Пречат ли ви мъжете във форума и имат ли те въобще място тук?

• 8 490
  • 245
  •   1
Отговори
# 90
Или защото може би си подходила с лъжа Wink
Нямах избор. Не ми беше до игри, закачки и подигравки. Понякога всички имаме трудни моменти в живота, само че човекът от другата страна не може да го знае и понякога дразни. И аз съм го правила, така че не е хубаво да се оплаквам. Каквото повикало, такова обадило! Blush

# 91
  • Тра-ла-ла
Колко мъже ще си кажат "няма да й се обаждам, защото ще се правя на недостъпен"?
Бая Bowtie Иначе в СО щеше да е скука

# 92
  • София
Лъжата и с извинение си остава лъжа.
Права си - каквото повикало, такова се обадило Wink

# 93
Никога не съм била в мъжки форум, няма и да ида. Скучно ми е.

# 94
  • София
“Никога не съм яла хайвер и не обичам” Rolling Eyes

# 95
Е, и на мен ми беше. Затова се опитвах да ги подбоцквам, ама очевидно мъжкият свят не функционира по такъв начин. Не са им нужни такива като мен, дето нямат катинар на устата и са прекалено отворени. Joy

# 96
Първо ще отговоря, после ще чета.
На мен мъжете не ми пречат, но , понеже чета основно СО, ми прави адски неприятно впечатление женомразството стиснатостта и дърпането на чергата към мъжа, а в същото време жените биват обвинявани в мъжемразство, златотърсачество и дърпане на чергата към себе си.
По другите подфоруми тук съм виждала мъже да пишат и някои мнения са, меко казано, странни, все едно не ги пише зрял човек, а петокласник.
Като цяло, каквото повикало е работата. За да се подразни майка, която по подразбиране е разбран и търпелив човек (Джордан Питърсън го казва), значи нещата са извън контрол.

# 97
Ох, то и в СО има нормални мъже, обаче някак се губят сред подскачащите за внимание петлета, дето все жените са им виновни.

# 98
За да се подразни майка, която по подразбиране е разбран и търпелив човек (Джордан Питърсън го казва), значи нещата са извън контрол.
Джордан Питърсън има предвид, че жените като цяло избягват силовите конфронтации, но за сметка на това компенсират с прибягване към "клевети, инсинуации и слухове" Simple Smile
Както и че ако мъжете бяха такива системни насилници спрямо жените, това нямаше да е възможно, както не е възможно за мъжете. Мъж опитал се да прибегне към "клевети, инсинуации и слухове" рискува да получи силно болезнен физически отговор, за разлика от жените, които се радват на имунитет в общия случай.

Е, и на мен ми беше. Затова се опитвах да ги подбоцквам, ама очевидно мъжкият свят не функционира по такъв начин. Не са им нужни такива като мен, дето нямат катинар на устата и са прекалено отворени. Joy
В мъжки форум можеш да си устата и отворена колкото си искаш, при две условия:
- да си права
- да си полезна
А са те разкрили, защото за разлика от мъжете не си се стремила да спазваш тези условия Simple Smile

# 99
  • София
Които са всичко на всичко два броя.
Най- пискливите създават илюзията за масовост.

# 100
...
В мъжки форум можеш да си устата и отворена колкото си искаш, при две условия:
- да си права
- да си полезна
...
В женски форум всяка е:
- права
- полезна
-красива
- успешна
-добра
-духовита
- най-умна
- с най-убав мъж...
-най най  за още сто други работи...
...
Ей затва сте тука. За да сте сред цвета на нацията. Joy

# 101
  • София
Равена, ти си искала да те разкрият. Това е бил твоят начин да флиртуваш с тях, уж да не те разберат. И пак въпросът е във флирта - как те били накацали като разберат, че си жена. А какво да те правят, да обсъждат  как се прави електрическа инсталация ли? И аз да съм мъж, появи ли се жена в мъжки форум, веднага ще тръгна да те кацам, то е ясно защо си там! Каквото си търсиш - това ще си намериш.

# 102
  • Тра-ла-ла
Какво търси жена, която чете и пише в мъжки форуми?!

# 103
  • София
Флирт, какво да търси!

# 104
А какво да те правят, да обсъждат  как се прави електрическа инсталация ли? И аз да съм мъж, появи ли се жена в мъжки форум, веднага ще тръгна да те кацам, то е ясно защо си там! Каквото си търсиш - това ще си намериш.
Първото ми се е случвало. И жената получи точно това - обсъждане относно конкретния проблем и коректно отношение. Виж жени, които "си го търсят" обикновено не са добре дошли в "мъжката пещера". Доказано разбишкват атмосферата, ако им се вържат на акъла. Болшинството мъже го знаят и обикновено ги "накацват" агресивно и грубо, с цел напъждане и нищо друго.

Флирт, какво да търси!
Познавам достатъчно жени, които не търсят нищо подобно и са приети наравно с останалите.

Общи условия

Активация на акаунт