Пречат ли ви мъжете във форума и имат ли те въобще място тук?

• 8 370
  • 245
  •   1
Отговори
Периодично повтарящо се явление в случайни теми е появяващи се  коментари, че мъжете пишещи във форуми (без значение какви), не са никакви мъже, а тези пък, пишещи в женски форуми  (без самите форуми да са обявени за такива) освен че не са мъже, не са и топ мъжкари.

Въпросът ми е до каква степен пречат мъжете на форума, с какво ви притеснява тяхното присъствие и защо мъжете не са добре дошли в "женският свят", а в същото време безброй жени по света се борят за равенство с мъжете и място в "техният свят". Двоен стадарт или дискриминация е това?

# 1
  • Варна
Изобщо не ми пречат. Кефят ме. Повечето са свежари. Имам  предвид постоянните.

# 2
Не пречат. Даже супер, че има и друга гледна точка. На когото му пречат да скролва. Ич да ти не пука.

# 3
Свиркай си, Папи! Ти си над нещата!

# 4
На мен не ми пука, не беше и към мен отправен коментара. В тема за имоти. жени гонят мъже, които искат да купят жилище - след това в СО се оплакват, обаче, че живеят при свекървата.

Просто ми е интересно до каква степен някой се чувства толкова дискомфортно, за да едва ли не, гони друг човек.

# 5
Не съм забелязала да пречат. Дразнят, ако са тролове.

# 6
Първо, не пречат. И второ, след като няма начин да се провери дали даден ник крие мъж, жена или хермафродит, да се въвеждат ограничения няма смисъл.

# 7
Не ми пречат. Дори би било по-интересно, ако са повече.

# 8
  • София
Показването на вратата е нелеп опит за принизяване на “ противника”, когато нямаш аргументи да продължиш.
Писателска немощ го наричам.

Да вадиш мнение за човекът, неговите способности и качества на база пол е грозно.

Любове Heart

# 9
Не ми пречат мъжете. Пречат ми хората, които не могат да напишат мнение без да се заяждат.
Мъжете ги гонят с тези доводи, защото това е най-лесния начин да нападнеш.

# 10
На който пречат, да не чете.
Хубаво е да има и мъжка гледна точка и да се изкаже.
Стига да не е тролене, въпреки че имаше един много забавен трол.
Както и напред е отбелязано, полът се изтъква, когато няма аргументи и е един вид "Нямам аргументи, ама Ти па си голем мъж".
Подминавай такива мнения, излишни нерви да влизаш в спор с човек, който смята, че тва между краката определя кой къде пише.

# 11
Никак даже, като изключим някои образи, известни с неадекватните си включвания. Но такива има и сред дамите.

# 12
  • София
Не, не ни пречат мъжете. Защо да ни пречат? По-скоро им се чудя на тях как търпят толкова много жени на едно място.

# 13
На ограничените умове, емоционално незрели и душевно евтини ще им пречи всичко, що не е на тяхното "ниво'', независимо дали идва от мъж, жена, трансджендър, безполов и прочие.

# 14
Не, не ми перчат. Повечето са безобидни.

Общи условия

Активация на акаунт