезлонги . Басейните са мноооого. Има си тиха зона за възрастни с шатри с регулируеми щори.
Храната е много хубава и разнообразна! Сладкарят им го мразя! Ще ми трябват скоро два шезлонга, заради него.
Мъжът ми каза, че според него почистват водораслите от плажа.
Има една вада с неизяснен произход, която се влива в морето точно тук и малко ми е странна.

Точно до Уейв е понорийската луга (100 м ) намазах се сериозно и с нея.
Откъм озеленяване -  Разкош!

По въпроса с пътуването. Пътувахме на 22 ри юни от София до Уейв с кола. Единствената отсечка , отбита от магистралата е около Стара Загора. Точно 40 мин сме били не на магистрала. Не знам колко километра са. Но засякох време, защото племеника ми ме пита. Движили сме се с 60-80 км в този участък.
През цялото друго време сме били с достатъчно добра скорост .
Тръгнахме след като се на спахме и изпихме кафетата. Не съм гледала час.
В Уейв бяхме паркирали и с разтоварен багаж в 13:20. Погледнах, защото се зачудих дали ще ни настанят. Върнаха хората пред нас да изчакат за 14 ч

Последна редакция: нд, 27 юни 2021, 14:42 от rosss

# 207
Здравейте , някой  посещавал ли е хотел Адмирал В Златни пясъци и какви мнения бихте ми дали?

# 208
Хелоу от Дюни. Повече във вилите не бих рискувала. През 2018-та бяхме във вила близо до х- Белвил и ни хареса.
Този път ни се падна ужасно отдалечена......за наш “късмет” не беше почистена добре , сигнализирахме и ни преместиха. Сегашната е приемлива...но цял ден обикаляме с багажите, преуморихме се, изпуснахме го този ден, един вид. Дори снощи нямахме енергия за представлението в амфитеатъра.
Има много хора, в ресторант Созополис ни е откровенно неприятно.
Засега почивката не ни е хубава Sad((

# 209
Някой беше питал за Алюр в Приморско (не помня тук или в темата за там).

Тук сме от вчера и е приятно. Не бих дала четири звезди със сигурност, но е чисто и ново. Като за цената си е повече от добро. Матраците са удобни, банята е широка, кухнята е с малка скаричка и котлони, без микровълнова и голяма фурна. Има достатъчно място за паркиране, като ние избрахме улицата, защото сме с голяма кола, а в подземния е трудно да маневрираш. Дамата, която ни посрещна беше много внимателна и отзивчива (уточнявам, защото има различни собственици).

Басейнът е с постепенен наклон и става и за деца, като отделно има малка заградена част за съвсем малки бебешори. Има pool bar, детски кът и достатъчно шезлонги (удобни при това). Хотелът е почти празен, което е супер за нас Joy

Ресторантът работи и е много вкусно. Цените са малко височки спрямо порциите, но пък вкусът компенсира. Целият персонал са супер млади хора и много се стараят, въпреки неопитността си.

Плажът е стандартен за района (дюните), но има две пешеходни пътеки до хотела, както и асфалтиран път през дюните, което прави достъпа по-лесен. Има две отделни зони с чадъри и винаги има свободни, но са от съвсем малките. Плаща се по 2,50 на чадър/шезлонг (7,50 за цялата композиция). Има и доста оборотно капанче с всичко необходимо за целия ден, както и съблекалня + тоалетни.

Дано да съм била полезна на някой Blush

Общи условия

Активация на акаунт