На море в България 2021 г.! - 3

• 54 031
  • 722
  •   1
Отговори
# 90
На Китен винаги е било лудница. Вечер всичко се концентрира на няколко улици. Проблемът с паркирането е голям. Няколко пъти сме били там, но се наситихме. Последният път бяхме в едни бунгала в гората, посока ММЦ. Един път да сме отишли в цивилизацията.

# 91
А на кой плаж в Поморие бяхте?
До стария град, не знам как се казва.
Палачинката беше с шунка и кашкавал. Странното беше, че едната я взехме за 4 лева, а след два часа на същото място вече беше пет лева. В Поморие имаше доста хора, в сезона сигурно ще е прекалено претъпкано за моя вкус, но сега  ми хареса.

# 92
Миналата година в Китен се напълни след 20 юли. Осезаемо.
Преди 20.07.беше рехаво, ние бяхме от 16.07. Стана ли 20.7..и хотела се напълни, и улиците.
На мен не ми пречи, обичам навалицата Grinning
Иначе ми е скучно.

# 93
  • Сф
Китен-Сега пък хич не е пълно.Има една певица на едно място..пее жената, ма празно вътре. Тета чака рече Simple Smile
На плажа нещата , по 3,50, питах аз човека оня ден.. Отивам вчера, вика 13,50, Защо така? Ми и шалтета по левче ,пък само чадър уж след 4та линия, ама са ги опънали докрая на плажа и шезлонги и шалтета, Мин година не беше така.Само чадър си взимах,че и напред.Сега са загрубели нещо тия с чадърите, та ми вдигнаха кръвното вчера, та купих чадър ☂️ и вече се ширя на свободно. Вчера бях до Силистар, Синеморец ( видях Белависта), много тясно там на плажа бе! Днес до Лозенец ще мръднем.Май е валяло нощес. Не знам, сутрин ни е по- студено и водата, та се разхождаме и следобед на плаж,водата е по ок, около 20.

# 94
Гледат да избият загубите. Но така не се печелят клиенти Neutral Face
Това на северния ли плаж?

# 95
  • Точно където трябва
Гледат да избият загубите. Но така не се печелят клиенти Neutral Face
Това на северния ли плаж?
Не се печелят пък все е лудница. Не им пука, че някой ще се връцне и ще каже, че повече няма да стъпи там. Има достатъчно други дето ще. То е манталитет.

# 96
Да така е ,но имайте в предвид че до преди 2г. цените бяха по 7лв.за бр. и един к-т от чадър и 2 шезлонга(не можело с един шезлонг или без нито един -поне до 4-та линия) плащахме по 21лв.,затова сега това нещо струва 10.50(според мен това е тавана като цена за това нещо)и хората глеат да избият не само сезона ми и годината Simple Smile

Последна редакция: ср, 23 юни 2021, 10:25 от mitko_dvd

# 97
Така е, съгласна съм, че не знаят как да въртят бизнес. То затова не ги съжалявам като реват по телевизиите за сезони на загуби...хак да им е. лошото е, че не се и учат...

# 98
За съжаление критиците и всезнаещите вече са повече от китайците.
И да ,вече е модерно квот стане да се преписва на КОВИД.
 Аз подържам тезата:На кой квот му е писано/драснато от онзи горе това ще,ако ти е писано да се одавиш няма да се обесиш Grin
Много умно Митко, много.  Нещо спам, туй-онуй, чувал ли си?

Малко спам-мам и от мен . декември съм била на почивка с Ковид без да знам и да имам симптоми . По 4 пъти на ден мериха темперетурата в хотела на всички . Вадете камшиците .
Като ви е страх или си слагате ваксини , или си стоите вкъщи .
Ако кихна два пъти да си отлагам почивката ли ?

# 99
Понеже четене с разбиране е трудно нещо, ще пробвам пак: отхвърлянето на диагнозата вирусна пневмония е изисквало няколко часа, преминали през няколко различни специалиста, с включено високоспециализирано изследване като скенер, което лекарят в Царево ли беше, няма как сам да извърши,  нито си е позволил да неглижира влошаващото състояние на пациента., който пък пациент е бесен , че лекарят му развалил почивката. Който разбрал, разбрал, знам че е трудно...

# 100
  • Пловдив
Момичета дайте мнения за Арапая/Лозенец/Резово.... тази година бягаме само по женски, но още търсим мястото.

# 101
  • София
Момичета, неочаквано се оказа, че се налага да си взема 2 седмици отпуска и сега се чудя как да я оползотворя.
Върти ми се идеята за едно морско пътешествие, но два дни тук, два дни там, а не да сме през цялото време в един комплекс. Разполагам с десет дни.

Дайте някаква идея откъде да тръгнем, къде да отсядаме по пътя, на кои места да се задържим повечко.... Акцентът е върху плажа и вечерните разходки.

Как ви се струва първата дестинация да е Варна и след това да тръгнем на юг? Дайте идеи.

# 102
Мами, препоръки за северното черноморие? Някое малко хотелче или бунгала подходящи за с малки деца. 🙃

# 103
Мами, препоръки за северното черноморие? Някое малко хотелче или бунгала подходящи за с малки деца. 🙃
Кранево е подходящо за семейства с малки деца, но препоръки за конкретен хотел не мога да дам. Май АЕЦ имаха баш база с бунгала там, но нямам идея нито дали пускат външни, нито какво представляват.

# 104
  • София
Миналата година бяхме в Кранево в едни къщички. Всичко спокойно и имаше едно ресторантче, в което ядяхме, но за деца там не става плажа... Според мен не е толкова плитко, че да пусна детето да цопа и аз да съм до него.

Общи условия

Активация на акаунт