На море в България 2021 г.! - 3

• 54 447
  • 722
  •   1
Отговори
# 510
  • Sofia
[/spoiler]
Скрит текст:
Добро утро от мен и морето! 😀
[/spoiler]
Къде е тази красота?
[/quote]
Това е прекрасният и дълго избягван от мен Слънчев бряг. Simple Smile
Когато ги няма тълпите е страхотен!
Скрит текст:

# 511
Здравейте, можете ли да препоръчате между Поморие (Festa Pomorie харесахме, Wave доста отдалечен и няма хубав плаж отпред) и Златни Пясъци какво да изберем? Всяка година сме в Несебър - Слънчев Бряг (по-скоро) и много ни харесва широката плажна ивица. За нас най-важно е плажа, но и да има къде да се разхожда човек и да хапва вечер -таверни, ресторанти, тъй като сме без кола и хотелите тип извънграда не ни устройват.
Хем искаме да разнообразим, хем не знаем къде? Благодаря Simple Smile
В Поморие плажовете са тесни, дори и южният, който е по-широк няма нищо общо с тези, които харесвате. На Златните е по-широчко, но трябва да имате предвид, че бързо става дълбоко. Ако не ви устройват и двете, погледнете по на юг.

# 512
Здравейте! Обмислям едно море за почти веднага . И ще питам за няколко места.
1. Някой бил ли е скоро на Шкорпиловци,да препоръча къща за гости в близост до плажа с дюните или просто плаж ,без скали в морето? От миналата година го мисля Шкорпиловци.
2. Къща за гости в непосредствена близост до плаж Иракли.
3. Въобще някъде между  Варна и Свети влас-хубаво място с хубав плаж. Може и по-рзширен периметър-Балчк-Свети влас... Просто се чудя на къде да поемем..
Весело лято!

Последна редакция: нд, 11 юли 2021, 12:25 от sasi6

# 513
  • В.Търново
От 2008-а не съм била на Златните. Какво разбирате под дълбоко море? Рязко става дълбоко в началото още?
Гледайте след 40 секунда и ще разберете. Grinning
https://www.facebook.com/zhzhgova/posts/4090505391017586

# 514
От 2008-а не съм била на Златните. Какво разбирате под дълбоко море? Рязко става дълбоко в началото още?
Гледайте след 40 секунда и ще разберете. Grinning
https://www.facebook.com/zhzhgova/posts/4090505391017586

По цялото протежение на плажа ли е така? Аз във водата мога и да не вляза изобщо, не ме влече, но ще бъдем с доста деца и това ме притеснява.

# 515
Постът обаче е обозначен за Кабакум, което не е Златните.

# 516
  • В.Търново
Постът обаче е обозначен за Кабакум, което не е Златните.
Да, но е в района. Не навсякъде е точно с тази дълбочина, но си е дълбоко на доста места в Златните.
Лично аз съм влизала в морето на Златни пясъци , преди години за един ден отскочихме до там, бяхме във Варна. Зарекох се, че не искам повече да ходя там на плаж. На две крачки от влизането ми в морето ми беше до подмишниците. Бяхме в частта, където има една водна пързалка Камикадзе точно на плажа. Сега не знам дали е там.

# 517
То много плажове са в района. От свети Константин и Елена до Кабакум е 4,8 км, от Кабакум до Златните е 5 км, нагоре Албена е на 12 км. Като израснала във Варна, твърдя, че само Кабакум е с толкова дълбоко море, като частта към хотел Журналист беше по-добре. Семейно ходехме баш по средата, точно за да става за плуване.

Ако търсиш плитък плаж, пробвайте Слънчев ден.

# 518
  • There I was on a July morning
По цялото протежение на плажа ли е така? Аз във водата мога и да не вляза изобщо, не ме влече, но ще бъдем с доста деца и това ме притеснява.
Децата се къпеха само с родители. Не става да се оставят без надзор.
В комплекс Ривиера, пред хотел Нимфа, морето е много плитко.

# 519
  • В.Търново
Гледала съм снимки на приятели били на Златните, ами дълбоко е.

# 520
  • в сърцата на децата <3
То много плажове са в района. От свети Константин и Елена до Кабакум е 4,8 км, от Кабакум до Златните е 5 км, нагоре Албена е на 12 км. Като израснала във Варна, твърдя, че само Кабакум е с толкова дълбоко море, като частта към хотел Журналист беше по-добре. Семейно ходехме баш по средата, точно за да става за плуване.

Абсолютно! В района на Журналист е напълно нормален плажа, влиза си се доста навътре, за да стане дълбочина до раменете. Несебърския плаж е противоположната крайност - крачиш като чапла до хоризонта, защото е плитко до колене поне 10 метра навътре...

# 521
  • Пловдив

Болата.
Представях си го по-диво и красиво, а то е супер пренаселено

# 522
  • There I was on a July morning
JiD, а този плаж - организиран ли е? Има ли тоалетни, чадъри, почистват ли го?

# 523

Освен на Слънчев ден, в центъра на Константин и Елена пред вила чинка, има обособен детски плаж.

# 524
  • Пловдив
Бях само днес на Болата. Много ми го хвалят, превъзнасят. Гледала съм снимки на гладка вода в залива и празна тясна пясъчна ивица. Пътят до там-много тесен. Оприличихме го на този към Кръстова гора. Паркиране в тръстиката. Няма чадъри. Носиш си. 2-3 Каравани с къмпингуващи...на 3 крачки от морето. Без някаква организация на къмпинг.
Не видях някой да почиства. В един бус продава ха сладолед. Иииии-Много хора!!! Чадър до чадър.
Може би, защото улучих е неделя. Не зная в друг ден как ще е

Общи условия

Активация на акаунт