На море в България 2021 г.! - 3

• 54 398
  • 722
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Около 160 е дълбок. Той май е еднакъв и от двете страни. Иначе миналата година басейнът беше почти празен. Ние няколко следобяда изкарахме на него, когато морето беше по-бурно и имаше не повече от 5-6 човека. Ще чакам отзиви от Грифид Мареа. Следя го дали ще падне цената още, за да резервирам за август месец.

# 571
Около 160 е дълбок. Той май е еднакъв и от двете страни. Иначе миналата година басейнът беше почти празен. Ние няколко следобяда изкарахме на него, когато морето беше по-бурно и имаше не повече от 5-6 човека. Ще чакам отзиви от Грифид Мареа. Следя го дали ще падне цената още, за да резервирам за август месец.
Благодаря, дано и тази година не го пълнят много, дъщеря ми е висока около 135 и обича дори като плува да има дъно, предложих и да резервирам Арабела, но тя хареса Марея, че е по-нов.

# 572
  • София
Мареа определено е на по-хубаво място. Една пешеходна алейка и си на плажа, т.е. всичко ти е на едно място. Хотелът е наистина новичък и много приятен, и чистичък. Всички са много любезни и обслужването миналата година беше на ниво.

# 573
  • В.Търново
Благодаря, дано и тази година не го пълнят много, дъщеря ми е висока около 135 и обича дори като плува да има дъно, предложих и да резервирам Арабела, но тя хареса Марея, че е по-нов.
Колко е дълбок пкажа пред Арабела и Марея?

# 574
Преди време бяхме почивали в един хотел в Златните който е над Мелия Гранд, близо до втората бариера на комплекса. Беше нов хотел ( пред 2013 г, мисля) ама не си спомням как се казваше. Някой да се сеща за кой хотел говоря? Мисля, че беше Берлин нещо си ама не съм убедена

# 575
  • София
Пред Мареа морето е дълбоко.

# 576
  • Русе
Преди време бяхме почивали в един хотел в Златните който е над Мелия Гранд, близо до втората бариера на комплекса. Беше нов хотел ( пред 2013 г, мисля) ама не си спомням как се казваше. Някой да се сеща за кой хотел говоря? Мисля, че беше Берлин нещо си ама не съм убедена

Има Берлин голдън бийч и Берлин грийн парк. И понеже първия е на алеята на плажа, вероятно имате предвид втория.

# 577
Не. Не е той.
Намерих го с Гугъл мапс- Грийн парк хотел се казва

# 578
Здравейте, момичета.
Друг път попрехвърлям темите преди да задам въпрос, но сега ми се налага да направя една бърза резервация в последния момент.
Можете ли да ми кажете нещо за Обзор Бийч ризорт. Харесах апартамент там в букинга, за няколко нощувки само ще е, но не намирам техен сайт.
(с търсачката нищо конкретно не ми излезе, само една тема от 2013)
Благодаря предварително!

# 579
rummi_pl, през 2016 съм почивала там. Бяхме в просторен апрартамент. Спомням си, че храната не ставаше. Няма да съм ти много полезна, но все пак : ))

# 580
Мерси, все си е нещо Grinning
Може ли да се стигне пеша до Обзор или само с колата?
Плажът мисля, че е добре (поне такъв спомен от Обзор имам)

# 581
Мерси, все си е нещо Grinning
Може ли да се стигне пеша до Обзор или само с колата?
Плажът мисля, че е добре (поне такъв спомен от Обзор имам)
Ние ходехме с колата, че с малко дете не е работа, отдалечено е според моите виждания.
Плажът е с широка плажна ивица, но морето е дълбоко ( за мен) и често е ветровито. Това е причината да не посещаваме повече Сърайз Блу Меджик/ намесвам този хотел защото много ни хареса през 2019/ и като цяло Обзор.

# 582
Добро, лошо, запазих.
Обадих се на рецепция и ми дадоха супер цена.
Ще дам отзиви после Grinning

# 583
  • There I was on a July morning
Колко е дълбок пкажа пред Арабела и Марея?
Колкото и в другите части на Златните. Миналата година разпитвах един от спасителите, но не можа да ми посочи плитка част от плажа.
За басейна на Грифид Мареа, впечатленията ми са като на Лонита. Не беше никак натоварен миналата година /по 5-6 човека максимум/ и не е много малък. В единият край е една идея по-плитък, но не помня точните дълбочини.

# 584
Мнения за хотел Сънсет Бийч, Лозенец? Гледам приемлива оферта за него в грабо, но басейнът изглежда отвратително дори на снимка. Представям си какъв ще е в действителност!!!

https://grabo.bg/pochivka-v-lozenetz-08tfz78

Общи условия

Активация на акаунт