На море в България 2021 г.! - 3

• 54 421
  • 722
  •   1
Отговори
# 555
Някой питаше за цените на Градина - по 10лв. е чадър и шезлонг тази година от Градина до Златна рибка или 30лв. комплекта.

# 556
Някой питаше за цените на Градина - по 10лв. е чадър и шезлонг тази година от Градина до Златна рибка или 30лв. комплекта.
МММ-да така се привличат българските туристи.

# 557
  • Русе
Ние пък днес не ходихме на плаж, сега чакам майка ми да се прибере от плаж и ще я разпитам. Иначе цените са 5лв на чадър, 5лв шезлонг.
На Атлиман наистина ли е 21лв комплекта както чух?

Да, всяко по 7лв. Ние ползвахме наши, иначе по 42лв. на ходене..

Следя ви, че ми хрумна еретичната мисъл да пробваме на Слънчака за почивните дни около 6.09, но не знам дали ще ме огрее.Уж казах, че тази година ще е едно ходенето на море..

# 558
На Златна рибка  -чадър с два шезлонга е 30 лв, Мисля, че има опция и поотделно -по 10 лв за всяко.

# 559
  • Ловеч
Резервирах Тиара бийч, малко на риск, защото във всички сайтове, които гледах има добри отзиви за там от българи, а от чужденците има доста лоши, но ме успокоява факта, че са заради липсата на качествен алкохол, което не ми е фактор и други подобни.
За сметка на това има мини аква парк за децата, детски кът, анимация и други неща... да видим.

# 560
От Градина в посока Черноморец са по 8 лева. 24 за комплект.

# 561
Здравейте. Някой със скорошни отзиви за х-л Алба С. Бряг?

# 562
  • Пловдив
За първа година мисля да си нося чадър и ми се струва оправдано.

# 563
На плажа на Слънчев ден чадър и шезлонг бяха по 4 лв. Има и свободна зона, в която имаше хора с техни чадъри.

# 564
Направихме резервация за Cascadas Family Resort в Слънчев бряг без изхранване.Може ли инфо за ресторантите в комплекса.Колко далеч е плажа ?
Ами може би е около 800 метра и повече. 15  - 20 минути спокойно ходене пеша.

# 565
Здравейте! Предварително се извинявам, ако вече е коментирано. Решихме уикенда да отидем до морето и в тази връзка - някой има ли отзиви за HVD Reyna Del Mar Обзор от тази година? Като цяло - какви са впечатленията ви от хотела и как е плажът пред него? Също, ако някой има препоръки за наистина добър хотел от тази година ( с цел да не си късаме нервите за дреболии за двата дни), независимо къде по нашето море, при условие двойната стая ( ако е с ALL) да не е повече от 500 лв за нощувка.
* Wave не ни е опция.
Благодаря предварително!

# 566
  • В.Търново
Ние пък днес не ходихме на плаж, сега чакам майка ми да се прибере от плаж и ще я разпитам. Иначе цените са 5лв на чадър, 5лв шезлонг.
На Атлиман наистина ли е 21лв комплекта както чух?

Колко е дълбок басейна с пързалките на хотел Искър?

Хмм....май пишеше 1,30м. Ще погледна пак следобед .

На снимката изглежда по-дълбок.

# 567
  • София
Русалка, специално погледнах -1,30 е тази част в която се спускат пързалките. Не е по дълбоко, дъщеря ми е към 1,55м -1,60м и стъпва спокойно на цяло стъпало а водата е до гърдите и. Ако искаш утре ще я снимам, за да съм сигурна и аз, но според мен няма как и да е много плитко, понеже става опасно да не се удариш в дъното.

# 568
  • Somewhere far away
В момента съм в Несебър, вчера пристигнахме. Много съм доволна. И от къщата и от заведенията които посетихме, а гледките са  просто уникални. на моменти се чувствам все едно не съм в БГ!
Ако някой се интересува повече нека да заповяда в темата за Несебър и да прочете последното ми мнение. Само едно ще кажа - толкова хубаво и спокойно  не ми е било от много години!

# 569
Здравейте, благодаря за препоръките Simple Smile. Резервирах в Грифид Марея на Златните, единствено никъде не можах да разбера колко е дълбок единственият им външен басейн. Изглежда доста малък, ако някой е ходил споделете колко е дълбока приблизително плитката част?

Общи условия

Активация на акаунт