На море в България 2021 г.! - 3

• 54 427
  • 722
  •   1
Отговори
# 540
  • В.Търново
Колко е дълбок басейна с пързалките на хотел Искър?

# 541
Привет, нещо съм ви изтървала.Някой дали има пресни впечатления от Тива дел Мар (бившия Цезар Палас)? Посещавала съм хотела , но преди около 4 години, от тази година са нови собственици.Обмислям го за септемврийско море.

# 542
  • Sofia
Скрит текст:

Да се оплача малко, да не губя тренинг..😊 Водата е супер, но вече трети ден бъка от водорасли.
Прекрасна почивка и хубаво лято на всички! Simple Smile
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 13 юли 2021, 11:15 от Crystal_Noir

# 543
  • Сф
Да се оплача малко, да не губя тренинг..😊 Водата е супер, но вече трети ден бъка от водорасли.
Прекрасна почивка и хубаво лято на всички! Simple Smile
Къде това?

# 544
  • Sofia
Слънчев бряг Simple Smile Все съм виждала водорасли, но такова чудо не бях!

# 545
  • Sofia
Crystal_Noir ,  сподели за цените на шезлонги+чадъри на плажа на Сл. бряг. Благодаря!

# 546
В коя част на плажа са снимките с водораслите?

# 547
  • Sofia
Плажът е Румба бийч, чадър и шезлонги всяко по 5 лв.

# 548
  • София
Ние пък днес не ходихме на плаж, сега чакам майка ми да се прибере от плаж и ще я разпитам. Иначе цените са 5лв на чадър, 5лв шезлонг.
На Атлиман наистина ли е 21лв комплекта както чух?

Колко е дълбок басейна с пързалките на хотел Искър?

Хмм....май пишеше 1,30м. Ще погледна пак следобед .

# 549
Ние сме от няколко дни в "Искър" Слънчев бряг. Цената с ваучери  беше по 320лв на човек за 5+1 нощувка бонус за ол инклузив. На този етап съм доволна. Има паркинг, има доста зеленина, което не ми харесваше в миналогодишния хотел, тук има големи зелени площи. Огромен  басейн, водни пързалки, игрище за волейбол,  сравнително хубава  храна без да е нещо кой знае какво, хубави коктейли Stuck Out Tongue Winking Eye На 2 - 3 мин от плажа е.
Единствен и голям проблем за мен е, че матрака ми е ужасно неудобен.
Може ли да споделиш шумно ли е вечер,става ли за почивка с дете?

# 550
  • София
Наоми, ние сме с две деца . Има един бар в съседство, много шумен, но до момента в 23ч спира музиката или поне я намаляват до толкова , че не се чува в стаята изобщо. 

Баба и внуче се прибраха от морето, казаха че е било кристално чисто без нито едно водорасло.

# 551
Направихме резервация за Cascadas Family Resort в Слънчев бряг без изхранване.Може ли инфо за ресторантите в комплекса.Колко далеч е плажа ?

# 552
  • София
Според мен поне по картата е доста далеч от плажа ....

За заведения няма говоря, че миналата година ми избиха зъбите с цени навсякъде.

# 553
  • Пловдив
Има ли някой на Нестинарка в момента...? Да сподели кое и как...Дали има заведения наблизо?

# 554
Тази година чета добри отзиви за South beach Царево. Някой с отзиви от  тази година?

Последна редакция: вт, 13 юли 2021, 14:13 от ivonast

Общи условия

Активация на акаунт